- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
Daha önce de yazmıştım kesin ünlüler fanlarından nefret ediyordur diyeya bana bu tarz fanlık sapıklık gibi geliyor... bu şekilde tanışıp evlenen ünlüler var mı var ama onların en azından hayatta daha fazla ortak noktası var. Ya aynı sektörden oluyorlar ya aynı hobileri paylaşıyorlar falan. Ay bilmiyorum gerçekten çok ilginç geldi bana bir insanın ciddi ciddi bir ünlüyle sevgili olmayı düşünmesi.
açıklanmadı. Teorisyen bir arkadaş işim gücüm yok reklam yaptığımı düşündü. Zaten açıklamayı düşünmüyordum.Oyuncunun kim olduğu söylendi mi acaba sayfa aralarında?
9 sayfayı okuyup aramak zor geldi şimdi.
Hoşunuza gitmedi diye yorumum, neden ayıp olsun?rol edinme çabası gibi bir amaç barındırmıyorum zaten öyleyim :) ayıp biraz yaptığınız. Madem konuyla veya konuyu açanla dalga geçip ona laf edeceksiniz. Neden yorum yaptınız ? Gidebilirsiniz.
benim de aynı şekilde size hesap verme durumum yok arkadaş çevreme verdiğim değer ile ilgili :)Hoşunuza gitmedi diye yorumum, neden ayıp olsun?
Dalga da geçmiyorum.
İstediğim kadar ve istediğim şekilde yorum yapabiliyorum, sizden izin alma gibi bir durumum yok bu arada.
değil :) ama zaten açıklamayacağım mazallah adımız reklamcıya çıkmasın bir de. Alt tarafı fikir almaya geldim ne hale getirdiler bazıları :/Eslem akar :)
Sosyal medyadan bulup yazsın bi şekilde bahaneler bulsun konuşmak için biz öyle yapardıkyani evet bana da öyle geliyor ortak alan veya arkadaş işi kolaylaştırabilir de setten arkadaş bulmak da zor bu dönemdeama yasaklardan sonra denenebilir tabii :)
çok mantıklı. Hayvansever insanlar ikisi de hem de aşırı derecede. Buradan yakalarız belki ucunu :) Üzüldüm adına bu arada fan olarak kalmak falan onca şeyden sonraSosyal medyadan bulup yazsın bi şekilde bahaneler bulsun konuşmak için biz öyle yapardıkAma dediğim gibi ben kendimden biliyorum, gidip uzun uzun sohbet ettiğim ünlüler bile öyle hayatlarına almadılar, hatta berk atan var gönüldağında oynuyor o da arabasıyla vs bile bırakmıştı bi yerlere tam cringe yıllarımdı ama işte fan, fan olarak kalıyor
yasaklar kalkınca arkadaşları/ onların takıldığı ortam denenebilir dediğin gibi. Adını açıklamaya hevesim kalmadı reklamcı sıfatını yiyince zaten pek de yoktu :)Biraz stalk yapıp o kişinin arkadaşlarıni bulup ilk önce fln arkadaş olmaya çalışsın o zaman işi daha kolay olur
Kim bilir sete kaç tane çiçek çikolata geliyordur bence hic umursamaz bile
Ayy kim yaa çatlıcam vala meraktan
Degil diyosun ama o bence :)) aramizda kalir kimseye demem :)) saka bir yana eslem akar da hayvan sever persembe gunu dizisi var ilk aklima gelen o oldu.değil :) ama zaten açıklamayacağım mazallah adımız reklamcıya çıkmasın bir de. Alt tarafı fikir almaya geldim ne hale getirdiler bazıları :/
24'e doğru merdiven dayadı niye öyle dediniz ki dalga geçmek falan ayıp olur
koala hanımcım,arkadaşı 24 yaşında imiş ,konu sahibi değil :)Siz 24 yasindayim dediniz profilinizde 33 yaziyor hani fake degildiniz
hayırOyuncunun kim olduğu söylendi mi acaba sayfa aralarında?
9 sayfayı okuyup aramak zor geldi şimdi.
O daha fena 33 yasinda bi insan boyle sacma biseye ihtimal verir mikoala hanımcım,arkadaşı 24 yaşında imiş ,konu sahibi değil :)
hayır
O daha fena 33 yasinda bi insan boyle sacma biseye ihtimal verir mi
adımı reklamcıya çıkarmaya çalışan oldu. Fikir almak için geldim duruma göre de söyleyecektim belki burada onu takip eden olabilir diye. Kız benim yüzümden gizli pr çalışması yaptırıyor dedirtmek istemiyorum. Umutsuz olmayı pek sevmiyorum o yüzden de gelen 1 2 fikir yardımcı olur diye yazdım buraya. Bu hale geleceğini bilsem emin ol yazmazdım bile :/Konunun fake olduğu ne kadar belli.
Bir de fikir istiyosunuz yaniYok eline çiçek alıp sete gitsinmiş, kız da zaten kollarını açmış arkadaşınızı bekliyodu. Günde kaç bin tane mesaj geliyodur kıza, kusura bakmayın ama arkadaşınızı tınlamaz bile.
Zaten kim olduğunu açıklamicakmışsınız. Ya yaşınız çok ama çook küçük ya da insanlarla dalga geçiyosunuz.
Büyük ihtimalle o :) bugün paylaştığı story bile bahsedildiği gibi sadece setten. Profilinde de bir sürü hayvanla çok güzel fotoğrafları var. Bence tesadüf olamazDegil diyosun ama o bence :)) aramizda kalir kimseye demem :)) saka bir yana eslem akar da hayvan sever persembe gunu dizisi var ilk aklima gelen o oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?