- Konu Sahibi eleni_nazli
niyeyse hiç inandırıcı gelmedi konu sahibinin diğer konusuda öyle hepsi hayal ürünü gibi o yüzden hiç yorumumu yazamıcamm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%99,9 sallama bir konu
senin dertlerinde hiç bitmiyor arkadaşım..
vallaha arkasuı yarın gibisin,çile bülbülüm çile misalisin
OY OY yanlislar zinciri care 1. Tez elden KIZ istemeye gelinecek 2.Hamilelik saklanmali ve nisan yapilmali 3.Evlenilmeli tenhalarda sevisilmez yatak odasinda nikahli bir sekilde yapilir bu isler.4.Bebis katili olunmamali hadi ne duruyolar hadi cikolatalar alinmali 5.Allahtan af dilenmeliselam kizlar bir derdimiz var benim en yakin arkadasim ilkay eski sevgilisinden hamile soyledi Efeye ama o istemedigini soylemis ne yapsin sizce???????
Kürtaja sonuna kadar karşı bir insanım ama bir de Türkiye gerçekleri ve geleneksel Türk aile yapısı var ortada ne yazık ki. Babasız bir çocuğu doğurarak, büyük bir sorumluluk ve çevre baskısı altına girecek. Ailesi arkasında duracaksa, her şey çok daha kolay olur ama hem onlar sorun çıkarırsa, hem de ortada bir baba yoksa, arkadaşınız bu işin içinden ancak çocuğu aldırarak çıkabilir diye düşünüyorum. Kendi ayaklarımın üstünden dururum, kendi paramı kazanır, bebeğime bakarım diyebilecek biriyse başka tabi.
Hamile Kalan Arkadasa Diyecek Bir Sözüm Yok , Yasi Genc Ama Cahil Degil
Korunmasi Gerektigini Bilmesi Gerekti Diye Düsünüyorum ..
Bebek Sahibi Olmak Isteyen Nice Arkadaslar Taniyorum Ama Birtürlü Sahip Olamiyorlar..
Milyonlar Milyarlar Yatiriyorlar Tüp Bebek Tedavisi Icin ..
Ama Sahip Olanlarda Böyle Degerini Bilmiyorlar ..
Umarim Bebegi Aldirmaz .. Ona Destek Cikacak Bir Aile Bulsun .. Ingilterenin Devlet Yardimlarini
Bilmiyorum Ama Dis Ülkelerde Tek Ebeveyenlere Yardim Ediyorlar Heleki Genc Anne Adaylarina ..
Onlari Arastirsin ..
Benim Sözüm Suna ..! Kuzum Sen Senaryo Yazmadigina Eminmisin ?
Mafya Islerine Karismis Bir Abiden Bahsediyorsun ! Öteki Konularda
Kendi Özel Hayatindan Bahsederkende Sanki Dizilerden-Romanlardan Alinti Yazilar
Yazmis Gibi Yaziyorsun ..
Cogu Konunu Takip Eden Insanlar Gelecek Bölümü Tahmin Ediyorlar O Derece Yani ..
Neyse ..
Efe yeni sevgilisi sanırım..çoğu erkeğin vereceği tepki zaten yani çocuğu bırak başkasıyla oldu diyede istemez..yani bazıları diyorum..eski sevgilisiyle konuştumu hiiç..haberi vardamı kabullenmiyor eski sevgilisi..anlatmamışsın direkt herkes olan biteni biliyor ve tanıyor gibi tek cümleyle demişsinde anlayamadım ben..efeye değilde eski sevgilisine desin..efe kabul etmese belki azda vicdan sahibi ise eskisi bişey yapar bebeğe..merhamet ve vicdan diyorum yahu..efede kabullenmek zorunda değil ondan beklememeli..sorumluluk anne babanındır gerisi diğer kişinin..bebeğe bakarda sorumlu o değildir..kendine kalmış..ondan efe değil eskisi bulunup denmeli..onla yaşamak zorunda değil babalığını yapmalı sonuçta..gel koca ol diyen yok ona..konuşsun derim ondan..aldırmasın..günah diye değil Allah kimseye çekemeyeceği yükü vermezmiş birde ondan..o duyar bu duyarsa diede eskisine demezse duyulur die öle düşünmesin..efe kabullenirse arkadaşını o şekilde gersi kimseyi bağlamaz zaten..
niyeyse hiç inandırıcı gelmedi konu sahibinin diğer konusuda öyle hepsi hayal ürünü gibi o yüzden hiç yorumumu yazamıcamm :)))
bizene...... bu arada ne kadar gerçekçisin.
HEPINIZ POZITIF YORUMLARINIZ ICIN COK TESEKKUR EDIYORUZ INNANMAYANLARDA INANMASAINLAR...bugun butun gun ilkay la birlikteydim soyledim ona aldiramassin babasi sen aldirinca sana gelmiycek dedim babalik gorevini yapamadigi icin kendisinden utanir dedim abisine soledi o kadar zor du ki bayilacak diye korktum abisi sakin aldirmaya kalkma hayatta affetmem seni biz kendimize bu yasa kadar nasil baktiysak onada oyle bakacaz dedi gozumuz gibi dedi cook sevdim abisini anneme de soledik o da ilkay babsina soylerken annemde yanimizda olcak Ruzgarada soyledik sonuna kadar yaninizdayim dedi ilkaya evde yapmasi icin isler olan isler bulacak cok ama mutluyum herkez yanimzda emin bebek su an cok ama cok mutludur![]()
HEPINIZ POZITIF YORUMLARINIZ ICIN COK TESEKKUR EDIYORUZ INNANMAYANLARDA INANMASAINLAR...bugun butun gun ilkay la birlikteydim soyledim ona aldiramassin babasi sen aldirinca sana gelmiycek dedim babalik gorevini yapamadigi icin kendisinden utanir dedim abisine soledi o kadar zor du ki bayilacak diye korktum abisi sakin aldirmaya kalkma hayatta affetmem seni biz kendimize bu yasa kadar nasil baktiysak onada oyle bakacaz dedi gozumuz gibi dedi cook sevdim abisini anneme de soledik o da ilkay babsina soylerken annemde yanimizda olcak Ruzgarada soyledik sonuna kadar yaninizdayim dedi ilkaya evde yapmasi icin isler olan isler bulacak cok ama mutluyum herkez yanimzda emin bebek su an cok ama cok mutludur![]()