- Konu Sahibi eleni_nazli
selam kizlar bir derdimiz var benim en yakin arkadasim ilkay eski sevgilisinden hamile soyledi Efeye ama o istemedigini soylemis ne yapsin sizce???????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar bir derdimiz var benim en yakin arkadasim ilkay eski sevgilisinden hamile soyledi Efeye ama o istemedigini soylemis ne yapsin sizce???????
senin dertlerinde hiç bitmiyor arkadaşım..selam kizlar bir derdimiz var benim en yakin arkadasim ilkay eski sevgilisinden hamile soyledi Efeye ama o istemedigini soylemis ne yapsin sizce???????
senin dertlerinde hiç bitmiyor arkadaşım..
vallaha arkasuı yarın gibisin,çile bülbülüm çile misalisin
konuyu biraz daha acman lazim....kac yasinda, nerde yasiyor, meslegi varmi, ailesi ona destek cikabilecekmi ?
20 21 galiba ...londrada yasiyor... Annesi hayatta degil ... sirketee sekreter... abisine soylesek Efenin hayati biter .. destek ciamazlar yani
kendisi cok istiyormu? eger istiyorsa ve kendine güveniyorsa aldirmasin, sonradan psikolojik yikilabilir tabi labil bir insan ise. üzüldüm, annesi hayatta olsa mutlaka ona destek cikardi, abisi nasil bir insan
nereli ? sindi cocugu istemeyen erkek arkadasi kac yasinda, ne is yapiyor, birlikte oldugu zaman bunu düsünmeliydi, bu bir tek arkadasinin sorumlulugu degildi.
ilkay istiyo ama kendisi bakabilirmi emin diyil bebeye mutlu bi gelecek verebilirmi emin degil .
abisi aslinda iyi cocuktur ama biraz fazla sinirli kac defa mafya islerine falan karisti....Efenin kac yasinda oldugunu bilmiyorum ama 30 altinda bi yuzme havuzunda mudur galiba... bilememis iste boyle olacagini