Allah razi olsun arkadasim.Benden 1 yasin-i şerif+50 inşirah o zaman. Rabbim sabır versin...
Amin cümlemizdenAllah razi olsun arkadasim.
Tamam canim 1 yasin 50 insirahta benden canimyumiti
@gelecekelbetgelecek
Lale kozan
@_asmunikal_
C Camille_claudel
@Ecrin ensar bebek_elif
whiterose00
Luna28
S Sargoz
yorgun anneanne
Dua arkadaslarim, ilk once sizleri etiketledim. Allah rizasi icin okur musunuz sizde?
Mazeretim biter bitmez insirah okuyacağım canım
Can'ım ben okurum 10 adet inşirah okurum
Allah razi olsun arkadaslar. Rabbim sevdiklerinizi size bagislasin.Tamam canim 1 yasin 50 insirahta benden canim
Allah razi olsun canim.bir yasin de benden
1 yasin 10 inşirah alayım bende.Allah arkadaşına sabır versin,eşine Allah rahmet eylesin.Feraceli @Margarikotin BOASK @Cannibal ku_zu_cuk_la_rim @sukruyeomay @AKovser @-Mahperi- Hayat sarkisi AkarGider @Sedef-armina derandiren @Gizyy @Ahter-i Dunbaledar @TugbaHamza Hannaz biriiicik @avucdolusudua nese-li_hilos deynepnaz Eses07 bayan nihayet shebetsys Bitter_girl usagi91 Sealand bal10cukk C cansu_tr @kayacans FallenAngel hippym eilenn
Kizlar Allah rizasi icin okur musunuz sizde?
Maalesef mazeretliyim suanda
Allah razi olsun kizlar.1 yasin 10 inşirah alayım bende.Allah arkadaşına sabır versin,eşine Allah rahmet eylesin.
Allah razi olsun hiloşum. Rabbim sevdiklerini sana bagislasin.Allah sabır versin güç versin inşallah. 1 yasin 10 da inşirah okurum çocukları uyutur uyutmaz
Canım içimdem dua ederim. Şuan adetliyim bitince okurum inşallah haber ederim sana. Allahım acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?