Örgü arkadaşım için yaptıgım örgü bebek şekeri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
tatlım hepsi birbirinden güzel olmuslar bayıldımmmmm

özelden anlatır mısın nasıl yapıldığını ? 4 aylık hamişim :) bebişime hazırlayabilirim bunlardan anca 5 ayda biter zaten :DDD lütfen yazar mısın ?:17::17::17::17::17::17:

tatlım hepsi birbirinden güzel olmuslar bayıldımmmmm

özelden anlatır mısın nasıl yapıldığını ? 4 aylık hamişim :) bebişime hazırlayabilirim bunlardan anca 5 ayda biter zaten :DDD lütfen yazar mısın ?:17::17::17::17::17::17:

burdan yazayım tatlım başka yapmak isteyen olursa onlarada yazmıs olurum :34:

önceki sayfada normal yaptıgım yeleklerin linkini koymustum orda anlatımı var onu alıntıladım :34: şöyle:34:

teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan ilk yakadan başlanıyor ve dikilmiyor.banada ablam öğretti.onun mantığıyla anlatayım.yaka ve kollar arasında ikişer arttırma var.7+2+7+2+14+2+7+2+7 zincirle başlanıyor.böle sayarak başlayınca daha pratik oluyor.açılımı 7 ön 2 artırma 7 kol 2 artırma 14 arka 2 artırma 7 kol 2 artıma ve son olarak 7 ön.böyle sayarak zinciri çektik.ilk sırayı normal örüyoruz.sonraki sırayı alırken yine anyı mantıkla sayarak 2 artırmalarını yapıyorz.22 sıra orup kol yerlerini boş bırakarak diğer tararfından alıp birleştiriyoruz.aşağısını düz oruyoruz zaten.inşallah anlatabilmişim.yazarken karışık geldi ama örerken o kadarda karışık değil aslında..

nasıl anlatacagımıda bilemedim.sende yapmak istiyorsan dur ben en iyisi fotolayayım buraya koyayım daha iyi anlaşılır :34:

Back
X