arkadasim laf mi vurmaya calisiyor.

onu bilemem.belki de sandığın kadar iyi arkadaşın değildir.ben mesela avm ye gidiyorum ama kuzenimin düğününe gitmedim hediyesini gönderdim sadece.çünkü tanıdık insanlar sarılırdı öperdi yakın dururdu.kendisiyle bir konuş böyle düşüneceğine.yüzüne de söyle burda yazdıklarını.ben olsam öyle yapardım
cenazeye gelmeme durumunu söyleyeceğim muhakkak

bir arkadaşım var evlendi cocugu oldu. Benim konuştuğum kişiye karşı sakin onla evlenme mutsuz olursun falan derdi. surekli aranız nasıl diye sorardı. Neyse annesi başka biriyle evlenmem için görücü ile tanıştırmaya çalıştı arkadaşım o günden sonra bir daha sormaz oldu aranız nasıl falan diye. arada arayıp ise girdin mi falan diye soruyor. Sanki calismadigimi vs duyunca mutlu oluyormuş gibi hissediyorum. çok zor zamanlarım oldu cenaze gibi kendisi gelmedi ben çocuğu oldu nikâhı düğünü oldu hep gittim sizce ne yapmaliyim siz olsanız nasil davranirsiniz
Niyetini bilemeyiz ama çevrenizdekilere aşk ve is hayatınızdaki sorunları pek anlatmayın. Insanların olumsuzluklarından mutlu olan samimiyetsiz insanlar da var diye düşünüyorum. Cenaze gibi durumlara bir sebebi yokken gelmeyen arkadasınız "is buldun mu" diye de sormasın bir zahmet

siz herşeyine koştuktan sonra mı sizin cenaze vs olaylarınız oldu bu da önemli
sonrasında oldu ve ilgilenmediyse sorun var arkadaşınızda
he o der yapmasaydın yapmak zorunda mıyım? bundan sonra ona göre davranırsınız

ben olsam hızlı bir şekilde uzaklaşırım

siz herşeyine koştuktan sonra mı sizin cenaze vs olaylarınız oldu bu da önemli
sonrasında oldu ve ilgilenmediyse sorun var arkadaşınızda
he o der yapmasaydın yapmak zorunda mıyım? bundan sonra ona göre davranırsınız

ben olsam hızlı bir şekilde uzaklaşırım
cenaze oncesindede yanindaydim düğün nikah vs cenaze sonrasındada çocuğuna gittim

bir arkadaşım var evlendi cocugu oldu. Benim konuştuğum kişiye karşı sakin onla evlenme mutsuz olursun falan derdi. surekli aranız nasıl diye sorardı. Neyse annesi başka biriyle evlenmem için görücü ile tanıştırmaya çalıştı arkadaşım o günden sonra bir daha sormaz oldu aranız nasıl falan diye. arada arayıp ise girdin mi falan diye soruyor. Sanki calismadigimi vs duyunca mutlu oluyormuş gibi hissediyorum. çok zor zamanlarım oldu cenaze gibi kendisi gelmedi ben çocuğu oldu nikâhı düğünü oldu hep gittim sizce ne yapmaliyim siz olsanız nasil davranirsiniz
Eğer arkadaşınızın sözlerinde art niyet arıyorsanız arkadaş değilsinizdir. Yani ben başkaları söylese alinacagim şeyi arkadaşım söylese alinmam

Back
X