• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım için bakar mısınız kızlar?

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
herkese selaam,
önceki konuma yazan tatlış fikirler veren herkese teşekkür ederim☺️ erkek arkadaşıma çok güzel bi eşofman takımı ve kitap aldım, kitabı önce ben okudum hoşuma giden cümlelerin altını çizdim öyle verdim ☺️ hepsini çok beğendi♥️
askerdeyken bol bol beni hatırlicak ☺️
bu konuyu arkadaşımla birlikte açıyoruz, sizlere danışmak istedik.
bu arkadaşımın bikaç yıl süren bir ilişkisi oldu, adam bunu çok üzdü çok ağlattı. canını çok acıttı. bir şekilde kurtuldu bu toksik ilişkiden. arkadaşımın güzel giden bir ilişkisi var artık, hatta haftaya nişanı olacak
bundan bir kaç ay önce bu adam tekrar ulaştı arkadaşıma, görüşmek istediğini söyledi arkadaşım da hayatında biri olduğunu ona yazmaması gerektiğini söyledi, ama adam pek inanmadı arkadaşıma, çünkü ona göre arkadaşım hala adama aşık ve hayatımda biri var diye yalan söylüyor.
arkadaşımın kafasında bir şey var ki bence yanlış olduğunu defalarca kez söyledim ona.
bu adama msj yazıp sosyal medya üzerinden, ona haftaya nişanı olacağını söylemek istiyor. amacı hem onu unuttuğunu göstermek hem de geçmişte yaptıklarının karşılığı olarak canını acıtmak.
adam sevgilisi olduğuna dahi inanmadı o kadar kendinden emin, arkadaşım çok defa adama geri döndü tekrar başladılar sonra tekrar ayrıldılar falan. e haliyle adam da hala kendisini sevdiğini düşünüyor. arkadaşım canı acısın üzülsün benim mutlu olduğumu görsün diyo ama ben adamın pek umrunda olacağını düşünmüyorum
haftaya nişanım var mutluyum demek bana çok saçma geliyor, siz neler düşünüyorsunuz merak ettik

hala bu düşüncede olması da ilginç hala seviyor mu? ben nişanlanacak olsam söylemek umrumda bile olmaz sevdiğim kişiyle yoluma bakarım yazmam etmem bir daha da
kesinlikle sevmiyor,nişanlısıyla çok mutlu ama onun geçmişte hazmedemediği şeyler çok fazla, çoğuna ben de şahidim çok üzüldü o adam yüzünden, amacı sadece can acıtmak

Benim de lise yıllarımdan, üniversite yıllarımın bitimine kadar uzatmalı bir sevgilim oldu. İlk başta, o da pek inanamadı onu terkettiğime, hatta o değil sadece, çevremdeki hiçkimse... inat ettiğimi falan düşündü. Eşimle de; onunla ayrıldıktan 7 ay sonra falan çıkmaya başladık.. cok kısa bir zamanda da nişanlandık evlendik. Bu arada bana ulaşmaya çalıştı ama hiç cevaplamadığım gibi, umrumda da olmadı açıkçası..
Arkadaşınız; dertsiz başına dert aramasın hiç şu saatten sonra. Adamın musallat olup, mide bulandırmayacağı ne malum.. Geçmiş geçmişte kaldı ve o adamın ne düşündüğü kendi sorunu..

Son düzenleme:
herkese selaam,
önceki konuma yazan tatlış fikirler veren herkese teşekkür ederim☺ erkek arkadaşıma çok güzel bi eşofman takımı ve kitap aldım, kitabı önce ben okudum hoşuma giden cümlelerin altını çizdim öyle verdim ☺ hepsini çok beğendi♥
askerdeyken bol bol beni hatırlicak ☺
bu konuyu arkadaşımla birlikte açıyoruz, sizlere danışmak istedik.
bu arkadaşımın bikaç yıl süren bir ilişkisi oldu, adam bunu çok üzdü çok ağlattı. canını çok acıttı. bir şekilde kurtuldu bu toksik ilişkiden. arkadaşımın güzel giden bir ilişkisi var artık, hatta haftaya nişanı olacak
bundan bir kaç ay önce bu adam tekrar ulaştı arkadaşıma, görüşmek istediğini söyledi arkadaşım da hayatında biri olduğunu ona yazmaması gerektiğini söyledi, ama adam pek inanmadı arkadaşıma, çünkü ona göre arkadaşım hala adama aşık ve hayatımda biri var diye yalan söylüyor.
arkadaşımın kafasında bir şey var ki bence yanlış olduğunu defalarca kez söyledim ona.
bu adama msj yazıp sosyal medya üzerinden, ona haftaya nişanı olacağını söylemek istiyor. amacı hem onu unuttuğunu göstermek hem de geçmişte yaptıklarının karşılığı olarak canını acıtmak.
adam sevgilisi olduğuna dahi inanmadı o kadar kendinden emin, arkadaşım çok defa adama geri döndü tekrar başladılar sonra tekrar ayrıldılar falan. e haliyle adam da hala kendisini sevdiğini düşünüyor. arkadaşım canı acısın üzülsün benim mutlu olduğumu görsün diyo ama ben adamın pek umrunda olacağını düşünmüyorum
haftaya nişanım var mutluyum demek bana çok saçma geliyor, siz neler düşünüyorsunuz merak ettik
Yazmasın

Back
X