arkadasim ile kotu bir gun yasadik

sutlukahve70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
16
0
36
İstanbul
dun hava kararmisti 6ya geliyordu sanirim,ve kar yagiordu, biz arkadasimla biryerden gelirken bir topluluk gorduk bizden buyuklerdi.
ve zarar gelicegini anladik,kosmaya basladik
farkedip bizi kovaladilar ,sonra.. cok utanıyorum ,tacize ugradık ..
sonra cekip gittiler,cok agladim.. kimseye anlatamadim.. kafam allak bullak,psikolojim bozuldu ..
suratini da goremedim,ne yapacagimi bilmiorum,psikolojim cok bozuk..
bunu boyle anlatmak ne kdr dogru bilmiyorum ama ne yapabilirim,sizinle paylasmak istedim ..

çok geçmiş olsun niye o anda bir karakola gidip şikayette bulunmadınız??:44:

Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum yaşamışsınız.. Çok şükür ki daha kötüsünü yaşamamışsınız ki bunu böyle demek bile üzücü..
Kötü bir durumun daha kötüsü olmadığı için şükür ediyor insan, ne hale geldi Dünya.

Bulunduğunuz yerin en yakın karakoluna gidin ve şikayette bulunun arkadaşınızla..
Yüzlerini hatırlıyorsanız birşeyler çıkacaktır ortaya eğer sabıkalılarsa, ya da yakınlarda bir yerde muhakkak kamera vardır, düşün arkasına bırakmayın bence.

Sonuç ihtimali az bile olsa vazgeçmeyin..
Sizden sonra kimse böyle birşey yaşamasın diye arkasına düşmelisiniz.

yanitlariniz için teşekkür ederim.. ama ben henüz şikayet edicek kadar büyümedim,yasimdan dolayi..
aileme de söyleyemem,anneme belki.. görmedim yüzlerini zaten.. çok kötü hissediyorum kendimi ..rüyama bile girdiler..
of..

Son düzenleme:

Öncelikle yaşından dolayı annene söyleyemeyeceğini belirtmişsin. Madem bu durumu annene söyleyemeyeceğin bir yaştasın,hava karardıktan sonra sokakta ne işin var ? Belki kızlar beni kınayabilir ancak ben 19 yaşındayım ve bu yaşta bile hava karardığında sokakta kalmaya korkuyorum. Dönerken çok dikkat ediyorum. Senin bir suçun yoksa ailene daha fazla zaman geçmeden anlat derim. Psikolojik yardım da alabilirsin. Geçmiş olsun..

yaş kaç canım bende hemen gıdıp karakola şikayette bulunmalıydın kameralar felan yokmuydu tenhamıydı bulundugun yer ben dısarı pek cıkmama ama cıktıgımdada mıhakkak abımlerı ararım gelır alırlar korkarım annen ıle paylaş canım yardm al ustesınden gelebılırsın allahım daha beterınden korsun

cok gecmıs olsun cnm .keske korktugunuzu bellı edıp kacmasaydınız.ben oyle duruımlarda telefona sarılıp konusurum,sankı babam arkamdan gelıyormus gıbı,''bız sızden ondeyız baba hadı beklıyorum cabuk gel''seklın de kısa konusma yaparım:)

yyasimdan dolayi anneme soyleyemedigimden degil,yasimdan dolayi karakola gidemedigimden,yardiminiz icin tesekkur ederim yinede herkese..
300 kisi okumus ama 4-5 kisi cevaplamis, yardima ihtiyacim var,anneme soyledim.. yardimci ve destek olmaya calisti bana.
ben hala soktayim,ilk defa boyle birsey yasadim ve unutamiyorum,ne yapacagimi da bilmiyorum..

siz ne yapardiniz,lutfen sadece okumayin olur mu... yanitlariniz icin tkrar tesekkur ederim..

canım bir arkadaş hava karadıktan sonra dışarda ne işiniz var demiş ama zaten hava erken kararıyor saat mesela 5 hiç geç bir saat de değil. çok geçmiş olsun biz de bir kere böyle bir durumla karşılaştık olay hiç bir zaman gözümün önünden gitmedi banyoda yatakta rüyamda sürekli gözümün önündeydi üstelik dokunma olmadan bir tacizdi o an allah bize yardım etti ucuz kurtulmuştuk fazla yalnız kalmamaya çalış derim

Yüzlerini görmemişsin (görmüş olsan git ağızlarını burunlarını kırdırt diyecem)
Karakola da gitmiyorsun ki kamera kayıtları falan bulsunlar ya da onlar bilir öyle tipleri özellikle de grup geziyorlarsa polis mutlaka tanıyordur onları
O zaman için içini yiyip sinirlenmen ve ben bu duruma nasıl düştüm diye düşünmekten başka bir çaren kalmıyor
Çünkü bu taciz olayı öyle birşey ki hırsını almadan etkisinden asla kurtulamazsın

Canim annenle ve arkadasinla bi karakola gidip ifade verin, bir umut yakalanir belki
O pislikler

yaşın küçük olduğu için gitmeliydin o pislikleri şikayet etmeliydin asıl! yapılan şey daha çok suç küçük olduğunuz için.
hele küçük bi yerde yaşıyorsan polis hemen bulurdu.

Son düzenleme:
arkadaşlar taciz elle anladığım kadarıyla.
ne olabilir biraz düşününce aklınıza gelir heralde kızcağız bukadarını da yazmasın buraya.
yüzünü görmediysen birşey yapman çok zor canım ama bundan sonrası için önlemlerini al.
en azından artık çantanda bir göz yaşartıcı sprey taşı en azından deodorant bulundur.
niyeti kötü birini görürsen çıkar sık yüzüne deodorant bile o an senin kaçmana yardımcı olur.
ikincisi korktuğunu belli etme arkadaşında dediği gibi telefonuna sarıl en olmadı anneni ara konuş şurdayım anne eve geliyorum falan diye.
inşallah başına bir daha böyle birşey gelmez.
ergenlik döneminde korkulduğundan yapıyorlar bunları. Allah hepsinin cezasını versin kendi başlarına da gelsin inşalah

herkese çook teşekkür ederim.. atlatmaya çalışıyorum işte..
Lepi'nin dedigi gibi evet, herkese tesekkür ederim dualariniza ve yardiminizla atlatabilirim insallah..

herkese çook teşekkür ederim.. atlatmaya çalışıyorum işte..
Lepi'nin dedigi gibi evet, herkese tesekkür ederim dualariniza ve yardiminizla atlatabilirim insallah..

kaç yaşındasın,annen anlatınca ne dedi,neden annenle gidip şikayetçi olmadınız.çocuğum bana böyle birşey anlatsa hemen şikayetçi olurdum

EGEM; aglayarak anlatmaya basladim zaten,o gün olanlari anlattim,annem anladi,birseymi yaptilar kizim falan dedi,anladi yani..
taniyormusun,gordunmu yuzunu falan dedi, ama konuyu pek fazla asamadik,kuzenlerim vardi, ertesi gun belki gorup tanirim diye oraya gittik annemle..
ve konusmak icin.. annem calisiyor,ben de kimse bilmesin istedim.. öyle ,annem moralimi duzeltmeye calisiyor ama gozumun onune geliyor surekli..

karakola gitsek bile,bulunabilecegini sanmiyordum,16-17 vardir yaslari en fazla ki,siradan giyimli biriydi,neredeyse imkansiz tanimam..
arkadasimin da psikolojisi bozuldu,hergun arardik birbirimizi ama birkac gundur konusamiyoruz,ikimizinde toparlanmasi lazim gitmemiz icin..
ben mantigimla duygularimin surekli cakistigi bir insanim iste,ve genelde duygularim agir basiyor,ne yapicagimi bilemiyorum.. sagolun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…