- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
ciddi giden ilişkisi olsa duyulurdu illa diye düşünüyorum. Taciz mi olur ki ya alt tarafı çiçek :/Belki ciddi giden bi ilişkisi var taciz olmaz mı çiçek filan? Zaten çiçek ne ya
Keşke olsaydi cunku bu yaşta bunu ciddiye alıp yazmis olmaniz buyuk uzuntu.nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşünebilirsin ama fake değil :/
Hahahah2 güzide insanı tanıştıralım
Burnu küçük, dudaklar dolgun , yanaklar şişme . Bi göZler güzel ama ondada estetik var maalesef ...niye ya güzelll kadın
Burnu küçük, dudaklar dolgun , yanaklar şişme . Bi göZler güzel ama ondada estetik var maalesef ...
hahahahaha :) ne teoriler çıkacak daha belki o ünlü de ben çıkarım falan :)acaba o arkadaş sen olmayasın
Kimmis kii?? Cok merak ettimBurnu küçük, dudaklar dolgun , yanaklar şişme . Bi göZler güzel ama ondada estetik var maalesef ...
bence değil. Niye bu kadar dalga geçmeyi seviyorsunuz ki anlamıyorum :/Keşke olsaydi cunku bu yaşta bunu ciddiye alıp yazmis olmaniz buyuk uzuntu.
Kafe önerisini ben verdim ama diğer öneriler daha korkunçtuBen de her gün hangi oyunculara aşık oluyorum... Arkadaşınız saçmalamasın sakın çiçek falan göndereyim, gittiği kafelere gideyim falan demesin sonra çok utanır bu günleri düşününce
Hilal altınbilekKimmis kii?? Cok merak ettim
uzun süredir birlikte takılıyoruz. Siz hiç bir arkadaşınızı önemsemiyor musunuz ?Ben yaşınızı merak ettim, profilde 33 yazıyor, şaşırdım açıkçası.
Bu işin olabilirligini düşünmeniz, arkadaş grubunuzu biz böyle şeylere takılmayiz diye çok önemsemeniz. Bana çok daha genç bir insanın toyluğu gibi geldi.
Ayol o estetik kralicesiHilal altınbilek
bu da güzel bir teori ama hayır maalesef. Adını açıklamayacağım zaten.Fazla tanınmayan dizi oyuncusunun adı konusunda kadınlar kulübünde gündem oluşturup sonra adını açıklayarak reklam mı yapacaksınız?
Derdiniz oysa çok basit bir pr çalışması, burdan takipçi falan gitmez ona.
Sosyal medyayı da fazla kullanmıyor demişsiniz özellikle, herhalde takipçi arttırma derdindesiniz.
Bende onu dedim zaten, ona aşık olmuşsa bir gözlük alsın diyeAyol o estetik kralicesihic guzel de degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?