Arkadasim mi garip ben mi konduramiyirum?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.498
11.338
498

Son gelismeler 6.sayfada lakin bu konuyla baglantili.burayi okuyum oraya gecebilirsiniz.

Unv.sinif arkadasim var.unv bitmesine ragmen hic baglarimizi koparmadik.
Evlendim.arkadasimin yasadigi sehre yerlesince samimiyetimiz daha da artti.
O henuz bekardi.ve ikimizde ogretmeniz.o ozelde calisiyor.ben kpss ye hazirlaniyorum.

Neyse.gecen yil evlendi bu arkadas.
Evlenmeden once bulusmak icin firsat kollardi benimle.
Sonra evlenince oncelikleri degisti tabi hem calisip gem eve yetisiyordu lakin bende hem kursa gidiyordum hem eve gelip ders calisiyorum..bir kac defa gorusmek istedim.bir gun belirledik.o gun geldigi gun ise hep inandrci bahaneleri oldu..kendi ailesi ya geldi ya misafir geldi ya hasta oldu.
Birgun cok yogunum musait bir zamanda goruselim diye mesaj atmis bende senden haber bekliyorum dedim.

Yogunum dedigi gun baska bi arkadasini evine cagirmis facebooktan paylasmis arkadasi.
Bozuldum.aciklama olarak ani oldu falan dedi neyse ikna oldum yine:)

Birgun eve cagirdim.kahvaltiya gelecek bana.aksam dersimi calistim.geceledim.hazirligimi yaptim.sabah msj atmis gelemiyorum ben diye.o gun baya sitem ettim hep boyle yapiyorsun falan dedim.
Yine beni cok sevdigini kaybetmek istemedigini sadece yogun oldugunu soyledi.

Sonra ortak bir arkadasimizin bebegi vefat etti..bu arkadasa beraber bassagligina gidecektik..oncesinde aradik ve o arkadasla fazla samimiyetimiz yok.
Yine gelmedi.yalniz gittim.cunku kardesi hastalandi.anlarim ama ugrayacagimiz 1 saat..kardesinin esi basinda sonucta.

Sonra bunun gibi beni uzen cok ekmeleri oldu.

Gelelim son olaya.
Ben mesaj attim goruselim dedim.gun belirledik.sonra o gun dogum gunummus unutmusum.mesaj attim baska gune alalim diye.aldik.ama bana dediki haber verecegim bigun onceden dedi.
Aradan 3 hafta gecti daha yeni mesaj atiyor.ailemi yemege aldim kardesim unv den geldi ona zaman ayirdim.goruselim olmazmi yazmis.
Bende olur tabi bende ozledim dedim.
Hala ses yok.ve patlamak uzereyim yine.

Cidden deger veriyor buna eminim.ama nede olsa gonlumu aldigini dusunurek umursamiyor.yada benmi oyle dusunuyorum.cokta guzel gunlerimiz oldu.silmekte istemiyorum.
Ama boylemi devam edecek?
Siz olsaniz nasil tavir alirdiniz?
(son gelismeleri en son sayfada yazdim)

Son düzenleme:
sevgili konu sahibi arkadas;

yillanmis arkadasliklarda yasanan en husranli mevzu sizin de yasadiginiz gibi taraflarin birbirinin her halini cekecegi sanrisidir. evlenip cocuga dahi karissaniz hala birbirinizi o cocuk halinizle gorup nazlanacaksinizdir. hepimiz yasiyoruz bunu.

kirginliginizda haklisiniz ancak oyle zamanlar vardir ki, laf olmaz; lafi olmaz. dostunuzu oldugu ve olamadiklariyla kabullenip sevin. en degerli ve hakiki arkadaslik hem sizin hem de karsinizdaki icin bu olacaktir.

Benimde var ayni arkadastan..evlendi ortaklik bozuldu..hayatina yeni dostluklar aldi..herkeze vakti var bir bana yok..hergün yazar cizer is görüşmeye gelince vakitsizligi bahane eder. .ben soyluyorum ama onun hep bahanesi var artik bende sıkıldım bu durumdan hickira bağıra aglayasim var..son bir hafta verdim hattimi degistirip tamanen ipleri kopartmayi düşünüyorum..gelmek görmek isterse evimi biliyor sonucta zorla degil ya...buarada 89 yilindan beri ilk okul liseyi ayni sirada okudugum tek dostumdu..sirdasimdi..ama artik bende yiprandim..33 yasindayim 7 yasindan beri benimleydi. .:KK19:

Ben arkadaşlığa, arkadaşlarıma çok önem veririm ama herkesin bir kredisi var.
Bu durumda önce şakayla kredin bitiyor haberin olsun derim.
Sonra ciddi bir şekilde yeter ama artık bir daha sesimi bile duyamayacaksın az kaldı bilmiş ol derim.
En son olarak dediğimi yapar cevapsız bırakırım, o zaman evime kadar gelir belki.

Arkadasinizin samimiyetine inandim nedense
Sizin gibi birini sebepsiz ekmesi icin mal masi lazim zaten belirtmeden gecemeyecegim ;) (buradaki yorumlarinizdan tanidigim kadariyla)

Ilginç seninle görüşmeyip diğer tüm aktivitelerini sürdürmesi. Sanırım seninle görüşecekken hep çıkan ikinci seçeneği tercih ediyor. Bi süre sessiz kalmalısınız, ben olsam Çoktan soğurdum sanırım

Biraz kendinizi geri çekin ve benzer birkaç bişey yapın anladigim kadarıyla siz hep hazır olmuşsunuz hep musait olmuşsunuz ona karşı.

Biraz durun meşgul olun ya sizi anlayıp biraz daha özen gösterir yada doğru mesafeyi buldunuz demektir...

O degilde hic boyle bi arkadasim olmadi böyle ısrarla kırılmadan gorusmek istedigim:KK43:

Biraz kendinizi geri çekin ve benzer birkaç bişey yapın anladigim kadarıyla siz hep hazır olmuşsunuz hep musait olmuşsunuz ona karşı.

Biraz durun meşgul olun ya sizi anlayıp biraz daha özen gösterir yada doğru mesafeyi buldunuz demektir...
3 haftadir arayip sormadim...
Simdi gorusmek icin mesaj atmis.tamam olur dedim.yine bisey yazmadi.sessiz kalmak istiyorum ama mesaj atmamak icin de zor tutuyorum kendimi

Ilginç seninle görüşmeyip diğer tüm aktivitelerini sürdürmesi. Sanırım seninle görüşecekken hep çıkan ikinci seçeneği tercih ediyor. Bi süre sessiz kalmalısınız, ben olsam Çoktan soğurdum sanırım
Onceligi esi ve ailesi.anliyorum.ama ben her seferinde susuyorum.
Az once mesaj atti.tamam dedim.hala ses yok.saka gibi.kendimi zor tutuyorum bisey dememek icin:)

Arkadasinizin samimiyetine inandim nedense
Sizin gibi birini sebepsiz ekmesi icin mal masi lazim zaten belirtmeden gecemeyecegim :KK66: (buradaki yorumlarinizdan tanidigim kadariyla)
Cok tesekkur ederim guzel goruyorsunuz ondan:)
Deger verdigine inaniyorum ama eskisi gibi onceligi degilim.gecmiste yasadiklarimin buyuk hatri var bende.pat diye silip atamiyorumda

o ne öyle ya hiç mi bitmiyormuş hastası tasası insan yarım saatte olsa verdiği sözü tutar. ben söz verip tutmayan insanlardan hoşlanmam. evim müsait olmasa bile bir yolunu bulur ağırlarım. verdiğin değer sözde kalmamalı. açıkcası söz verip verip tutmaması çok normal değil..

3 haftadir arayip sormadim...
Simdi gorusmek icin mesaj atmis.tamam olur dedim.yine bisey yazmadi.sessiz kalmak istiyorum ama mesaj atmamak icin de zor tutuyorum kendimi

Onu diyorum meşgul olduğunuzu deseydiniz belki daha kısa zamanda size dönüş yapar...
Siz ne kadar zaman geçerse geçsin her aramasinda hemen tamam demişsiniz o yüzden siz hep hazır ve musait konumuna düşmüşsünüz

Gorusmek istemiyor demekki neden bu kadar israr ediyorsunuz?benimde sizin gibi bir arkadasim var gorusmek istemiyorum ama surekli yazar facebooktan sinir oluyorum :KK12:

Back
X