- 10 Ekim 2014
- 32.594
- 146.529
- 798
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Son gelismeler: aylar olmus konuyu acali.bu olaydan sonra oturduk herseyi duzelttik.sonra o yine soguk davranmaya basladi.bende durumu kabullendim aramamaya basladim.en son subat ayinda whatsptan nasilsin diye konusma yapmistik.eski samimiyetin olmadigini hissediyorum tabi.sonra martin ilk haftasi ya ben ya o yazdik.nasilsin iyimisin falan.boyle soguk konustuk.bir zamanlar 1 hafta konusmadan duranadigimiz arkadasimla boyle olduk.aradan zaman gecti.yeni bir arkadas edinmis kendine.bir zamanlar benimle yaptigi herseyi onunla yapiyor simdi.Allah mutlu etsin dedim kabuguma cekildim.cunku kpss ye hazirlaniyorum cok stresli ve yogunum.
Marttan bu yana hic haberlesmedik.instagram kullaniyoruz ikimizde.ordan bile yazismadik hic.
Neyse.hamile oldugunu ogrendim.bi fotograf paylasmis.herkes tebrik etmis.
Saka gibi.en yakin arkadasimla geldigimiz duruma bakin.
Simdi ben hic aramamaya devam mi etmeliyim.yoksa whatsuptan hayirli olsun diyip kenarami cekilmeliyim.daha evvel bos gebelik yasadim.aramiz iyiydi ve o zamanlar herseyimle ilgolenmisti.kafam karisti bunun icin.sice ne yapmali?
Siz çok önem veriyorsunuz ne desem bilemedim ama şöyle söyliyeyim yerinizde olsam tebrik mesajı dahi atmazdım. Hamile olduğunu bile sosyal medyadan öğreniyorsunuz oraya resim atana kadar bu kişi eğer sizi dost bilseydi önce heyecanini sizinle paylaşırdı. Zaten marttan beride iletisiminiz kopmuş. Demem o ki unutulmuşsunuz. Ha ben yinede ilgilenicem derseniz siz bilirsiniz lakin değmez bana göre.