Arkadaşım hamile ve kaşınıyor..

eczaneden bepanthen sensiderm kremi alsin , tabi önce bilgi edinsin ...

Evet doktor durumun ciddiyetini yeterince anlatmamış.

Bunun tek çözümü elma sirkesi sürmek. Denesin mutlaka. Kaşıntı yapan bakterileri öldürüyor. Pamukla yapacak. Asidik olduğundan ve antibakteriyel olduğundan hemen kesiyor aşırı kasintiyi

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım 34 haftalık hamile ve kolestaz tanısı koydular. Elleri ve ayakları felaket derecede kasiniyo. Aranızda bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mi?
Benim bi yakınımda da oluştu bu rahatsızlık hamilelikte gelişen bişeydi karaciğerinde bi problem oluşmuştu ihmal etmeyin geçmiş olsun şimdiden hem kendi hem bebek için ciddi bi durumdu ondaki umarım sizdeki farklı bi durumdur hoşçakalın..

Bende yaşadım ne yazik ki. Cok cok zor Allah yardim etsin. Ilac veriyorlar sanirim benim dogumdan 2 hafta once anlayabildiler bende o saatten sonra kullanmadim ilac filan. Ama suan bacaklarim saçma yemisim gibi delik desik ve iz kaldı Allah yardimcisi olsun insallahh

Hepinize tesekkur ederim. Arkadaşı ma iletecegim hepsini bir bir. Umarım ise yarar hanimlar

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım 34 haftalık hamile ve kolestaz tanısı koydular. Elleri ve ayakları felaket derecede kasiniyo. Aranızda bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mi?
Ben hamileligimin basinda yasamistim bu sorunu doktor cok erken basladi sende dedi cok bilincsiz sekilde kasiniyodu gece uykumda kasiyip yaralandigim oldu kasiyici elimde o sekilde geziyodum sonra kendiliginden gecti ilac kullanmadim sık sık banyo yaptim ve vucudunu iyi nemlendirdim gecti

Bende de ilk gebeliğim de oldu 36 hafta sa başlamıştı dr bi kaç gün sonra söylediğim de bana nasıl kızmıştı hemen acile gitmiştim ve 37 haftaya girdigim gibi aldı bebeği çok önemli bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…