Arkadasim mi garip ben mi konduramiyirum?

Yaaa inanmıyorum arkadaşım wattan yazdı bana ayyyy daha okumadan buraya yazıyorum. :KK49::KK49:
Kusura bakma diye başlamış cümlesine inanmıyorum.
Uğurlu geldin canım :KK36::KK36::KK36:
inşallah seninki de arar.
O benim dostum sirdasim kaybetseydim çok uzulurdumm.

Güzel haberlerinizi bekliyorum bende
Ay hadi allah bozmasin.cok cok sevdiginiz belli:)
Arkadasiniz kiymetinizi bilir ins.:)

Unv.sinif arkadasim var.unv bitmesine ragmen hic baglarimizi koparmadik.
Evlendim.arkadasimin yasadigi sehre yerlesince samimiyetimiz daha da artti.
O henuz bekardi.ve ikimizde ogretmeniz.o ozelde calisiyor.ben kpss ye hazirlaniyorum.

Neyse.gecen yil evlendi bu arkadas.
Evlenmeden once bulusmak icin firsat kollardi benimle.
Sonra evlenince oncelikleri degisti tabi hem calisip gem eve yetisiyordu lakin bende hem kursa gidiyordum hem eve gelip ders calisiyorum..bir kac defa gorusmek istedim.bir gun belirledik.o gun geldigi gun ise hep inandrci bahaneleri oldu..kendi ailesi ya geldi ya misafir geldi ya hasta oldu.
Birgun cok yogunum musait bir zamanda goruselim diye mesaj atmis bende senden haber bekliyorum dedim.

Yogunum dedigi gun baska bi arkadasini evine cagirmis facebooktan paylasmis arkadasi.
Bozuldum.aciklama olarak ani oldu falan dedi neyse ikna oldum yine:)

Birgun eve cagirdim.kahvaltiya gelecek bana.aksam dersimi calistim.geceledim.hazirligimi yaptim.sabah msj atmis gelemiyorum ben diye.o gun baya sitem ettim hep boyle yapiyorsun falan dedim.
Yine beni cok sevdigini kaybetmek istemedigini sadece yogun oldugunu soyledi.

Sonra ortak bir arkadasimizin bebegi vefat etti..bu arkadasa beraber bassagligina gidecektik..oncesinde aradik ve o arkadasla fazla samimiyetimiz yok.
Yine gelmedi.yalniz gittim.cunku kardesi hastalandi.anlarim ama ugrayacagimiz 1 saat..kardesinin esi basinda sonucta.

Sonra bunun gibi beni uzen cok ekmeleri oldu.

Gelelim son olaya.
Ben mesaj attim goruselim dedim.gun belirledik.sonra o gun dogum gunummus unutmusum.mesaj attim baska gune alalim diye.aldik.ama bana dediki haber verecegim bigun onceden dedi.
Aradan 3 hafta gecti daha yeni mesaj atiyor.ailemi yemege aldim kardesim unv den geldi ona zaman ayirdim.goruselim olmazmi yazmis.
Bende olur tabi bende ozledim dedim.
Hala ses yok.ve patlamak uzereyim yine.

Cidden deger veriyor buna eminim.ama nede olsa gonlumu aldigini dusunurek umursamiyor.yada benmi oyle dusunuyorum.cokta guzel gunlerimiz oldu.silmekte istemiyorum.
Ama boylemi devam edecek?
Siz olsaniz nasil tavir alirdiniz?
Suan bnde aynı durumdayım aldım karsıma bır sorun mu var hergun arasır konusuruz ben aramasam aramayacksın dıye.. Gorusuncede okadar samımı kı hıc sorun yok sank bılemıyorum bu belirsızlık benı bıraz soğuttu dostum dedıgım kişiden

Görüşmeyi teklif etmeyin bir daha.O teklif edersede kabul edin ve siz de aynı şeyi yapın bugün şu oldu bu oldu deyin bahane edin.
Dinsizin hakkından imansiz gelir.çok seviyorum bu sözü ve taktiği yaa.

Bugun dayanamayip uzunca mesaj attim.ayni konuda bahsettigim gibi.bizim unv bi arkadasimiz vardi ortak.hani konudada yazmistim.bebegi vefat etmisti tek basima gorusmek zorunda kalmistim.
Bahsettigim arkadasim bu arkadasla onceden cok samimiyken sonra aralari bozuldu..bebegi olene kalar konusmadilar.bebegi oluncede arayip konustu falan.

Ben ise bu arkadasla gorusmeye basladim.zor gunlerinde yaninda olmak istedim.
Bu attigim mesaj uzerine bana "neye inanmak istiyorsan ona inan,kimle rahatsan orda kal" yazmis..bu laf uzerine epey sinirlendim..tartistik mesajla.

En son beni cok sevdigini cok onemsesigini bu durumu yok saymamizi dostlugumuzu zedelememizi yazmis...israrla bulusmak yuzyuze konusmak istedi..cok israr etti.
Bende artik mesafe koydugumu gorusmek istemedigimi yazdim...oda kararin degisirse bulusalim lutfen..ama kararinada saygi duyuyorum yazmis...gorusmesekte tum iyi dileklerim seninle yazmis..

Durum boyle..icim bi tuhaf..ona cok cok kirginim.ve yuzyuze konusuncada ikna edecek biliyorum..ama 2 yildir ayni terane..bi yanim salla diyir diger yanim kac yillik dostun uzerinde cok gakkin var git konus diyir..dogrumu yaptim bilmiyorum..

Bugun dayanamayip uzunca mesaj attim.ayni konuda bahsettigim gibi.bizim unv bi arkadasimiz vardi ortak.hani konudada yazmistim.bebegi vefat etmisti tek basima gorusmek zorunda kalmistim.
Bahsettigim arkadasim bu arkadasla onceden cok samimiyken sonra aralari bozuldu..bebegi olene kalar konusmadilar.bebegi oluncede arayip konustu falan.

Bu attigim mesaj uzerine bana "neye inanmak istiyorsan ona inan,kimle rahatsan orda kal" yazmis..bu laf uzerine epey sinirlendim..tartistik mesajla.

En son beni cok sevdigini cok onemsesigini bu durumu yok saymamizi dostlugumuzu zedelememizi yazmis...israrla bulusmak yuzyuze konusmak istedi..cok israr etti.
Bende artik mesafe koydugumu gorusmek istemedigimi yazdim...oda kararin degisirse bulusalim lutfen..ama kararinada saygi duyuyorum yazmis...gorusmesekte tum iyi dileklerim seninle yazmis..

Durum boyle..icim bi tuhaf..ona cok cok kirginim.ve yuzyuze konusuncada ikna edecek biliyorum..ama 2 yildir ayni terane..bi yanim salla diyir diger yanim kac yillik dostun uzerinde cok gakkin var git konus diyir..dogrumu yaptim bilmiyorum..

Canım üzüldüm yaa gerçekten keşke daha güzel bir haber verseydin.
İçin Nasıl rahat edecekse öyle yap.
Son bir şans verip netlestirebilirsin.
Ama muhtemelen sen görüşelim dediğin zaman yine uygun olmadığını söyleyecek.
Dediğim gibi için rahat edecekse hadi görüşelim de bakalım ne diyecek.

Ben size sunu soyleyebilirim benimde unide sinif arkadasim, ev arkadasim olan kisi son sene nisanlandi sonra evlendi falan cokde degisti yani sonra bana ve aileme karsi bir kac saygisizligi oldu sonra tabi okul bitince uzaklastik cok gorusmedik sonra 1-2 sene sonra falan coluk cocuk sahibi olup baska is hayatina baslayip yeni girdigi ortamlarda muhtemelen ayni arkadasligi samimiyeti aradi bulamadi geri benle gorusmek falan istedi ama benim icin coktan bitmisti. Oyle kendi keyfi oldugunda gorusmek isteyen keyfi olmadiginda basindan savan saygisiz kisileri hic hayatinizda tutmayin ondan iyi bir probleminiz eksilmis olur. Evlenince ve is hayatina atilinca ozellikle insanlar ister isteme oncelikleri degisir sisin arkadasinizin da bu sekilde olmus. Buyuk bir saygisizligini gormediyseniz eski samimiyeti beklemeden normal bir arkadas olarak hayatinizda tutabilirsiniz sonucta bir gecmisiniz var ama bu saatten sonra eski genclik yillarinizdaki arkadasliginizi tekrardan yakalayamazsiniz gibi me geliyor. Yok cok rencide oldunuz kirildiysaniz da koparin baglari gitsin. Uc gunluk dunya kafanizi yordugunuza degmez bakalim o sizin kadar dert ediyormu.

Şu hayatta yaptığım en büyük hata böyle insanlara karşı affedici olmak, alttan almak, yaptıklarına onların yerine mazeretler bulmak vs oldu, yok ailemdir, yok kaç yıllık arkadaşımdır dedim. Tek elde ettiğim adam yerine konmamak, saygı görmemek oldu, iyi yapmışsınız, uzatmanın size zararı olurdu. Görüşmek isteyen mutlaka vakit yaratır. Çok iyi niyetli, hep verici olan taraf olmamak gerekiyor. Size vakit yaratabilen, saygı duyan insanlarla beraber olun bundan sonra, mecbur değilsiniz kimseye.

Çok üzgünüm ama bence arkadaşınız artık sizinle görüşmek istemiyor ve bunu size söyleyemiyor. Bence yol verin gitsin. Anılarınızda kalsın.

ah canım ya seni çok ıyı anlıyorum benm de böyle ıkı arkadaşm mevcut biriyle aynı şehırde oldugum için konuşup halledebiliyoruz sorunlarımızı yada ben kızıyorum ona sinirim geçiyor öyle deyım.Ama diğeriyle gerçkten çok yakındık 5 sene üni hep beraberdik sonra o istanbula iş için gitti vs 1 yıl oldu benm bulundgum şehre gelip bana haber vermediği bile oldu.Hep buluşalım dmi falan msjlarda ama hep laflarda kaldı.Dediğin gbi hep bir bahanesi oldu ya aile ya sevgili en sonunda çok kırıldım ve bunu ona söyledım.O da gayet sallamaz bir şeklde yanlş anlamşsın biz kardeş gibiyız falan deyip geçiştrdi beni.Böyle deyince kızsan kzıılmıyor ama bakıyorum icraatte birşey yok snra bende aramamaya başladım değer görmeyıp kırılcağıma hiç değer vermiyim bende dedm napıyım.Geçen seneler var haklısın ama kıymet bilmeynce üzülen sen oluyorsun.İnşallah atanırsın bu arada bende kpss hazırlanıyorum insan bu süreçte arkadşlarından daha çok ılgı bekliyor.Bu arkadşm ben sınava grerken bıle hiç başarılar yada nasıl geçti dye bir kere bile sormamştı.O yuzden sende ona göre davran ona umarım duzelır demek isterdim ama insanlar değişmiyor.

Ben arkadaşıının sen onu aramasan görüşelim diye aricağını,arasada geliceğini sanmıyorum artık.Bence aranızdaki bağ kopmuş ama siz görmüyorsunuz.Bence böyle.

ah canım ya seni çok ıyı anlıyorum benm de böyle ıkı arkadaşm mevcut biriyle aynı şehırde oldugum için konuşup halledebiliyoruz sorunlarımızı yada ben kızıyorum ona sinirim geçiyor öyle deyım.Ama diğeriyle gerçkten çok yakındık 5 sene üni hep beraberdik sonra o istanbula iş için gitti vs 1 yıl oldu benm bulundgum şehre gelip bana haber vermediği bile oldu.Hep buluşalım dmi falan msjlarda ama hep laflarda kaldı.Dediğin gbi hep bir bahanesi oldu ya aile ya sevgili en sonunda çok kırıldım ve bunu ona söyledım.O da gayet sallamaz bir şeklde yanlş anlamşsın biz kardeş gibiyız falan deyip geçiştrdi beni.Böyle deyince kızsan kzıılmıyor ama bakıyorum icraatte birşey yok snra bende aramamaya başladım değer görmeyıp kırılcağıma hiç değer vermiyim bende dedm napıyım.Geçen seneler var haklısın ama kıymet bilmeynce üzülen sen oluyorsun.İnşallah atanırsın bu arada bende kpss hazırlanıyorum insan bu süreçte arkadşlarından daha çok ılgı bekliyor.Bu arkadşm ben sınava grerken bıle hiç başarılar yada nasıl geçti dye bir kere bile sormamştı.O yuzden sende ona göre davran ona umarım duzelır demek isterdim ama insanlar değişmiyor.
Cok tesekkurler..ben cok cevresi olup hayatina az dost sokanlardanim.herkese acmam kendimi.
Bu arkadasla birlikte 2 dostum vardi..arkadasimin gitmesi canimi yakmazda dostlugun bitmesi uzer beni...

Biraz zaman verdim..bilmiyorum aklim epeyde karisik .onada hak vermeye calisiyorum..hep gecerli mazeretler sunuyor fakat siklasmisti.
Ama bebimle ilgisi olmadigini defalarca dile getirdi.buyuttummi onuda bilmiyirum..biraz haberlesmemek belkide iyi gelecek..

Kpss ile ilgili ise cok sagolun.rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah...
Bu donemde cidden ilgi bekliyor insan..herseyin hayirlisi diyelim

Cok tesekkurler..ben cok cevresi olup hayatina az dost sokanlardanim.herkese acmam kendimi.
Bu arkadasla birlikte 2 dostum vardi..arkadasimin gitmesi canimi yakmazda dostlugun bitmesi uzer beni...

Biraz zaman verdim..bilmiyorum aklim epeyde karisik .onada hak vermeye calisiyorum..hep gecerli mazeretler sunuyor fakat siklasmisti.
Ama bebimle ilgisi olmadigini defalarca dile getirdi.buyuttummi onuda bilmiyirum..biraz haberlesmemek belkide iyi gelecek..

Kpss ile ilgili ise cok sagolun.rabbim sizinde yardimciniz olsun insallah...
Bu donemde cidden ilgi bekliyor insan..herseyin hayirlisi diyelim

aynen biraz mesafe koyman ikiniz için de iyi olur bir süre sonra ilişki dostluktan çok sevgililik gibi oluyor sürekli tartışmalar vs..O yuzden hem senın siniriın ve kırgınlığın bu dönemde geçer

Telden giriyorum.bir onceki yani 5.sayfada

Okudum canim.
Arkdasin cok ayip etmis cocugu ölen arkdasinizi kiskanmis resmen. Su hasas gunlerinde cok cok ayip bu yaptigi.

Siz ikinizin baglarini dusunursek.
Ben cok seciciyim arkdas konusunda.
Hani etrafim genis ama " arkdas" kelimesini kullanmam oyle cok, o genis dedigim etrafimin icine girenlerin cogunu " tanidk" diye adlandiririm.
Eger gercekten karakterini bildigin bi " arkdas' insa o zmn gorusulur neden olmasin. Sunuda hesaba kat derim ben.
Evlendiginde akrabayi cagirmis demissin.
Belki sende evlisin belki sizde pek oyle gelismiyor. Ama gercektende bazi yorelerde o konulara cok onem veriliyor. Arkadasin " mesgulum gelemem" dedignde aman nemesgulu akraba cagirmisda oturmus butun gun diyemezsin. Bu en buyuk zahmet isteyen zaman isteyen sey, o kadar hazirlik felan. Aileleri cagirmasa belki kocasiyla arasi bozulucak. Bunu istemezsin diye dusunuyorum.

Baska bi taraftan bakarsak sana hazirlik yaptirip gelmemesi ayip olmus. Burda sen hklisin. Belki telafi etme sansini verirsen olur.

Okudum canim.
Arkdasin cok ayip etmis cocugu ölen arkdasinizi kiskanmis resmen. Su hasas gunlerinde cok cok ayip bu yaptigi.

Siz ikinizin baglarini dusunursek.
Ben cok seciciyim arkdas konusunda.
Hani etrafim genis ama " arkdas" kelimesini kullanmam oyle cok, o genis dedigim etrafimin icine girenlerin cogunu " tanidk" diye adlandiririm.
Eger gercekten karakterini bildigin bi " arkdas' insa o zmn gorusulur neden olmasin. Sunuda hesaba kat derim ben.
Evlendiginde akrabayi cagirmis demissin.
Belki sende evlisin belki sizde pek oyle gelismiyor. Ama gercektende bazi yorelerde o konulara cok onem veriliyor. Arkadasin " mesgulum gelemem" dedignde aman nemesgulu akraba cagirmisda oturmus butun gun diyemezsin. Bu en buyuk zahmet isteyen zaman isteyen sey, o kadar hazirlik felan. Aileleri cagirmasa belki kocasiyla arasi bozulucak. Bunu istemezsin diye dusunuyorum.

Baska bi taraftan bakarsak sana hazirlik yaptirip gelmemesi ayip olmus. Burda sen hklisin. Belki telafi etme sansini verirsen olur.
Tesekkur ederim sagolun fakat sanirim yanlis yazmisim..akrabalarini degil beni ekip baska ark ile gorustu..esasen beni bu raddeye getiren cok olay var...zamana biraktim herseyin hayirlisi..

Evettt canım 1 saat konuştuk yazışma kesmedi.
İnşallah senin ki de senin kıymetini bilir.
Gelismeleri yazi demistiniz..dun aksam oturduk konustuk..karsilikli yanlis anlasilmalar falan:) tum sorunlarimi hallettik...kus kaldigimiz surecte cok cok uzulmus.morali bozulmus..beni kaybettigini dusunmus..aramayada cesaret edememis..ben msj attim bulusalim tamam diye(en son bana fiktin degisirse msj at bulusalim lutfen) yazmisti.
Boyle yani..dostluk cok guzel.insan onem verdigi kisilerle kopunca cok uzuluyor cidden..suan rahatladim..cok uzuluyordum bu hale geldigimize..insallah birdaha tekrar olmaz:)

Gelismeleri yazi demistiniz..dun aksam oturduk konustuk..karsilikli yanlis anlasilmalar falan:) tum sorunlarimi hallettik...kus kaldigimiz surecte cok cok uzulmus.morali bozulmus..beni kaybettigini dusunmus..aramayada cesaret edememis..ben msj attim bulusalim tamam diye(en son bana fiktin degisirse msj at bulusalim lutfen) yazmisti.
Boyle yani..dostluk cok guzel.insan onem verdigi kisilerle kopunca cok uzuluyor cidden..suan rahatladim..cok uzuluyordum bu hale geldigimize..insallah birdaha tekrar olmaz:)

Gerçekten çok sevindim evet dostluk çok kolay olmuyor kaybetmek istemiyor insan.
Tebrik ederim sizi de dostlugunuz için mücadele verdiniz ve kazandiniz.
İnşallah ayrılık olmaz bir daha sizede bizede

(konum eskiden okuyanlar icin guncellendi.yazinin en altinda)

Unv.sinif arkadasim var.unv bitmesine ragmen hic baglarimizi koparmadik.
Evlendim.arkadasimin yasadigi sehre yerlesince samimiyetimiz daha da artti.
O henuz bekardi.ve ikimizde ogretmeniz.o ozelde calisiyor.ben kpss ye hazirlaniyorum.

Neyse.gecen yil evlendi bu arkadas.
Evlenmeden once bulusmak icin firsat kollardi benimle.
Sonra evlenince oncelikleri degisti tabi hem calisip gem eve yetisiyordu lakin bende hem kursa gidiyordum hem eve gelip ders calisiyorum..bir kac defa gorusmek istedim.bir gun belirledik.o gun geldigi gun ise hep inandrci bahaneleri oldu..kendi ailesi ya geldi ya misafir geldi ya hasta oldu.
Birgun cok yogunum musait bir zamanda goruselim diye mesaj atmis bende senden haber bekliyorum dedim.

Yogunum dedigi gun baska bi arkadasini evine cagirmis facebooktan paylasmis arkadasi.
Bozuldum.aciklama olarak ani oldu falan dedi neyse ikna oldum yine:)

Birgun eve cagirdim.kahvaltiya gelecek bana.aksam dersimi calistim.geceledim.hazirligimi yaptim.sabah msj atmis gelemiyorum ben diye.o gun baya sitem ettim hep boyle yapiyorsun falan dedim.
Yine beni cok sevdigini kaybetmek istemedigini sadece yogun oldugunu soyledi.

Sonra ortak bir arkadasimizin bebegi vefat etti..bu arkadasa beraber bassagligina gidecektik..oncesinde aradik ve o arkadasla fazla samimiyetimiz yok.
Yine gelmedi.yalniz gittim.cunku kardesi hastalandi.anlarim ama ugrayacagimiz 1 saat..kardesinin esi basinda sonucta.

Sonra bunun gibi beni uzen cok ekmeleri oldu.

Gelelim son olaya.
Ben mesaj attim goruselim dedim.gun belirledik.sonra o gun dogum gunummus unutmusum.mesaj attim baska gune alalim diye.aldik.ama bana dediki haber verecegim bigun onceden dedi.
Aradan 3 hafta gecti daha yeni mesaj atiyor.ailemi yemege aldim kardesim unv den geldi ona zaman ayirdim.goruselim olmazmi yazmis.
Bende olur tabi bende ozledim dedim.
Hala ses yok.ve patlamak uzereyim yine.

Cidden deger veriyor buna eminim.ama nede olsa gonlumu aldigini dusunurek umursamiyor.yada benmi oyle dusunuyorum.cokta guzel gunlerimiz oldu.silmekte istemiyorum.
Ama boylemi devam edecek?
Siz olsaniz nasil tavir alirdiniz?

Son gelismeler: aylar olmus konuyu acali.bu olaydan sonra oturduk herseyi duzelttik.sonra o yine soguk davranmaya basladi.bende durumu kabullendim aramamaya basladim.en son subat ayinda whatsptan nasilsin diye konusma yapmistik.eski samimiyetin olmadigini hissediyorum tabi.sonra martin ilk haftasi ya ben ya o yazdik.nasilsin iyimisin falan.boyle soguk konustuk.bir zamanlar 1 hafta konusmadan duranadigimiz arkadasimla boyle olduk.aradan zaman gecti.yeni bir arkadas edinmis kendine.bir zamanlar benimle yaptigi herseyi onunla yapiyor simdi.Allah mutlu etsin dedim kabuguma cekildim.cunku kpss ye hazirlaniyorum cok stresli ve yogunum.

Marttan bu yana hic haberlesmedik.instagram kullaniyoruz ikimizde.ordan bile yazismadik hic.
Neyse.hamile oldugunu ogrendim.bi fotograf paylasmis.herkes tebrik etmis.
Saka gibi.en yakin arkadasimla geldigimiz duruma bakin.
Simdi ben hic aramamaya devam mi etmeliyim.yoksa whatsuptan hayirli olsun diyip kenarami cekilmeliyim.daha evvel bos gebelik yasadim.aramiz iyiydi ve o zamanlar herseyimle ilgolenmisti.kafam karisti bunun icin.sice ne yapmali?

Back
X