- Konu Sahibi sutlukahve70
-
Öncelikle yaşından dolayı annene söyleyemeyeceğini belirtmişsin. Madem bu durumu annene söyleyemeyeceğin bir yaştasın,hava karardıktan sonra sokakta ne işin var ? Belki kızlar beni kınayabilir ancak ben 19 yaşındayım ve bu yaşta bile hava karardığında sokakta kalmaya korkuyorum. Dönerken çok dikkat ediyorum. Senin bir suçun yoksa ailene daha fazla zaman geçmeden anlat derim. Psikolojik yardım da alabilirsin. Geçmiş olsun..
Öncelikle yaşından dolayı annene söyleyemeyeceğini belirtmişsin. Madem bu durumu annene söyleyemeyeceğin bir yaştasın,hava karardıktan sonra sokakta ne işin var ? Belki kızlar beni kınayabilir ancak ben 19 yaşındayım ve bu yaşta bile hava karardığında sokakta kalmaya korkuyorum. Dönerken çok dikkat ediyorum. Senin bir suçun yoksa ailene daha fazla zaman geçmeden anlat derim. Psikolojik yardım da alabilirsin. Geçmiş olsun..
arkadaşlar taciz elle anladığım kadarıyla.
ne olabilir biraz düşününce aklınıza gelir heralde kızcağız bukadarını da yazmasın buraya.
yüzünü görmediysen birşey yapman çok zor canım ama bundan sonrası için önlemlerini al.
en azından artık çantanda bir göz yaşartıcı sprey taşı en azından deodorant bulundur.
niyeti kötü birini görürsen çıkar sık yüzüne deodorant bile o an senin kaçmana yardımcı olur.
ikincisi korktuğunu belli etme arkadaşında dediği gibi telefonuna sarıl en olmadı anneni ara konuş şurdayım anne eve geliyorum falan diye.
inşallah başına bir daha böyle birşey gelmez.
ergenlik döneminde korkulduğundan yapıyorlar bunları. Allah hepsinin cezasını versin kendi başlarına da gelsin inşalah
kaç yaşındasın,annen anlatınca ne dedi,neden annenle gidip şikayetçi olmadınız.çocuğum bana böyle birşey anlatsa hemen şikayetçi olurdum
şikayet etmen gerek,sana bişey yapmadılar belki ama ya senden küçük birine tecavüz ederlerse?böyleleri serbest kalmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?