- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Bu kez konuyu bir kız arkadaşım için soruyorum yorumları ona göre alalım :)
Arkadaşımın bekar kız bi kuzeni var. Nişanlısıyla daha önce yüzyüze tanışmamışlar. Sevgili oldukları dönemde arkadaşım ve sevgilisi şiddetli bir kavga etmiş ve arkadaşım hatalıydı. Arkadaşım da ikna etmek için kuzenine sevgilisinin numarasını vermiş ve kuzeni de ara yapmak için mesaj atmış sevgilisine. Neyse sonra olay tatlıya bağlandı ve barıştılar.
Arkadaşımın doğumgününde kuzeni ona sürpriz yapmak istemiş. Önce arkadaşımın sevgilisine mesaj atmış. X’e sürpriz yapacak mısın ona göre bende yapacağım saati çakıştırmayalım tarzında. Sevgilisi de akşam yemeğe çıkarıcam demiş kuzeni de iş çıkışı pastayla arkadaşıma gitmiş kutlamış. Sonra beraber çıkmışlar evden. Arkadaşım sevgilisi ve kuzeni ayak üstü tanışmış orda ayrılmışlar.
Daha sonra arkadaşım facebook arananlara baktığında sevgilisinin kuzenini arattığını görmüş. Kuzeninin bi çıktığı çocuk vardı yeni ayrılmışlar. Kuzeninin adı da ayşe Fatma gibi bilindik bir isim değil ayrıca. Kuzenimi neden arattın diye sorunca bekar bi arkadaşına göstermek için arattığını söylemiş. Arkadaşı da kuzenini beğenmiş ama tanıştırma gibi bi eylem olmamış.
Arkadaşım da sevgilisi için birine birini ayarlayacak bi tip değil diyor daha önce x ‘e şunu bunu yapalım dediğinde kendi bulsun tarzı geçiştirmiş.
Arkadaşım ve sevgilisi nişanlandı. Az çok tanıyorum kuzenini. Nişanda da görüştük. Benim şahsi fikrim arkadaşıma söylemesem de hani ortamda dikkatin sadece kendi üzerinde olmasını isteyen kızlar olur ya ilgi çekme çabasında olan öyle bir insan. Ve aileden akrabalardan diğer insanlar da bu görüşte. O da bana anlattı nedense rahatsız oldum diye. Siz ne yorumda bulunursunuz ?
Kuzenin hiç tanımadığı insana Doğum günü için mesaj atması vs saçma.
Sanki çakışsa ne olacak.
İnsanlar ve vıcık vıcık ilişki halleri beni öldürüyor.
Bir şey yoktur muhtemelen ama kafasında soru işareti varsa çözmeden nişanlanmasaymış iyiymiş