Arkadaşım için soruyorum: sevgiliniz face’te kuzenini aratsa

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Bu kez konuyu bir kız arkadaşım için soruyorum yorumları ona göre alalım :)

Arkadaşımın bekar kız bi kuzeni var. Nişanlısıyla daha önce yüzyüze tanışmamışlar. Sevgili oldukları dönemde arkadaşım ve sevgilisi şiddetli bir kavga etmiş ve arkadaşım hatalıydı. Arkadaşım da ikna etmek için kuzenine sevgilisinin numarasını vermiş ve kuzeni de ara yapmak için mesaj atmış sevgilisine. Neyse sonra olay tatlıya bağlandı ve barıştılar.

Arkadaşımın doğumgününde kuzeni ona sürpriz yapmak istemiş. Önce arkadaşımın sevgilisine mesaj atmış. X’e sürpriz yapacak mısın ona göre bende yapacağım saati çakıştırmayalım tarzında. Sevgilisi de akşam yemeğe çıkarıcam demiş kuzeni de iş çıkışı pastayla arkadaşıma gitmiş kutlamış. Sonra beraber çıkmışlar evden. Arkadaşım sevgilisi ve kuzeni ayak üstü tanışmış orda ayrılmışlar.

Daha sonra arkadaşım facebook arananlara baktığında sevgilisinin kuzenini arattığını görmüş. Kuzeninin bi çıktığı çocuk vardı yeni ayrılmışlar. Kuzeninin adı da ayşe Fatma gibi bilindik bir isim değil ayrıca. Kuzenimi neden arattın diye sorunca bekar bi arkadaşına göstermek için arattığını söylemiş. Arkadaşı da kuzenini beğenmiş ama tanıştırma gibi bi eylem olmamış.

Arkadaşım da sevgilisi için birine birini ayarlayacak bi tip değil diyor daha önce x ‘e şunu bunu yapalım dediğinde kendi bulsun tarzı geçiştirmiş.

Arkadaşım ve sevgilisi nişanlandı. Az çok tanıyorum kuzenini. Nişanda da görüştük. Benim şahsi fikrim arkadaşıma söylemesem de hani ortamda dikkatin sadece kendi üzerinde olmasını isteyen kızlar olur ya ilgi çekme çabasında olan öyle bir insan. Ve aileden akrabalardan diğer insanlar da bu görüşte. O da bana anlattı nedense rahatsız oldum diye. Siz ne yorumda bulunursunuz ?

Çok normal değil mi.kuzeni sonucta facesi varmı diye aratmıştır.
Konu başlığını okudum sadece

Merak edip bakmıştır,
diye masumane bir yorumda bulunacağım. :)

valla ben boyle seyleri fark bile etmeyecegim icin ne tepki veririm bilemiyorum.

ama ihtimali bile mide bulandirmaya yetiyor.
Arkadaşımın sevgilisi çok kıskançtı. Diğer aratılanlarda arkadaşımın fotoğraflarını beğenen erkekleri aratmış hep. Kuzenimi görmek tuhaf geldi dedi. Arkadaşıyla tanıştırma gibi bi eylem yapmadığı için de rahatsız oldum dedi

facede aratmak caiz değil nikah düşer çünküüü : )

ben boş zamanlarımda herkesi stalklıyorum hiç çok mana yüklemedim kimse yüklememeli
Kuzeniyle anne tarafından akrabalar o yüzden sevgilisi kuzenin soyadını bilmiyor. Kızın adı çok bilindik kullanılan bi isim de değil

Arkadaşın sevgilisiyle kavga ediyor ve aralarini yapmak icin Kuzenine arttırıyor işte burda sacmalasmis konu. .. ben sevgilimle kavga edicem kuzenim dicem ki al bu numarayı bizim aramızı yap üstelik kuzenim henüz sevgilimle tanismiyorken. . SAÇMALIK ötesi. .
Orda size sonuna kadar katılıyorum. Saçma ve gereksiz bi davranış. Ama arkadaşım sevgilisini çok önemsiyordu. Benden aralarını yapmamı istedi ben sen hatalısın senin düzeltmen lazım diyip girmemiştim aralarına. Kuzeni mesaj atmış

Bu kez konuyu bir kız arkadaşım için soruyorum yorumları ona göre alalım :)

Arkadaşımın bekar kız bi kuzeni var. Nişanlısıyla daha önce yüzyüze tanışmamışlar. Sevgili oldukları dönemde arkadaşım ve sevgilisi şiddetli bir kavga etmiş ve arkadaşım hatalıydı. Arkadaşım da ikna etmek için kuzenine sevgilisinin numarasını vermiş ve kuzeni de ara yapmak için mesaj atmış sevgilisine. Neyse sonra olay tatlıya bağlandı ve barıştılar.

Arkadaşımın doğumgününde kuzeni ona sürpriz yapmak istemiş. Önce arkadaşımın sevgilisine mesaj atmış. X’e sürpriz yapacak mısın ona göre bende yapacağım saati çakıştırmayalım tarzında. Sevgilisi de akşam yemeğe çıkarıcam demiş kuzeni de iş çıkışı pastayla arkadaşıma gitmiş kutlamış. Sonra beraber çıkmışlar evden. Arkadaşım sevgilisi ve kuzeni ayak üstü tanışmış orda ayrılmışlar.

Daha sonra arkadaşım facebook arananlara baktığında sevgilisinin kuzenini arattığını görmüş. Kuzeninin bi çıktığı çocuk vardı yeni ayrılmışlar. Kuzeninin adı da ayşe Fatma gibi bilindik bir isim değil ayrıca. Kuzenimi neden arattın diye sorunca bekar bi arkadaşına göstermek için arattığını söylemiş. Arkadaşı da kuzenini beğenmiş ama tanıştırma gibi bi eylem olmamış.

Arkadaşım da sevgilisi için birine birini ayarlayacak bi tip değil diyor daha önce x ‘e şunu bunu yapalım dediğinde kendi bulsun tarzı geçiştirmiş.

Arkadaşım ve sevgilisi nişanlandı. Az çok tanıyorum kuzenini. Nişanda da görüştük. Benim şahsi fikrim arkadaşıma söylemesem de hani ortamda dikkatin sadece kendi üzerinde olmasını isteyen kızlar olur ya ilgi çekme çabasında olan öyle bir insan. Ve aileden akrabalardan diğer insanlar da bu görüşte. O da bana anlattı nedense rahatsız oldum diye. Siz ne yorumda bulunursunuz ?
Merak etmiş bakmıştır bir anlam yüklemek yersiz olur. ben iş icabı bazen görüştüğüm kişiyi bile merak edip bakıyorum kimle muhattap oluyorum diye. bunlar kadın da erkek de olabiliyor. bence gereksiz kuruntu. ortada birşey yok

Orda size sonuna kadar katılıyorum. Saçma ve gereksiz bi davranış. Ama arkadaşım sevgilisini çok önemsiyordu. Benden aralarını yapmamı istedi ben sen hatalısın senin düzeltmen lazım diyip girmemiştim aralarına. Kuzeni mesaj atmış
İyiki girmemissin ozaman sanırım seni araticakti sevgilisi ☺

Ya biri benim facebook aramalarımı görse demek ki bende suçlu çıkacağım. Ne saçma işler aman :işsiz:

ben de erkek arkadşaımın kuzenlerini aratmıştım, merak etmiştim çünkü tanıştıktan sonra :D nolcak ki ya

Böyle yaşamak çok zor değil mi ya?
Sevgilimle beraber çalışıyoruz, bilgisayarı sürekli elimin altında, bir kez bile facebook ya da internet geçmişine bakmadım.
Hadi diyelim böyle bir şey gördüm ve "niye arattın" diye sordum, yaptığı açıklamaya direkt inanırım. "İyi düşünmüşsün çocuk kim" falan derim.
Arkadaşınız bir arama geçmişinden şüpheye düşecek kadar güvenmiyorsa neden nişanlandı ki?
Kız ne ara suçlu oldu onu hiç anlamadım zaten. İyilik yapmış başına iş açmış.
Arkadaşınız nişanlısının kuzenine yürüyecek biri olduğunu düşünüyorsa evliliği gözden geçirsin bence.

Back
X