Arkadasim mi garip ben mi konduramiyirum?

Onu diyorum meşgul olduğunuzu deseydiniz belki daha kısa zamanda size dönüş yapar...
Siz ne kadar zaman geçerse geçsin her aramasinda hemen tamam demişsiniz o yüzden siz hep hazır ve musait konumuna düşmüşsünüz
Evet ne yazikki.hep oyle yaptim.iste fazla iyi niyet.kisasa kisas yapamiyorum.unutuyorum hemen..genis mutlu zamanlari yasamak istiyorum hep.zarar goren ben oluyorum:)

Ah ah bunu bi tek evlenen anlar. Bende öğretmenimdi çalışmıyorum ama çalışsam daha şok evde dururdum en azından maaşım da olurdu :) arkadaşının evine gitsen mesela dışarı için fırsat bulamıyorsanız sende ani giden arkadaşı gibi git evine

Ah ah bunu bi tek evlenen anlar. Bende öğretmenimdi çalışmıyorum ama çalışsam daha şok evde dururdum en azından maaşım da olurdu :) arkadaşının evine gitsen mesela dışarı için fırsat bulamıyorsanız sende ani giden arkadaşı gibi git evine
Iyide bende evliyim.benden 1 yil sonra evlendi o.ani sekildede gittim.hep firsatlari ben olusturdum anlayacagin

Unv.sinif arkadasim var.unv bitmesine ragmen hic baglarimizi koparmadik.
Evlendim.arkadasimin yasadigi sehre yerlesince samimiyetimiz daha da artti.
O henuz bekardi.ve ikimizde ogretmeniz.o ozelde calisiyor.ben kpss ye hazirlaniyorum.

Neyse.gecen yil evlendi bu arkadas.
Evlenmeden once bulusmak icin firsat kollardi benimle.
Sonra evlenince oncelikleri degisti tabi hem calisip gem eve yetisiyordu lakin bende hem kursa gidiyordum hem eve gelip ders calisiyorum..bir kac defa gorusmek istedim.bir gun belirledik.o gun geldigi gun ise hep inandrci bahaneleri oldu..kendi ailesi ya geldi ya misafir geldi ya hasta oldu.
Birgun cok yogunum musait bir zamanda goruselim diye mesaj atmis bende senden haber bekliyorum dedim.

Yogunum dedigi gun baska bi arkadasini evine cagirmis facebooktan paylasmis arkadasi.
Bozuldum.aciklama olarak ani oldu falan dedi neyse ikna oldum yine:)

Birgun eve cagirdim.kahvaltiya gelecek bana.aksam dersimi calistim.geceledim.hazirligimi yaptim.sabah msj atmis gelemiyorum ben diye.o gun baya sitem ettim hep boyle yapiyorsun falan dedim.
Yine beni cok sevdigini kaybetmek istemedigini sadece yogun oldugunu soyledi.

Sonra ortak bir arkadasimizin bebegi vefat etti..bu arkadasa beraber bassagligina gidecektik..oncesinde aradik ve o arkadasla fazla samimiyetimiz yok.
Yine gelmedi.yalniz gittim.cunku kardesi hastalandi.anlarim ama ugrayacagimiz 1 saat..kardesinin esi basinda sonucta.

Sonra bunun gibi beni uzen cok ekmeleri oldu.

Gelelim son olaya.
Ben mesaj attim goruselim dedim.gun belirledik.sonra o gun dogum gunummus unutmusum.mesaj attim baska gune alalim diye.aldik.ama bana dediki haber verecegim bigun onceden dedi.
Aradan 3 hafta gecti daha yeni mesaj atiyor.ailemi yemege aldim kardesim unv den geldi ona zaman ayirdim.goruselim olmazmi yazmis.
Bende olur tabi bende ozledim dedim.
Hala ses yok.ve patlamak uzereyim yine.

Cidden deger veriyor buna eminim.ama nede olsa gonlumu aldigini dusunurek umursamiyor.yada benmi oyle dusunuyorum.cokta guzel gunlerimiz oldu.silmekte istemiyorum.
Ama boylemi devam edecek?
Siz olsaniz nasil tavir alirdiniz?
Unv.sinif arkadasim var.unv bitmesine ragmen hic baglarimizi koparmadik.
Evlendim.arkadasimin yasadigi sehre yerlesince samimiyetimiz daha da artti.
O henuz bekardi.ve ikimizde ogretmeniz.o ozelde calisiyor.ben kpss ye hazirlaniyorum.

Neyse.gecen yil evlendi bu arkadas.
Evlenmeden once bulusmak icin firsat kollardi benimle.
Sonra evlenince oncelikleri degisti tabi hem calisip gem eve yetisiyordu lakin bende hem kursa gidiyordum hem eve gelip ders calisiyorum..bir kac defa gorusmek istedim.bir gun belirledik.o gun geldigi gun ise hep inandrci bahaneleri oldu..kendi ailesi ya geldi ya misafir geldi ya hasta oldu.
Birgun cok yogunum musait bir zamanda goruselim diye mesaj atmis bende senden haber bekliyorum dedim.

Yogunum dedigi gun baska bi arkadasini evine cagirmis facebooktan paylasmis arkadasi.
Bozuldum.aciklama olarak ani oldu falan dedi neyse ikna oldum yine:)

Birgun eve cagirdim.kahvaltiya gelecek bana.aksam dersimi calistim.geceledim.hazirligimi yaptim.sabah msj atmis gelemiyorum ben diye.o gun baya sitem ettim hep boyle yapiyorsun falan dedim.
Yine beni cok sevdigini kaybetmek istemedigini sadece yogun oldugunu soyledi.

Sonra ortak bir arkadasimizin bebegi vefat etti..bu arkadasa beraber bassagligina gidecektik..oncesinde aradik ve o arkadasla fazla samimiyetimiz yok.
Yine gelmedi.yalniz gittim.cunku kardesi hastalandi.anlarim ama ugrayacagimiz 1 saat..kardesinin esi basinda sonucta.

Sonra bunun gibi beni uzen cok ekmeleri oldu.

Gelelim son olaya.
Ben mesaj attim goruselim dedim.gun belirledik.sonra o gun dogum gunummus unutmusum.mesaj attim baska gune alalim diye.aldik.ama bana dediki haber verecegim bigun onceden dedi.
Aradan 3 hafta gecti daha yeni mesaj atiyor.ailemi yemege aldim kardesim unv den geldi ona zaman ayirdim.goruselim olmazmi yazmis.
Bende olur tabi bende ozledim dedim.
Hala ses yok.ve patlamak uzereyim yine.

Cidden deger veriyor buna eminim.ama nede olsa gonlumu aldigini dusunurek umursamiyor.yada benmi oyle dusunuyorum.cokta guzel gunlerimiz oldu.silmekte istemiyorum.
Ama boylemi devam edecek?
Siz olsaniz nasil tavir alirdiniz?

Bence bu kadar takmayın kafanıza gerçekten yoğundur belki size zaman ayıramamış olması sevmediği anlamına gelmez.

Size alternatif olacak olan tüm işleri daha çekici ki size tercih ediyor..kendinizi kandirmayın evet güzel gnleriniz olmuştur ama artık değişti demekki onun için..bence mesafe kapınıza dayanmadan da planlarına dahil olmayın..
Ya bir insan birini görmek isterse özlerse illa ki fırsat oluşturur ..1 ssat bile olsa koşar gelir vs...ben tahmmül edemezdim bu kadar satılmaya :8

Ben böyle yılan hikayesine dönen işleri sevmiyorum, gelene işte ev, şu şu günler boşum evde ne varsa yer içer çayımızı deler sohbet ederiz bitti gitti, bu nedir sanırsın KGB ajanı

Evet ne yazikki.hep oyle yaptim.iste fazla iyi niyet.kisasa kisas yapamiyorum.unutuyorum hemen..genis mutlu zamanlari yasamak istiyorum hep.zarar goren ben oluyorum:)

Seni çok iyi anlıyorum canım. Çünkü aynı durumu şu anda bende yaşıyorum.
Çok sevdiğim arkadaşım dostum var vee aynı durumda kaç kere aradım görüşelim diye Hayır demiyor aksine benden daha fazla görüşmek istediğini söylüyor.
Ama maalesef bi türlü fırsat bulamıyor onu öyle çok seviyorum kii kaybetmek istemiyorum.
Kaç gündür aklımda neden aramiyor ki diyorum. Hani sadece konuşmak için bile aramiyor. Wattan bakıyorum c.ici ama bana yazmıyor.
Içimi kinletmek istemiyorum sabrediyorum ama kötü huyum şu kii ben zor silerim ama silersem dönüşüm olmuyor.
Biterse dostlugumuz çok üzülürüm.
Ben de beklemedeyim en son ben aradım ve o arayacagini söyledi.
Karar aldım o aramazsa aramayacagim bir daha.

Can Yücel ne güzel demiş. "Baglanmayacaksin..."

Yeni evlilikte özellikle ilk bi iki sene telaş çok olur.
Dert etmeyin derim.
Sizi sevmese görüşmek istemese bi şekilde keserdi ilişkiyi şimdiye.

Hani genelde eken taraf o ya o yüzden dedim, ev burda geliyosan gel babında, sanki bir o yoğun sen keyif yapıyorsun evde
Yok bende olumlu manada yazdim zaten:) tamda hissiyatim bu.bende yogunum kursa gidiyorum ders calisiyorum vs.ama iste onceliklerimin arasina koymusum o koymamis yada cikarmis gibi..

Seni çok iyi anlıyorum canım. Çünkü aynı durumu şu anda bende yaşıyorum.
Çok sevdiğim arkadaşım dostum var vee aynı durumda kaç kere aradım görüşelim diye Hayır demiyor aksine benden daha fazla görüşmek istediğini söylüyor.
Ama maalesef bi türlü fırsat bulamıyor onu öyle çok seviyorum kii kaybetmek istemiyorum.
Kaç gündür aklımda neden aramiyor ki diyorum. Hani sadece konuşmak için bile aramiyor. Wattan bakıyorum c.ici ama bana yazmıyor.
Içimi kinletmek istemiyorum sabrediyorum ama kötü huyum şu kii ben zor silerim ama silersem dönüşüm olmuyor.
Biterse dostlugumuz çok üzülürüm.
Ben de beklemedeyim en son ben aradım ve o arayacagini söyledi.
Karar aldım o aramazsa aramayacagim bir daha.

Can Yücel ne güzel demiş. "Baglanmayacaksin..."
Senin bu hislerini gecen sene yasadim.1.5 yildir ayni kisir dongudeyiz.bende yasanmisliklara cok onem veririm hemen silmem.ama silincede tam silerim.ayniyiz yani:)
Bencede arama bazen bisey olur aman arayim ne olacak diyoruz sonra yine umursanmayan taraf oluyoruz:)

Senin bu hislerini gecen sene yasadim.1.5 yildir ayni kisir dongudeyiz.bende yasanmisliklara cok onem veririm hemen silmem.ama silincede tam silerim.ayniyiz yani:)
Bencede arama bazen bisey olur aman arayim ne olacak diyoruz sonra yine umursanmayan taraf oluyoruz:)

Evettt ayniyiz hatta senin yazını okuyunca aaa dedim şaşırdım. Yokk aramayacagim kararlıyım ama cagirsa arasa koşar giderim de inşallah aklına çok geç gelmem. Ve iş işten gecmeden arar.

Seni takipteyim bakalım nolcakk sizin durum.

Evettt ayniyiz hatta senin yazını okuyunca aaa dedim şaşırdım. Yokk aramayacagim kararlıyım ama cagirsa arasa koşar giderim de inşallah aklına çok geç gelmem. Ve iş işten gecmeden arar.

Seni takipteyim bakalım nolcakk sizin durum.
Ilk defa goruselim dediginde israrci olmadim.ikimizdende cit yok.bakalim nereye gidecek.gelismeleri yazarim:)

Ilk defa goruselim dediginde israrci olmadim.ikimizdende cit yok.bakalim nereye gidecek.gelismeleri yazarim:)

Yaaa inanmıyorum arkadaşım wattan yazdı bana ayyyy daha okumadan buraya yazıyorum. :KK49::KK49:
Kusura bakma diye başlamış cümlesine inanmıyorum.
Uğurlu geldin canım :KK36::KK36::KK36:
inşallah seninki de arar.
O benim dostum sirdasim kaybetseydim çok uzulurdumm.

Güzel haberlerinizi bekliyorum bende

Back
X