• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım için yazıyorum durumu hiç iyi değil

asiegelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
45
3
98
Aydın
merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım var tavsiyelere ihtiyacı olduğu için yazmamı istedi 1.5 yıllık bir ilişkisi var çok kararsız bir gün seviyorum evleneceğim diyor ertesi günü soğudum diyor erkek de ona karşı çok ilgili çok anlayışlı ne yapacağını bilmiyor . eski bir ilişkisi vardı onu sayıklıyor ve bu erkek arkadaşına karşı bir türlü tam olarak sevgisini vermiyor bende bir arkadaşı olarak tavsiyelerimi söylüyorum ama genede kendini iyi hissetmiyor sizce ne yapmalı nasıl davranmalı

daha fazla umut vermesin bence çocuğa. hala eski ilişkisini sayıklıyorsa şimdiki erkek arkadaşına hiç aşık olmamış demektir. bu durumda da bi gelecek düşünmek çok tehlikeli. hani az bir zaman da değil. 1,5 senede bir şeylerin oturmuş olması lazımdı.:44:

oda diyor ki ben böyle değildim acaba üzerimde büyümü var. çünkü bir zaman iyi oluyor çok mutluyum diyor bir zaman hiç birşey hissetmiyorum diyor bende çok şaşırıyorum

merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım var tavsiyelere ihtiyacı olduğu için yazmamı istedi 1.5 yıllık bir ilişkisi var çok kararsız bir gün seviyorum evleneceğim diyor ertesi günü soğudum diyor erkek de ona karşı çok ilgili çok anlayışlı ne yapacağını bilmiyor . eski bir ilişkisi vardı onu sayıklıyor ve bu erkek arkadaşına karşı bir türlü tam olarak sevgisini vermiyor bende bir arkadaşı olarak tavsiyelerimi söylüyorum ama genede kendini iyi hissetmiyor sizce ne yapmalı nasıl davranmalı

Eski ilişkisini niye sayıklıyor ki? Genelde insanlar zamanında olan bir şeyin kıymetini bilmiyorlar yani arkadaşında şimdi ki sevgili anlayışlı, ilgili olduğu için onun değerini kavrayamıyor. Bunu anlaması için kendine zaman versin, kendini ilişkisinden geri çeksin ara versinler bakalım nasıl hissedicek. Ama şöyle birşey de var şimdiki sevgilisini özlediğinde, onu sevdiğini anladığında ve şuanki buhramından kurtulduğunda şimdiki sevgilisini aynı bıraktığı yerde bulamayabilirde. Sonuçta o da insan hayatının rotasını değiştirebilir. Bunu göze alabilecek mi?

İnsanlar bir şeylerin yolunda gitmediğini farkedince suçu ne güzel de büyüye atıyolar çok güldüm valla arkadaşına :)

Arkadaşını sevgilisi biraz şımartmış, eski sevgilisi de hiç sallamamış. Kadın milletinin doğası bu yapacak bir şey yok :)

Back
X