• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım hamile

nıye bakamıcakmıs arkadsın gayet te ıyı bakar bgercekten uckurlarına sahıp cıkamıyolar ozamanlar ıyı guzel sonra zora gelemıyolar sınır oluyorum boyle ınsanlara (efe ıcın konusuyorum)
efeyı bogasım geldı bence arkadasına konus babasız olucak ama basta cocuk ıstemyen babadan sonradan hıc baba olmaz ben arkadasın gıbı olsam tek basıma pasalar gıbı buyuturum ama aılesı neder onu bılemem ıste

NEDEN????

Efe tecavüz mü etmiş kıza??????

Burada daha çok sorumlu davranması gereken Efe mi acaba yoksa şu an hamile olan kızımız mı???????:51:

yazık gerçekten yazık kınamak değil ama insanlar evlenmeden hiç cinsellik yaşamasalar keşke:50::50:

yani anlamıyorum eğitim seviyesi yükseldikçe insanlar akıllanıyor dedikçe şu okuduklarıma akıl erdiremiyorum
noluyor bu kızlarımıza yahu!!!!!
bu rahatlıkta neyin nesi
neyse olan olmuş gtsin ailesine söylesin efenin
ne bu yaaa zevki varsa bu işin cefasıda var
tek başına olmdıya o bebek

yazık gercekten cok yazık hiç değer bılmeyen sonrada eteklerı tutusan bır genclık...sımdı bız burda aldır desek aldıracak aldırma desek aldırmıcak mısınız?barı o haltı yerkende sorsaydınız da tam olsaydı.efe dedıgın 30 una gelms koca adam.arkadasnda cahıl sayılmaz.zaten eskı sevgılıyısmıs sanmayın kı gerı doner.ama cocugu aldırmak ve o vebalı tasımak cok zor buna cesaretınız var mı pekı?soyle konular gorunce ne soylıcegımı sasırıyorm.

Son düzenleme:
onca çocuk özlemiyle yanıp tutuşan insanlar varken böyle korunma yöntemlerinden bir haber olan insanların yapmış oldukları hataları doğmamış canlar çekiyor...

ilkay istiyo ama kendisi bakabilirmi emin diyil bebeye mutlu bi gelecek verebilirmi emin degil .
abisi aslinda iyi cocuktur ama biraz fazla sinirli kac defa mafya islerine falan karisti....Efenin kac yasinda oldugunu bilmiyorum ama 30 altinda bi yuzme havuzunda mudur galiba... bilememis iste boyle olacagini

Efe tez vakitte topuğundan vurulmalı işin içine mafya da girerse efe bitti :27:

Hamile Kalan Arkadasa Diyecek Bir Sözüm Yok , Yasi Genc Ama Cahil Degil
Korunmasi Gerektigini Bilmesi Gerekti Diye Düsünüyorum ..
Bebek Sahibi Olmak Isteyen Nice Arkadaslar Taniyorum Ama Birtürlü Sahip Olamiyorlar..
Milyonlar Milyarlar Yatiriyorlar Tüp Bebek Tedavisi Icin ..
Ama Sahip Olanlarda Böyle Degerini Bilmiyorlar ..

Umarim Bebegi Aldirmaz .. Ona Destek Cikacak Bir Aile Bulsun .. Ingilterenin Devlet Yardimlarini
Bilmiyorum Ama Dis Ülkelerde Tek Ebeveyenlere Yardim Ediyorlar Heleki Genc Anne Adaylarina ..
Onlari Arastirsin ..

Benim Sözüm Suna ..! Kuzum Sen Senaryo Yazmadigina Eminmisin ?
Mafya Islerine Karismis Bir Abiden Bahsediyorsun ! Öteki Konularda
Kendi Özel Hayatindan Bahsederkende Sanki Dizilerden-Romanlardan Alinti Yazilar
Yazmis Gibi Yaziyorsun ..
Cogu Konunu Takip Eden Insanlar Gelecek Bölümü Tahmin Ediyorlar O Derece Yani ..

Neyse ..

Son düzenleme:
ne olacak bılıyormusun minicik bir bebek ıkı sorumsuz insan yüzünden canından olacak
madem ağbisi mafya işlerıne karısmıs hanı korkulurmus ya ondan aceba kız kardeşinin evlilik dışı esski sevgilisiyle bırlıktelık yaşadıgını duyarsa ne olur kı eskı sevgılısyle yasayan yenısıylede yasamıstır buyuk ıhtımalle
ne diyeyim olan olmuş Allah akıl fıkır versın bagre busatten sonra aynı hatalara düşmesın
eğer o çocuga sahıp çıkmazsa sevgilisi ilkay mafya ağbisine anlatsın birşey olmaz belkı en fazla bır dayak yer zaten bu hareketlerı yapan insan dayağı göz önune alıp yapmıştır o yuzden korkmasın yiyeceği iki tokattan

NEDEN????

Efe tecavüz mü etmiş kıza??????

Burada daha çok sorumlu davranması gereken Efe mi acaba yoksa şu an hamile olan kızımız mı???????:51:

Bu, bir tek kizin sorumlulugu degil, erkek arkadasi en az onun kadar sorumlu, madem yaptiginin arkasinda dik duramiyacakti o dikkat etseydi. olan olmus dikkat edilmemis, bunu yazmanin bir anlami yok, olabilecege gelince.... karninda tasidigi kendi cocugu... kendine güveniyor ve istiyorsa
eger .... cevrenin düsünceleri cocugundan daha önemli olamaz.

Sen ortamını ve arkadaş çevreni bir an önce değiştir.
Erkek arkadaşın da dahil buna.
Aklı başında insanlarla birarada ol.
Bu gidiş iyi bir gidiş değil.

Arkadasin dusunsun ne yapacagini!

5 Dakikalik zevk icin olana bak, O kadar cok cocuk sahibi olmak isteyen insanlar varki nedir arkadasinda ki bu duyarsizlik ?

Fikir almak icin yazmissiniz buraya bilmiyomuydu korunmasiz iliskide boyle bi sonuc olacagini?

Masum bi bebek onlar bize Rabbimizin emaneti, onlarin yasamalarina engel olalim diyemi veriyo bize?

Allah islah etsin insallah

selam kizlar bir derdimiz var benim en yakin arkadasim ilkay eski sevgilisinden hamile soyledi Efeye ama o istemedigini soylemis ne yapsin sizce???????

Efe yeni sevgilisi sanırım..çoğu erkeğin vereceği tepki zaten yani çocuğu bırak başkasıyla oldu diyede istemez..yani bazıları diyorum..eski sevgilisiyle konuştumu hiiç..haberi vardamı kabullenmiyor eski sevgilisi..anlatmamışsın direkt herkes olan biteni biliyor ve tanıyor gibi tek cümleyle demişsinde anlayamadım ben..efeye değilde eski sevgilisine desin..efe kabul etmese belki azda vicdan sahibi ise eskisi bişey yapar bebeğe..merhamet ve vicdan diyorum yahu..efede kabullenmek zorunda değil ondan beklememeli..sorumluluk anne babanındır gerisi diğer kişinin..bebeğe bakarda sorumlu o değildir..kendine kalmış..ondan efe değil eskisi bulunup denmeli..onla yaşamak zorunda değil babalığını yapmalı sonuçta..gel koca ol diyen yok ona..konuşsun derim ondan..aldırmasın..günah diye değil Allah kimseye çekemeyeceği yükü vermezmiş birde ondan..o duyar bu duyarsa diede eskisine demezse duyulur die öle düşünmesin..efe kabullenirse arkadaşını o şekilde gersi kimseyi bağlamaz zaten..

işte bu sebepten evlilik dışı ilişkiye karşıyım.gençler çok cahilce düşünüyorlar yada düşünmüyorlar:23:çok seviyorlar güya güveniyorlar beraber oluyorlar ayrılıyorlar peki ya gerisi:44:
yok yani mutlaka birliktelik yaşamak istiyorsanızda korunun bari:19:
yazık değil mi şimdi o masum bebeğe:5:
allah kimseyi bu duruma düşürmesin demek geliyor içimden sadece:31:

arkadaşın bayağı tepki alıyor anlaşılan..bu yüzden kimse duymasın isteyecektir ilk yorumumda açıklamamda olduğu gibi..kimseye hesap vermek zorunda değil arkadaşın o neden yaptım onu derdinde değil bebek derdinde sonuçta..Hepimiz Allah kuluyuz yaşanmışlar yüzünde sakın kimseyi dışlama sen..daha yardım etmek istiyosun ne güzel..yorumumu yapmak istemiştim ama yorumları yeni gördüm ve bu merhametili oluşundan vazgeçmene neden değildir bu..kimseyede lafım yok dediklerinede saygı duyarım ama bana ters gelen bişeyi paylaşmak istedim sadece..arkadaşın konuşsun işte konuşmalı..elbet bi çözümü vardır..

işte bu sebepten evlilik dışı ilişkiye karşıyım.gençler çok cahilce düşünüyorlar yada düşünmüyorlar:23:çok seviyorlar güya güveniyorlar beraber oluyorlar ayrılıyorlar peki ya gerisi:44:
yok yani mutlaka birliktelik yaşamak istiyorsanızda korunun bari:19:
yazık değil mi şimdi o masum bebeğe:5:
allah kimseyi bu duruma düşürmesin demek geliyor içimden sadece:31:

arkadaşım çok güzel söylemişsin evlilik dışı ilşikiye karşı olanlara cahil deniliyor burda defalarca yanlış olduğunu konuşuyoruz cahillik yok bilme ne diyorlar modernlik budur işte evlilik dışı ilişki yaşayan kzılara erkekler yapıyor hesap veriyormu sizde yapabilirsiniz diyenler çözüm yollarını biliyorlardır şimdi birkez daha dile getireceğim çekindiğiniz durumlar varsa nedne evlenmeden ilişkiye giriyorsunuz..

şimdi sonuç ne peki arkadaşın ne yapmayı planlıyor

Bazıları yıllarca uğraşır olmaz...
Bazıları da bi seferle hamile kalır kıymet bilmez...
Allah herkese akıl fikir versin...

Back
X