- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
O daha fena 33 yasinda bi insan boyle sacma biseye ihtimal verir mi
ya neden olmasın. Niye imkansız gözüyle bir şeylere bakmak hoşunuza gidiyor :/O daha fena 33 yasinda bi insan boyle sacma biseye ihtimal verir mi
açtı. Ayrıca niye açmasın sanki kötü bir şey dedik ..33 değil 13 kesin. Aklı başında bi insan böyle saçma bi konu açar mı?
Kim bu şekilde pr yaptırır ki zaten? Buradan takipçi kazanılmayacağı ortada, adı söylense en fazla profili stalklanır o kadar. Pr yapmanın çok daha kolay ve etkili yolları var, böyle bir şeye ihtimal vermiyorum o yüzdenKız benim yüzümden gizli pr çalışması yaptırıyor dedirtmek istemiyorum.
adımı reklamcıya çıkarmaya çalışan oldu. Fikir almak için geldim duruma göre de söyleyecektim belki burada onu takip eden olabilir diye. Kız benim yüzümden gizli pr çalışması yaptırıyor dedirtmek istemiyorum. Umutsuz olmayı pek sevmiyorum o yüzden de gelen 1 2 fikir yardımcı olur diye yazdım buraya. Bu hale geleceğini bilsem emin ol yazmazdım bile :/
öyle zaten ama işte insanlar bütün ihtimalleri saymayı seviyor herhaldeKim bu şekilde pr yaptırır ki zaten? Buradan takipçi kazanılmayacağı ortada, adı söylense en fazla profili stalklanır o kadar. Pr yapmanın çok daha kolay ve etkili yolları var, böyle bir şeye ihtimal vermiyorum o yüzden
güzel tercih. Yabancı demedim türk dedim. Ben de Keanu Reeves delisiyim mesela :) Bi imzasını isterdimİyi bende George Clooney’yi beğeniyorum, nasıl tanışabilirim sence?
Dm den yuruyeceksin : )İyi bende George Clooney’yi beğeniyorum, nasıl tanışabilirim sence?
doğru diyorsun da işte sadece fikir almak istedim sayfalarca yazılıp durmasını değilBiz oyuncu kim, nasıl biri bilmiyoruz. siz bu oyuncuyu nerden tanıyorsunuz, arkadaşınız nasıl biri hiçbir fikrimiz yok. Kız nelerden hoşlanır, çocuk neyi ne kadar yapabilir... sarı çizmeli mehmet ağayla kara sakallı hüseyin ağabir de sayfalarca yazışılmış. Fake olmasa ne olmasa ne
Neyin fikrini alacaksın işte ben de onu diyorum. Tekrar oku istersendoğru diyorsun da işte sadece fikir almak istedim sayfalarca yazılıp durmasını değil
İnsanlar yazmadan nasıl fikir versin telepati yöntemiyle mi göndersin düşüncelerinidoğru diyorsun da işte sadece fikir almak istedim sayfalarca yazılıp durmasını değil
kafasına sıradışı bir fikir gelen yazar dedim ne bileyim kusura bakmayın bu kadar rahatsızlık vermek istemedim :/Neyin fikrini alacaksın işte ben de onu diyorum. Tekrar oku istersen
Kendisi çevirmen. Maddi durumu kötü değil ama bir ünlü için sizin beklentinizi karşılar mı bilemem :)Eğer konu ciddiyse ben de ciddi bir soru sorucam. Arkadaşınızın mesleği ne ? Kızla ortak hobileri var mı? (Hayvan sevmek sayılmaz o zaten her insanda olması gereken bir özellik ) Maddi durumu ünlüler dünyasında sevgili yapmaya yeterli mi ?
Artık bu devirde herkes öyle tanışıyor.Yoksa nerde bulacak ki fiziki olarak ? Ya da çiçek yollasa belki ters teper belli olmaz yani.nasıl atsın ki ? Yani ne diyebilir de ilgi çeker . Pek emin olamadım :/
tabii ki de hayır. Lakin ben fikir aldıklarıma katıldım zaten. Laf atmaya gelen insanlardan bahsediyorum.İnsanlar yazmadan nasıl fikir versin telepati yöntemiyle mi göndersin düşüncelerini
Imkansiz degil sacma oldugu icin hosumuza gitmiyor.ergenlikte insanlar boyle seyleri dusunur.ya neden olmasın. Niye imkansız gözüyle bir şeylere bakmak hoşunuza gidiyor :/
doğru diyorsun. Çiçek aklıma yatmıştı ama evet ters de tepebilir sanırım :/Artık bu devirde herkes öyle tanışıyor.Yoksa nerde bulacak ki fiziki olarak ? Ya da çiçek yollasa belki ters teper belli olmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?