- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
ya bana bu tarz fanlık sapıklık gibi geliyor... bu şekilde tanışıp evlenen ünlüler var mı var ama onların en azından hayatta daha fazla ortak noktası var. Ya aynı sektörden oluyorlar ya aynı hobileri paylaşıyorlar falan. Ay bilmiyorum gerçekten çok ilginç geldi bana bir insanın ciddi ciddi bir ünlüyle sevgili olmayı düşünmesi.Kafe önerisini ben verdim ama diğer öneriler daha korkunçtu
Güneşi Beklerken'in çıktığı dönemler benim de tam ergenlik zamanlarımdı Kerem Bürsin'e aşık olduğumu düşünüyordum. Şimdi takip etmiyorum pek kimseyi ama kendisini hala beğeniyorum. Yine de yanımdan geçse fotoğraf bile çekmem herhalde çok saçma böyle işler çünkü. Konu sahibinin arkadaşı tanışmaya çalışmayı geçtim sevgili olmayı düşünüyor.
Hic aklıma gelmedi kız ne kadar zekisinFazla tanınmayan dizi oyuncusunun adı konusunda kadınlar kulübünde gündem oluşturup sonra adını açıklayarak reklam mı yapacaksınız?
Derdiniz oysa çok basit bir pr çalışması, burdan takipçi falan gitmez ona.
Sosyal medyayı da fazla kullanmıyor demişsiniz özellikle, herhalde takipçi arttırma derdindesiniz.
yani tanışmayla da başlayabilir böyle şeyler :)Kafe önerisini ben verdim ama diğer öneriler daha korkunçtu
Güneşi Beklerken'in çıktığı dönemler benim de tam ergenlik zamanlarımdı Kerem Bürsin'e aşık olduğumu düşünüyordum. Şimdi takip etmiyorum pek kimseyi ama kendisini hala beğeniyorum. Yine de yanımdan geçse fotoğraf bile çekmem herhalde çok saçma böyle işler çünkü. Konu sahibinin arkadaşı tanışmaya çalışmayı geçtim sevgili olmayı düşünüyor.
yok yok o olamazhahahahaha :) ne teoriler çıkacak daha belki o ünlü de ben çıkarım falan :)
Arkadaşlarımi elbette önemsiyorum ama bir arkadaşımın hayranlık duyduğu biri için, aralarında 10 yaş var biz böyle şeylere grupça takılmayiz demeniz bana garip geldi.uzun süredir birlikte takılıyoruz. Siz hiç bir arkadaşınızı önemsemiyor musunuz ?
zeki değil de daha çok insan kendini koyar ya hani böyle olsa böyle yapardım diye. Empatiyle karışık kendi fikrini verdi aslında :)Hic aklıma gelmedi kız ne kadar zekisin
Yasiniz soylemediniz hani 24 demistinizbu da güzel bir teori ama hayır maalesef. Adını açıklamayacağım zaten.
Tabi ki adı soyadıylagizli olarak mı yollasın sizce yoksa adıyla mı . Güzel fikir bu arada teşekkür :)
Ne kadar ters tepebilir ki çok çok çöpe atar başka ne yapabilirbu kafama yattı baya ama başka arkadaş ters de tepebilir diyor bilemedim başka fikir yok mu yaaaa :)
ay kadın sadeliği seviyor öyle takı meraklısı gibi değil fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Hadi çiçek yolladı diyelim merhaba ben (isim) size çok hayranım vesaire vesaire diye mi gitsin bilemedim ki ayol heyecan yaptım :)
rol edinme çabası gibi bir amaç barındırmıyorum zaten öyleyim :) ayıp biraz yaptığınız. Madem konuyla veya konuyu açanla dalga geçip ona laf edeceksiniz. Neden yorum yaptınız ? Gidebilirsiniz.Arkadaşlarımi elbette önemsiyorum ama bir arkadaşımın hayranlık duyduğu biri için, aralarında 10 yaş var biz böyle şeylere grupça takılmayiz demeniz bana garip geldi.
Takılsaniz ne olacak ki, arkadaşınız beğendikten sonra? Kimsenin hayatında böyle bir rol edinme çabam yok belki o yüzdendir garip gelmesi.
olabilir evetO kadarınıda arkadaşın düşünsün ya atla deve değil ki arkadaş olmak istediğini söylesin bence kadınlar özgüvenli erkekleri sever
Ortak arkadaş edinmesi lazım en kolayı da set çalışanları bence. Yada gittiği spor salonuna vs gitsin çiçekle miçekle olmaz o iş diyeyim ortak alan lazımyani bilmiyorum bu kadın bana öyle büyük sınırları var gibi gelmedi . Köpeğini gezdirdiği bir yer varsa oraya mı gitsin o da köpeğiyle napsın :)
doğru diyorsun :)Ne kadar ters tepebilir ki çok çok çöpe atar başka ne yapabilir
yani evet bana da öyle geliyor ortak alan veya arkadaş işi kolaylaştırabilir de setten arkadaş bulmak da zor bu dönemdeOrtak arkadaş edinmesi lazım en kolayı da set çalışanları bence. Yada gittiği spor salonuna vs gitsin çiçekle miçekle olmaz o iş diyeyim ortak alan lazım
Olmaz bence ya hiç samimi değil bilmiyorum 6. Hissim kuvvetlidirniye öyle dedin ki her zaman öyle olmaz bence :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?