Örgü arkadaşım için yaptıgım örgü bebek şekeri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
kk dan katinamu arkadaşım çok destek oldu,cesaret verdi teşekkürler

nurayturhan arkadaşım da fikirleriyle destek oldu o da sağolsun

Ellerine kollarına sağlık! Ne güzel de yapmışsın hepsi harika görünüyor. Özellikle masada kendi durabilmeleri çok iyi olmuş. Tıpkı biblo gibi

ellerine sağlık arkadasım..ne kadar ince düşünmüşsün.arkadasın cok mutlu olucak kesin..çok güzel olmuşlar

canım süpersin şahanesin kendin gibi olmuş hepsi çok cicişler ellerine sağlık bayıldım yaaaa

ayy harika olmuş çok orjinal bi fikir ellerine sağlık nasıl örülüyor canım rica etsem paylaşabilir misin?

bayıldım bende yapmak istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum lütfen anlatırmısın ellerine kalbine sağlık canım benim:)

ayy harika olmuş çok orjinal bi fikir ellerine sağlık nasıl örülüyor canım rica etsem paylaşabilir misin?

canım aslında ben bunların büyüklerinden örüyorum.yakadan başlayıp etekte bitiyor.dikmiyorsun.ekstra dikiş işlemi olmasın diye minyatürlerini yaptım 3 ilmekle başlayıp

konumda anlatmaya çalışmıstım.yine yardımcı olmaya çalışırım

http://www.kadinlarkulubu.com/tunus-isi-orguler/374849-tunus-isi-akilli-ipten-yelekler.html

3 ilmek az olmaz mı :44: acaba iki şişle de örülmez mi ben tunus işi bilmiyorum çok orjinal bi fikir şimdiden yapıp kenara koymak lazım

ellerıne saglık guzel olmuş

teşekkürler

3 ilmek az olmaz mı :44: acaba iki şişle de örülmez mi ben tunus işi bilmiyorum çok orjinal bi fikir şimdiden yapıp kenara koymak lazım

tatlım kk daki bir arkadaştan yardım aldım bende burada örgü ceket var 2 şişle yapılan yalnız onu dikmek gerektiği için aklıma bu model gelmişti belki o senin daha kolayına gider

yine bu yelekleri yapmasaydım şunlardan yapacaktım

Son düzenleme:

ayy çok şeker bunlar nerden buluyorsun böyle şeyleri bahsettiğin örgü ceket nerde canım göremedim ben:44:

ayy çok şeker bunlar nerden buluyorsun böyle şeyleri bahsettiğin örgü ceket nerde canım göremedim ben:44:

canım link vermek yasak sanırım.benim alıntı yaptıgım sayfada hafif kahverengi gibi kelimeler var onlara tıkladınmı arkadaşın sitesine yönlendiriyor seni

kolay bir örgü ceket için bu sayfadaki anlatımı tıklamanı öneririm.bu cümledeki[SUP] anlatımı[/SUP]

Onu da bu blog sayfamda anlattım. burada blog

bu sayfamda kaftan dikimini anlattım.burada sayfamda

Onu da burada anlattım.burada

kırmızıyla işaretlediğim kelimeleri tıkla canım yukarıdaki alıntımda

Son düzenleme:

kırmızılar aktif değil canım ya :26: mümkünse özelden atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…