Arkadaşım gönlünü oyuncuya kaptırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilacandgooseberries

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
85
26
3
Bir arkadaş grubumuz var. Aramızdaki erkek arkadaşımız gönlünü oyuncuya kaptırdı. Çok büyük de bir grup değiliz aklımıza düzgün bir şey gelmedi. Oyuncuyu söylemeyeceğim şimdilik çünkü arkadaşımın haberi yok ve ondan gizli böyle bir şey de yapmak istemiyorum. Lakin ciddi manada çıkmaza girdik pandemiden dolayı. Bu oyuncu çok da ünlü sayılmaz. Yabancı hayranları daha çok ilgi gösteriyor bile diyebilirim türklere göre. Özel hayatını da insta falan hiç yansıtmıyor sanki günlük gibi kullanıyor (sette story falan diyebiliriz.). Arkadaşım röportajları olsun hayvanlara duyduğu aşırı sevgi olsun adeta tutuldu kadına (İkisi de kedi köpek delisi) Hayranlıktır da dedik ama hayranlık gibi olmadığı belli. Kadın hayranlarına baya önem veriyormuş dediğine göre ve ünlü gibi de davranmıyormuş diğerleri kadar (Vallahi ben de baktım cidden diğer ünlüler gibisosyal medya kullanımı, kendimi göstereyim havası da yok. Baya da güzel olmasına rağmen bunları yapmayınca ben de tuhaf hissettim. O tip bende olacak her saat story post akımı yaparım :)) Aralarında 10 yaş var ki grupça hiçbir zaman yaştır classtır ayrım yapmadık ama yine de belirteyim istedim. O yüzden ay kızlar bir yardım ediverin ayol :) Kararlı yani tanışacağım diyor illa. Kendisi fena değildir bu arada has bir tarz ve mizah anlayışı var. Setlere ziyaretçi alımı da pandemi yüzünden kapalıdır diye düşündük o yüzden kafamız karıştı birazz :) Ne yapalım ne edelim sizce de bu 2 güzide insanı tanıştıralım ? Çok fazla ipucu vermeden şunu söyleyeyim hadi. Perşembe günleri bizi ekiyor kendisi ^^

tabii ki de hayır. Lakin ben fikir aldıklarıma katıldım zaten. Laf atmaya gelen insanlardan bahsediyorum.
Buraya konu açıyorsanız her şeye hazırlıklı olmanız lazım üstekil konu ayakları yere basmayan her zaman karşılaşılmayan bir konu her türlü yorum gelebilecek kapasitede yani

neden ergenlik giriyor ki hep bu meselelere? Onunki de kalp olmuş böyle bir olay. Saçma olduğunu düşünüyorsanız bulaşmak zorunda değilsiniz siz de rahatsız olmayın diye diyorum
Yaş faktorunden dolayi kucuk yas ozellikle ergenlikte unlü kisilere hayranlik duyulur.hepimizde olmustur illaki ama bu yaşlardada olmasin artik.

zeki değil de daha çok insan kendini koyar ya hani böyle olsa böyle yapardım diye. Empatiyle karışık kendi fikrini verdi aslında :)
Kimin yerine kendimi koymuşum anlamadım.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 20 üzerinde olduğunuzu sanıyorum.
Gelmiş burda bir dizi oyuncusunu beğendik arkadaşımız için talibiz tanıştıracağız diyorsunuz. Bence benim zekamı sorgulamayın, şu yazdıklarınız size mantıklı geldiyse buyrun Allahın emriyle isteyin kızı.

Bu ne ayol? Ergenlik yaşının ilerlediğinin bi kanıtı daha...Geç ergenlikteki kankan, platonik aşık olmuş bi ünlüye sen de burda çare arıyorsun...Komedi..Hayır bi de çok önemli bi konu gibi anlatmaz mı, beyimiz çok önemli galiba senin için...Ergen erkek saçmalıklarını niye kendine dert edinip buralara konu açtın sen yaw, başka işin yok mu güzelim senin?

Hülya Avşar'ın, ünlü İbo'ya aşık olduğu filmleri falan izleyin kopya çekersiniz...Hey allahım...Kadın da senin geç ergen kankanı bekliyordu msj atsın diye. Hahaha ciddi manada çıkmaza girmişsiniz pandemiden dolayı, ha pandemi olmasa kızın kollarındaydı yani şimdi Brad Pitt'in Türkiye şubesi

Ünlü kim onu yazsanız belki ona göre daha farklı öneriler de alırsınız :)
yazarsam ters tepki veren arkadaşlar beni reklamcı olarak görebilir diye endişeleniyorum zaten baya bazı yorumlar tokat gibi geldi :( Hevesim de yoktu zaten yazmaya pek. Bilemedim çok kafam karıştı şu an. İyi niyetle geldim resmen tartışma ortamına döndü.

Ne meraklı milletiz 12 sayfa olmuş yarına kadar coşar buralar :KK70: arkadaşınıza söyleyin yaş o iş çiçekle böcekle etkilenmez ünlüler .arabasının önüne atlasin 😁 filmlerdeki gibi kapkaççıya çantasını çaldırsin arkadaşınız kurtarsın. Arkadan vursun arabası varsa kaza süsü versin😂😂

Kimin yerine kendimi koymuşum anlamadım.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 20 üzerinde olduğunuzu sanıyorum.
Gelmiş burda bir dizi oyuncusunu beğendik arkadaşımız için talibiz tanıştıracağız diyorsunuz. Bence benim zekamı sorgulamayın, şu yazdıklarınız size mantıklı geldiyse buyrun Allahın emriyle isteyin kızı.
saçma fikirle gelirseniz tabii laf ederim. Pr ne ya ? Buradan kim kastıracak Allah aşkına ? Yaşım 20 üstü profilde de gözüktüğü üzere bence siz de yaşımı sorgulamayın ben zekayı sorguladığım için laf ettiniz malum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X