- Emoji Skoru
- 629
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi irmikhelvasi
-
Yakın arkadaşın mı ya da ne kadsr yakın arkadasın bu kişi ?. Normal arkadaşsanız girmez ama en yakın arkadaşıysan girer beklentiye. Bana arkadaslarımdan geldi teklif illa ev temizliğine yerleştirmeye çağıracaksın diye ısrar ettiler yoksa kimseden böyle bir talepte bulunamam ben ama insanın hoşuna da gidiyo bu süreçte. Eğer siz de çok yakınsanız ve istiyosanız içinziden geliyorsa yardım Teklifinde bulunabilirsiniz hoşuna gidecektirHerkese merhaba, “bu da dert mi ?” demeyin böyle konularda napacağımı bilmiyorumBugun sosyal medyada bir video gördüm “nişan, düğün sürecinde herkesin gerçek yüzü belli oluyor, tek başıma temizliğini ,yerleştirmesini yaptığım evde utanmadan kahve içmeye ne zaman geliriz diye soruyorular” diye.Evlilik sürecinde olan bir arkadaşım var bana üç saat mesafe uzaklıgında. Ev yerleştirme , ev temizliği gibi konularda yardımcı olmam gerekir mi? Mesafeden dolayı benden bir beklenti içine girmiş midir bilemiyorum.Ayrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum? Ben sormadan kendi attı gelinliğini eşyalarını vs. O bana çok yakınken ben uzak duruyor gibi mi oldum biraz üzüldüm açıkçası.İçten içe acaba bana kırıldı mı diye düşünüyorum.
yakın arkadaşımdı.Ama sonra okul bitti eskisi kadar paylaşım içinde bulunamadık. Sık sık konuşamadık.Ama hala cok severim kendisiniYakın arkadaşın mı ya da ne kadsr yakın arkadasın bu kişi ?
Okuldan sonra eskisi gibi sık konuşmadık yani üç dört ayda bir konustuk diyebilirim.paylaşımımız azaldıEğer cok samimiysen sorabilirsin.Yardıma ihtiyacın varmı diye bazen insan düğün stresinden unutabiliyor yardım istemeyi.Sen uzak durmanın altında bişey var galiba iki taraf samimise hiç bir sekilde uzak durulmaz
Gece gece canım irmik helvası çekti
Yok maalesef aile evi başka bir şehirde.ama ev kuracağı şehirde sizi misafir edebileceği bi kurulu düzen varsa ailesiyle falan olsun ne
Zaten bir günde temizlik bitmez diye ben de sizin gibi düşünüyorum ama işte beklentiyi bilemiyorum.Çok çok yakın değilseniz kimsenin evini temizlemeye gitmeyin 3-3 6 saat yol yapmayın
Konuda yazmışsınız ya işte temizliğe gelmeyip kahveye gidicekler falan die , siz gidip temizleseniz evlendıkten sonra 6 saat yol tepip kahve içecek misiniz .zaten samimi de değilmişsiniz
Yok maalesef aile evi başka bir şehirde.
Zaten bir günde temizlik bitmez diye ben de sizin gibi düşünüyorum ama işte beklentiyi bilemiyorum.
Onun için özeldir ne demek beAyrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum?
bir ihtiyacı olup olmadığını sorardım ama beklentisi abes geldi banaHerkese merhaba, “bu da dert mi ?” demeyin böyle konularda napacağımı bilmiyorumBugun sosyal medyada bir video gördüm “nişan, düğün sürecinde herkesin gerçek yüzü belli oluyor, tek başıma temizliğini ,yerleştirmesini yaptığım evde utanmadan kahve içmeye ne zaman geliriz diye soruyorlar” diye.Evlilik sürecinde olan bir arkadaşım var ,bana üç saat mesafe uzaklıgında. Ev eşyalarını yerleştirme , ev temizliği gibi konularda yardımcı olmam gerekir mi? Mesafeden dolayı benden bir beklenti içine girmiş midir bilemiyorum.Ayrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum? Ben sormadan kendi attı gelinliğini eşyalarını vs. O bana çok yakınken ben uzak duruyor gibi mi oldum biraz üzüldüm açıkçası.İçten içe acaba bana kırıldı mı diye düşünüyorum.
Gelinliği düğünden önce görmemizi istemeyen olabiliyor.Onun için özeldir ne demek besen bu kızla yakın arkadaş falan değilsin emin ol o da bunun farkındadır
Evet aslında bunalmasın diye gelinlik vs diye çok soru sormadımBen de nişanlıyım, insan çok sorudan bunalabiliyor ama bir iki defa sorup anlatma hevesine bakarak sormaya devam edebilirsin.
Sor tabi yanında ol heyecanını paylaş. Böyle zamanda insan yalnız kalmak istemez.Herkese merhaba, “bu da dert mi ?” demeyin böyle konularda napacağımı bilmiyorumBugun sosyal medyada bir video gördüm “nişan, düğün sürecinde herkesin gerçek yüzü belli oluyor, tek başıma temizliğini ,yerleştirmesini yaptığım evde utanmadan kahve içmeye ne zaman geliriz diye soruyorlar” diye.Evlilik sürecinde olan bir arkadaşım var ,bana üç saat mesafe uzaklıgında. Ev eşyalarını yerleştirme , ev temizliği gibi konularda yardımcı olmam gerekir mi? Mesafeden dolayı benden bir beklenti içine girmiş midir bilemiyorum.Ayrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum? Ben sormadan kendi attı gelinliğini eşyalarını vs. O bana çok yakınken ben uzak duruyor gibi mi oldum biraz üzüldüm açıkçası.İçten içe acaba bana kırıldı mı diye düşünüyorum.
Herkese merhaba, “bu da dert mi ?” demeyin böyle konularda napacağımı bilmiyorumBugun sosyal medyada bir video gördüm “nişan, düğün sürecinde herkesin gerçek yüzü belli oluyor, tek başıma temizliğini ,yerleştirmesini yaptığım evde utanmadan kahve içmeye ne zaman geliriz diye soruyorlar” diye.Evlilik sürecinde olan bir arkadaşım var ,bana üç saat mesafe uzaklıgında. Ev eşyalarını yerleştirme , ev temizliği gibi konularda yardımcı olmam gerekir mi? Mesafeden dolayı benden bir beklenti içine girmiş midir bilemiyorum.Ayrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum? Ben sormadan kendi attı gelinliğini eşyalarını vs. O bana çok yakınken ben uzak duruyor gibi mi oldum biraz üzüldüm açıkçası.İçten içe acaba bana kırıldı mı diye düşünüyorum.