• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım hamile

eleni_nazli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
24
0
36
Diğer
selam kizlar bir derdimiz var benim en yakin arkadasim ilkay eski sevgilisinden hamile soyledi Efeye ama o istemedigini soylemis ne yapsin sizce???????

selam kizlar bir derdimiz var benim en yakin arkadasim ilkay eski sevgilisinden hamile soyledi Efeye ama o istemedigini soylemis ne yapsin sizce???????

çocuğunu istemeyen bir adam var ortada birde masum bebek.... Aldırmalı demeye dilim varmıyor doğursada çocuk ortada kalacak.. Cehalet mi desem sorumsuzluk mu? Her durumda olan o masum yavruya olacak...

keşke bizim buradan vereceğim fikirle çözülecek bir durum olsa ama malesef biz ne desek boş bunun kararını verecek olan arkadaşın ve onun erkek arkadaşı

şimdi ben çocuğu doğursun desem o çocuğu babasız dünyaya getirmek büyütmek arkadaşının üstleneceği bir durum yani olayları yaşayan ve içinde olan bilir yada aldır desek günahsız bir bebeğin günahına kimse giremez o yüzden bu kararı arkadaşın ve onun erkek arkadaşından başkası veremez

keşke baştan önlemini alsalardı ve hiç böyle bir durum yaşanmasaydı ama olan olmuş ne desek boş

Son düzenleme:
valla kiz ardasin ve sevgilisi madem bu kadar buyuk bi sorumlulugun altina giremicekti neden uckurlarina sahip cikamadilar.
sen diger forumlara girip bakiyomusun hic ne kadar cocuk sahibi olmak isteyipte olamayan insanlar var.
yinede bu konuda arkadasina ve zavalli bebege yazik olacak herifin umurundami aldirsin yada aldirmasin onun icin farketmez nasilsa ben istemiyom dedi. Arkadasinin ilk cocugu olacagi icin ve aldirirsa eger hayati boyunca birda cocuk sahibi olamayabilir.Bunu ona soylemeyi unutma

20 21 galiba ...londrada yasiyor... Annesi hayatta degil ... sirketee sekreter... abisine soylesek Efenin hayati biter .. destek ciamazlar yani

kendisi cok istiyormu? eger istiyorsa ve kendine güveniyorsa aldirmasin, sonradan psikolojik yikilabilir tabi labil bir insan ise. üzüldüm, annesi hayatta olsa mutlaka ona destek cikardi, abisi nasil bir insan
nereli ? sindi cocugu istemeyen erkek arkadasi kac yasinda, ne is yapiyor, birlikte oldugu zaman bunu düsünmeliydi, bu bir tek arkadasinin sorumlulugu degildi.

kendisi cok istiyormu? eger istiyorsa ve kendine güveniyorsa aldirmasin, sonradan psikolojik yikilabilir tabi labil bir insan ise. üzüldüm, annesi hayatta olsa mutlaka ona destek cikardi, abisi nasil bir insan
nereli ? sindi cocugu istemeyen erkek arkadasi kac yasinda, ne is yapiyor, birlikte oldugu zaman bunu düsünmeliydi, bu bir tek arkadasinin sorumlulugu degildi.

ilkay istiyo ama kendisi bakabilirmi emin diyil bebeye mutlu bi gelecek verebilirmi emin degil .
abisi aslinda iyi cocuktur ama biraz fazla sinirli kac defa mafya islerine falan karisti....Efenin kac yasinda oldugunu bilmiyorum ama 30 altinda bi yuzme havuzunda mudur galiba... bilememis iste boyle olacagini

ilkay istiyo ama kendisi bakabilirmi emin diyil bebeye mutlu bi gelecek verebilirmi emin degil .
abisi aslinda iyi cocuktur ama biraz fazla sinirli kac defa mafya islerine falan karisti....Efenin kac yasinda oldugunu bilmiyorum ama 30 altinda bi yuzme havuzunda mudur galiba... bilememis iste boyle olacagini

onun icin yazmadim, erkek arkadasi düsünmeliydi diyorum.
Istiyorsa bakabilir.. mutlu bir gelecekte verebilir, belkide bebek ona mutlu bir gelecek verir..
anladigim kadari ile abi, kardes hayatta birbirlerine destek oluyor, ayrica devletten de yanliz cocuk yetistiren biri olarak gerekli destegi görür sanirim. su anda kac haftalik bilmiyorum ama tabi ki cok iyi düsünmesi lazim. aslinda ben hic cocuk aldirma taraftari degilim. icimden aldirsin demek gecmiyor, ama hayatta bir tek abisi varsa ve birbirlerine olan saygi ve sevgiyi zedeliyecekse bunuda düsünsün.. derim.

Kürtaja sonuna kadar karşı bir insanım ama bir de Türkiye gerçekleri ve geleneksel Türk aile yapısı var ortada ne yazık ki. Babasız bir çocuğu doğurarak, büyük bir sorumluluk ve çevre baskısı altına girecek. Ailesi arkasında duracaksa, her şey çok daha kolay olur ama hem onlar sorun çıkarırsa, hem de ortada bir baba yoksa, arkadaşınız bu işin içinden ancak çocuğu aldırarak çıkabilir diye düşünüyorum. Kendi ayaklarımın üstünden dururum, kendi paramı kazanır, bebeğime bakarım diyebilecek biriyse başka tabi.

nıye bakamıcakmıs arkadsın gayet te ıyı bakar bgercekten uckurlarına sahıp cıkamıyolar ozamanlar ıyı guzel sonra zora gelemıyolar sınır oluyorum boyle ınsanlara (efe ıcın konusuyorum)
efeyı bogasım geldı bence arkadasına konus babasız olucak ama basta cocuk ıstemyen babadan sonradan hıc baba olmaz ben arkadasın gıbı olsam tek basıma pasalar gıbı buyuturum ama aılesı neder onu bılemem ıste

Son düzenleme:
Öncelikle arkadaşın doğum kontrol yöntemlerini öğrensin..Bu kadar cahil hareket ettiği için yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum o yüzden aldırsın..

çocukça şeyler bunlar düşünmeden yapılan hatalar.
annenize babanıza yazık...

allahım isteyene nasip etmez kıymet bilmiyene istemeye verir.
sınanıyoruz allahım bizi deniyor.

Back
X