arkadaşım için acilll

buzlu_kahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
43
0
86
42
İstanbul
arkadaşım Ocak 14 de regl olmuş Şubat 10 da son adet tarihi ve 27 şubatta erkek arkadaşı ile ilişkiye girmiş ve malum istenmeyen bi gelişme olmuş ağlayarak beni aradı sizce hamile olma olanağı varmı yumurtalama dönemine geliyormu kızlar

ben pek zannetmiyorum biz hergün ilişkye griiyoruz bbek olsun diye omuyor bi kerdede olamz diye düşünüyorum am şass işlalah yoktur

Şans bu ya mıllet aylarca yapart kalmaz
o bıkerede tutturur ıbret olsun dıye
allahın ıŞı bu
kan testı yaptırsın baŞka ÇÖzÜmÜ yok
umarım yoktur

Madem cumartesi birlikte olmuş 72 saat içinde ertesi gün hapı kullanıp işini sağlama alsın derim ben.En geç yarın sabah bir eczaneden ertesi gün hapı alıp kullansa fena olmaz.

kızlar kaç gündür yazıcam yazamadım arkadaşıma ertesi gün hapını söylemiştim akıllım almamış o ilaçın yan etkisi çokmuş diye duymuş korkmuş

daha hastalanmasına var ama yumurtalama günü demi kızlar kesin hamiledir demi

olabilir valla 17 gün yumurtlama günleri arasında ama herkez farklı günlerde yumurtluyor
biz okdar ugraşırken olmaz onunki olmuş olabilir..
ya kusura bakmada ben kızıyorum böyle kişilere ve hiçte şimdi korkup aglamasın
cahil degilsiniz artık heryerde herşey açık gösteriliyor

bi sürü korunma yöntemi var,böyle durumlarda zevk i ikinci plana atacaksın,istenmeyen bi bebek olursa ne yapacak arkadaşın?kürtaj olacak,ilerde çocuk istediğinde ne olacak,belki de sorunlu bir süreçten geçecek,bilinçli olmak en iyisi,ama c.tesi girildiyse ilişkiye en az 10 gün geçmesi lazım ki kanda belli olsun...geçmiş olsun....

valla kesin hamile kaldı diye bir şey yok amma velakin her ay düzenli bir adet sirkülasyonu var ise çok kötü güne denk gelmiş
olma şansı yüksek !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…