Arkadaşım kalmaya gelicek ama canım istemiyo

İşin açığı koronadan bağımsız yazıyorum, zırt pirt fikri değişen insanları hiç sevmem. Benim için asla güvenip de birlikte iş yapılmayacak insan tipleridir. Siz arkadaşınıza gel gidelim dediğiniz de herhalde bir yıl önce değildi, yine korona vardı. Siz cagirmissiniz, muhtemelen ablası için de size bir sormuştur sormasa da ağzımızı aramıştır siz de yok dememissiniz belli ki. Son dakika ay ben vaz geçtim insanı olmayin. Ya söz vermeyin ya da verdiyseniz arkasında öyle ya da böyle durun.
Vardı boyle arkadaşlarım zamanında... Ama zamanında..

komşumuz korona olmuş, binayı karantinaya aldılar, biz de tedbir amaçlı misafir almıyoruz falan deyin. korona zamanı bahane sizin köpeğiniz olsun yahu :) o kadar çok bahane var ki şu dönem.

Burada ilk teklif konu sahibinden gelmiş anladığım kadarıyla. Ben ilk başta çağırılıp sonra ekilsem bozulurdum açıkçası.
O zaman ayak yapsın "iş yerinde virüs çıktı, izin de vermiyorlar evden calismaya. Of püf" deyip dursun. Zaten korkarlar gelmeye.
Ayrıca ben akşamüstü iki saatlik oturmaya yanında arkadaş getirene uyuz oluyorum, evime gelsin istemezdim heralde. Sonuçta gece yatısı, Allah bilir ne özelimi anlatacağım. Neden hiç bir paylaşımımin olmadığı, tanımadığım bir kadına da anlatayım ya da o var diye rahat rahat konusamayayim ki?

İşin açığı koronadan bağımsız yazıyorum, zırt pirt fikri değişen insanları hiç sevmem. Benim için asla güvenip de birlikte iş yapılmayacak insan tipleridir. Siz arkadaşınıza gel gidelim dediğiniz de herhalde bir yıl önce değildi, yine korona vardı. Siz cagirmissiniz, muhtemelen ablası için de size bir sormuştur sormasa da ağzımızı aramıştır siz de yok dememissiniz belli ki. Son dakika ay ben vaz geçtim insanı olmayin. Ya söz vermeyin ya da verdiyseniz arkasında öyle ya da böyle durun.
Vardı boyle arkadaşlarım zamanında... Ama zamanında..
Getiriyim mi diye sormak bile ayıp bence ben asla sormam yatılıya gidiliyo oturmaya değil

Üniversiteden oda arkadaşım bize kalmaya gelicek ablasıyla bi gezi vardı ona gitmek istiyodum ben gel beraber gidelim dedim ama bu ay çok sıkışığım o geziye gidemem arkadaşım da buraya gezmeye gelmek istedi ama ablası da gelicek hiç yuz yuze görmedim tanımıyorum ablasını bi de 3 4 ay önce korona oldular etkisi gecmistir ama yoldan gelecekleri için dikkat etmezlerse diye tedirginim canım kabul etmek istemiyo ablası olmasa belki gene kabul ederim ama bide o çikiyo red etsem ayıp olur mu bahane ne sunabilirim aileme de danışmam gerekiyo tabi önce
Ayrıca tek o da değil bu ay çok sıkışık olduğumu da soyledim onu gezdirirken de illa para harcamam gerekiyo kredi kartı borcumu da attım hatta bu konu üstüne insan onun için bari sonra geliyim der

Üniversiteden oda arkadaşım bize kalmaya gelicek ablasıyla bi gezi vardı ona gitmek istiyodum ben gel beraber gidelim dedim ama bu ay çok sıkışığım o geziye gidemem arkadaşım da buraya gezmeye gelmek istedi ama ablası da gelicek hiç yuz yuze görmedim tanımıyorum ablasını bi de 3 4 ay önce korona oldular etkisi gecmistir ama yoldan gelecekleri için dikkat etmezlerse diye tedirginim canım kabul etmek istemiyo ablası olmasa belki gene kabul ederim ama bide o çikiyo red etsem ayıp olur mu bahane ne sunabilirim aileme de danışmam gerekiyo tabi önce
Yanlış anlama ama annem kotonadan dolayı çok takıntılı aılesıyle bıle gorusmuo kendı evım olursa orada agırlarım ama du sn mumkun deıl de

Haklısınız ben zaten hiç bi yere gitmedim bu süreçte ama sınavlar bunlatti hep istediğim bişeydi ama bi an korona yok gibi davrandım hakkınızı helal edin sizin için kabul etmicem bi yere de gitmicem ama bildiğim kadarıyla tüm sağlık çalışanları aşı oldu ❤
Daha ilk dozlarını oldular. 2. Dozu olacaklar, henüz bağışıklık kazanmadılar malesef.

siz eğer kalmaya davet etmediyseniz ve direk ablamla size kalmaya geleceğiz dediyse ayıp.
evinizde aileniz varsa annem bu konularda hassas, kabul etmiyor malesef kronik rahatsızlığı var deyip kabul etmeyin

Yaptığınız çok ayıp bence,teklif etmeden önce bunları düşünseydiniz keşke

Ailene sormadan neden gel dedin ki? Bu zamanda hiç gerek yok gezmelrr tozmalar felan bosuna mı evde kalın diye yırtınıyor insanlar?? Baska zaman gelirsiniz de yapcak birsey yok.. gerçi sizde sıkışık oldugunuz için geziyi iptal etmişsiniz de neyse.. :işsiz:

Gelsin tabi kalsınlar
Bir güzel gezin nasılsa herkes evde yollar size kaldı rahat rahat dolaşın
Akşam da pijama partisi yaparsınız
İyi eğlenceler
Hayret birşey valla hala gezmekten vazgeçmeyen zatlar yüzünden belimiz doğrulmadı zaten

Değişik nerede gezecekmiş her yer kapalı değil mi? Ailenizle yaşıyorsanız eğer ailenizi bahane edebilirsiniz. Annem ve babam korona sebebiyle tedirgin. Onlar aşı olmadan kabul edemem diyebilirsiniz.

Yanlış anlama ama annem kotonadan dolayı çok takıntılı aılesıyle bıle gorusmuo kendı evım olursa orada agırlarım ama du sn mumkun deıl

Ailene sormadan neden gel dedin ki? Bu zamanda hiç gerek yok gezmelrr tozmalar felan bosuna mı evde kalın diye yırtınıyor insanlar?? Baska zaman gelirsiniz de yapcak birsey yok.. gerçi sizde sıkışık oldugunuz için geziyi iptal etmişsiniz de neyse.. :işsiz:
Şakadan da mi anlamiyosunuz ya gel geziye gidelim diye sakalasiyoduk ciddi olarak demedim zaten önce aileme sorarım gerçekten gidicek olsam

Şakadan da mi anlamiyosunuz ya gel geziye gidelim diye sakalasiyoduk ciddi olarak demedim zaten önce aileme sorarım gerçekten gidicek olsam
pozitifiz diyin (Allah korusun) garanti olur
insanlarda düşünce yok hadi diyelim siz ve arkadaşınız ablası genç. Ki bu bile geçerli sebep değil. Evdeki ailenin yaşı vardır sonuçta
Hayret bişey

Coronadan ziyade kardeşimin arkadaşının evina kalmaya gitmem sonuçta benim arkadaşım değil sıkılırım.

Şaka mı? Öyle birsey yazmamışsın nerden bilebiliriz şaka olarak gezi planladıgını? Şakaya dair hiçbirşey yok ortada.

Back
X