Öncelikle buraya yazmaya Tiktok uygulaması üzerinden Kadınlar Klübündeki yazıları okuyan bir kız var ondan sonra burada içimi dökmek ve bana napmam gerektiğine yardımcı olmanız için yazıyorum.
Ben şuanda bir üniversite öğrencisiyim son sınıf oldum ve ve okulumuzda kısmi zamanlı olarak çalışabiliyorum böylece farklı imkanlardan yararlanabiliyorum. Herneyse işte bundan dolayıda ben kendimi okula çıkışları aşırı Yorgun hissediyorum ve kimseyle vakit geçiremiyorum ztn eve gitmem de saat 19.00 buluyordu , özellikle kışın bnde bir depresyon hali gibi bi şey oluyor ve bu kış nerdyse kimseyle görüşmedim haftasonlarımı bile evde dinlenerek geçiriyordum çünkü Haftaiçi saat 6 da kalkıp akşam 7 de evde oluyodum. Okulda da samimi olduğum iki tane arkadaşım var ve bir tanesiyle ben daha yakınım her neyse biz yazın staj falan yaptık 1 ay kadar bu süre içindede yakın okuldan yakın olduğum kızla Wp den konuşuyoruz ediyoruz ama hiç görüşmüyoruz (bu arada aynı şehirdeyiz ama diğer kız farklı bir şehirde yaşıyor ) ben diyorum haftasonu çıkalım diye bana işte ben stajda olduğum için çok yorgun hissediyorum ve haftasonu çıkamıyorum dedi ben ona stajımızın bitmesine yakın TT den bir yerlere gidelim diye video atıyorum (öneri videoları oluyor ya) bana gelip ne alaka anlamadım falan yazıyor bnde knk nasıl ne alaka diyorum ? O da anlamadım benimle mi gitmek istiyorsun diye bana cvp veriyor cidden şaka gibi . Neyse bunları takmıyorum bu arada stajlarda bitmek üzere bzm , diğer şehirde yaşayan kız arkadaşım bi gün bana akşam işte yakın olduğum kızı kastederek bana o bzm buraya gelmek istiyor sende buyur gel diye bana mesaj attı ve o kızın yaşadığı şehirde bize biraz uzak herneyse bnde şok oldum , biz yakınız nasılsa bana bu gitme fikrini anlatır hani beraber plan yaparız sonuçta biz üçümüz arkadaşız diye düşünüyorum , ayrıca uzaktaki oturan arkadaşım da bana kibarlık olsun diye yazıp söyledi ztn hani ben bir plana dahil değilim. Neyse Benm stajımın bittiği gün BZ bu yakın olduğum kızla gene yazışıyoruz ediyoruz ben buna gene şuraya gidelim diyorum bana cvp vermiyor altta attığım başka bir mesaja cvp veriyor ztn orda bi kıllandım , ertesi gün ben okula defter vermeye gidiyorum sabah biz gene konuşuyoruz ediyoruz hocalardan gala konuşuyoruz ve bana hiçbir şey söylemiyor gene ve o akşam bir bakıyorum ki yakın olduğum arkadaşım gerçekten de diğer kızın şehrine yanına gitmiş ve bana asla söylemiyor o kadar konuşmamıza rağmen , hayır insan yoldayım knk biz gidiyoruz falan da der gittiği gün bile konuştuk gelince görüşelim der yani , bende onun gittiğini arkadaşımın attığı fotoğrafla öğreniyorum ve o gece ağladım bide , aptalım resmen niye ağladıysam. Sonra ben uzun uzun mesajlar attım ona sonra sildim onları , bana yazmış Nolfu falan diye orda ztn ipler koptu , ona anlattım herşeyi şuan trip atmadığımı ama biz aynı şehirde yaşıyoruz ve arkadaşsak nasıl hiç buluşmuyoruz ve birbirimizle hiçbir şey paylaşmıyoruz diye sitem ettim ve çok kırıldım ona onunla dışarıda çıkmak istediğimi kaç kere dile getirdim hep görmezlikten geldi , sonra bana asıl sen benimle görüşmek istemiyorsun okul zamanı hiç dışarıyla çıkmadın dedi , ya biliyor ne kadar yorulduğumu hem iş hem okul ona rağmen böyle konuşuyor hani ben herkesle çıksam onlar çıkmasam neyse sonra biz baya uzun uzun tartıştık oraları yazamicaö şimfi ama kuzenimle staj zamanı dışarıya çıktığımın bile lafını ettti bana. O günden beri de konuşmuyoruz . Ve şuan gene sosyalmedyada yazıştığı bir kız vardı o kızda baya uzakta oturuyordu galiba . Onun yanına gitmiş sonra şuan en besti o habire story atıyor öne çıkanlara falan ekliyor kısaca kendine yeni knka buldu yanındakini yoldakine değişti bir şey söylemiyorum sadece tartışmamız biraz saçma diyorum acaba gidip yazsam mı çocukça davranmayim bir de aynı sınıftayız bütün sene görücem hani ve ortak arkadaşımız diğer kızda var hani nasıl olucak okul açılınca falan diye de düşünüyorum ? Sizce napmalıyımmmm , yardım edinnnnnns
Bence aranızın soğuması senin için iyi olmuş karşına daha güzel arkadaşlar çıkacaktır eminim onu da zorlamış gibi olabilirsin yazarsanÖncelikle buraya yazmaya Tiktok uygulaması üzerinden Kadınlar Klübündeki yazıları okuyan bir kız var ondan sonra burada içimi dökmek ve bana napmam gerektiğine yardımcı olmanız için yazıyorum.
Ben şuanda bir üniversite öğrencisiyim son sınıf oldum ve ve okulumuzda kısmi zamanlı olarak çalışabiliyorum böylece farklı imkanlardan yararlanabiliyorum. Herneyse işte bundan dolayıda ben kendimi okula çıkışları aşırı Yorgun hissediyorum ve kimseyle vakit geçiremiyorum ztn eve gitmem de saat 19.00 buluyordu , özellikle kışın bnde bir depresyon hali gibi bi şey oluyor ve bu kış nerdyse kimseyle görüşmedim haftasonlarımı bile evde dinlenerek geçiriyordum çünkü Haftaiçi saat 6 da kalkıp akşam 7 de evde oluyodum. Okulda da samimi olduğum iki tane arkadaşım var ve bir tanesiyle ben daha yakınım her neyse biz yazın staj falan yaptık 1 ay kadar bu süre içindede yakın okuldan yakın olduğum kızla Wp den konuşuyoruz ediyoruz ama hiç görüşmüyoruz (bu arada aynı şehirdeyiz ama diğer kız farklı bir şehirde yaşıyor ) ben diyorum haftasonu çıkalım diye bana işte ben stajda olduğum için çok yorgun hissediyorum ve haftasonu çıkamıyorum dedi ben ona stajımızın bitmesine yakın TT den bir yerlere gidelim diye video atıyorum (öneri videoları oluyor ya) bana gelip ne alaka anlamadım falan yazıyor bnde knk nasıl ne alaka diyorum ? O da anlamadım benimle mi gitmek istiyorsun diye bana cvp veriyor cidden şaka gibi . Neyse bunları takmıyorum bu arada stajlarda bitmek üzere bzm , diğer şehirde yaşayan kız arkadaşım bi gün bana akşam işte yakın olduğum kızı kastederek bana o bzm buraya gelmek istiyor sende buyur gel diye bana mesaj attı ve o kızın yaşadığı şehirde bize biraz uzak herneyse bnde şok oldum , biz yakınız nasılsa bana bu gitme fikrini anlatır hani beraber plan yaparız sonuçta biz üçümüz arkadaşız diye düşünüyorum , ayrıca uzaktaki oturan arkadaşım da bana kibarlık olsun diye yazıp söyledi ztn hani ben bir plana dahil değilim. Neyse Benm stajımın bittiği gün BZ bu yakın olduğum kızla gene yazışıyoruz ediyoruz ben buna gene şuraya gidelim diyorum bana cvp vermiyor altta attığım başka bir mesaja cvp veriyor ztn orda bi kıllandım , ertesi gün ben okula defter vermeye gidiyorum sabah biz gene konuşuyoruz ediyoruz hocalardan gala konuşuyoruz ve bana hiçbir şey söylemiyor gene ve o akşam bir bakıyorum ki yakın olduğum arkadaşım gerçekten de diğer kızın şehrine yanına gitmiş ve bana asla söylemiyor o kadar konuşmamıza rağmen , hayır insan yoldayım knk biz gidiyoruz falan da der gittiği gün bile konuştuk gelince görüşelim der yani , bende onun gittiğini arkadaşımın attığı fotoğrafla öğreniyorum ve o gece ağladım bide , aptalım resmen niye ağladıysam. Sonra ben uzun uzun mesajlar attım ona sonra sildim onları , bana yazmış Nolfu falan diye orda ztn ipler koptu , ona anlattım herşeyi şuan trip atmadığımı ama biz aynı şehirde yaşıyoruz ve arkadaşsak nasıl hiç buluşmuyoruz ve birbirimizle hiçbir şey paylaşmıyoruz diye sitem ettim ve çok kırıldım ona onunla dışarıda çıkmak istediğimi kaç kere dile getirdim hep görmezlikten geldi , sonra bana asıl sen benimle görüşmek istemiyorsun okul zamanı hiç dışarıyla çıkmadın dedi , ya biliyor ne kadar yorulduğumu hem iş hem okul ona rağmen böyle konuşuyor hani ben herkesle çıksam onlar çıkmasam neyse sonra biz baya uzun uzun tartıştık oraları yazamicaö şimfi ama kuzenimle staj zamanı dışarıya çıktığımın bile lafını ettti bana. O günden beri de konuşmuyoruz . Ve şuan gene sosyalmedyada yazıştığı bir kız vardı o kızda baya uzakta oturuyordu galiba . Onun yanına gitmiş sonra şuan en besti o habire story atıyor öne çıkanlara falan ekliyor kısaca kendine yeni knka buldu yanındakini yoldakine değişti bir şey söylemiyorum sadece tartışmamız biraz saçma diyorum acaba gidip yazsam mı çocukça davranmayim bir de aynı sınıftayız bütün sene görücem hani ve ortak arkadaşımız diğer kızda var hani nasıl olucak okul açılınca falan diye de düşünüyorum ? Sizce napmalıyımmmm , yardım edinnnnnn
Öncelikle şunu sorayım okul başlayınca onlar haricinde takıldığın kimse var mı sınıfta? Ben arkadaşını fazla soğuk ve itici buldum. Ben bu tip insanlarla karşılaşınca yalnız olmak pahasına uzaklaşırım. Sana da bunu tavsiye ederim.Öncelikle buraya yazmaya Tiktok uygulaması üzerinden Kadınlar Klübündeki yazıları okuyan bir kız var ondan sonra burada içimi dökmek ve bana napmam gerektiğine yardımcı olmanız için yazıyorum.
Ben şuanda bir üniversite öğrencisiyim son sınıf oldum ve ve okulumuzda kısmi zamanlı olarak çalışabiliyorum böylece farklı imkanlardan yararlanabiliyorum. Herneyse işte bundan dolayıda ben kendimi okula çıkışları aşırı Yorgun hissediyorum ve kimseyle vakit geçiremiyorum ztn eve gitmem de saat 19.00 buluyordu , özellikle kışın bnde bir depresyon hali gibi bi şey oluyor ve bu kış nerdyse kimseyle görüşmedim haftasonlarımı bile evde dinlenerek geçiriyordum çünkü Haftaiçi saat 6 da kalkıp akşam 7 de evde oluyodum. Okulda da samimi olduğum iki tane arkadaşım var ve bir tanesiyle ben daha yakınım her neyse biz yazın staj falan yaptık 1 ay kadar bu süre içindede yakın okuldan yakın olduğum kızla Wp den konuşuyoruz ediyoruz ama hiç görüşmüyoruz (bu arada aynı şehirdeyiz ama diğer kız farklı bir şehirde yaşıyor ) ben diyorum haftasonu çıkalım diye bana işte ben stajda olduğum için çok yorgun hissediyorum ve haftasonu çıkamıyorum dedi ben ona stajımızın bitmesine yakın TT den bir yerlere gidelim diye video atıyorum (öneri videoları oluyor ya) bana gelip ne alaka anlamadım falan yazıyor bnde knk nasıl ne alaka diyorum ? O da anlamadım benimle mi gitmek istiyorsun diye bana cvp veriyor cidden şaka gibi . Neyse bunları takmıyorum bu arada stajlarda bitmek üzere bzm , diğer şehirde yaşayan kız arkadaşım bi gün bana akşam işte yakın olduğum kızı kastederek bana o bzm buraya gelmek istiyor sende buyur gel diye bana mesaj attı ve o kızın yaşadığı şehirde bize biraz uzak herneyse bnde şok oldum , biz yakınız nasılsa bana bu gitme fikrini anlatır hani beraber plan yaparız sonuçta biz üçümüz arkadaşız diye düşünüyorum , ayrıca uzaktaki oturan arkadaşım da bana kibarlık olsun diye yazıp söyledi ztn hani ben bir plana dahil değilim. Neyse Benm stajımın bittiği gün BZ bu yakın olduğum kızla gene yazışıyoruz ediyoruz ben buna gene şuraya gidelim diyorum bana cvp vermiyor altta attığım başka bir mesaja cvp veriyor ztn orda bi kıllandım , ertesi gün ben okula defter vermeye gidiyorum sabah biz gene konuşuyoruz ediyoruz hocalardan gala konuşuyoruz ve bana hiçbir şey söylemiyor gene ve o akşam bir bakıyorum ki yakın olduğum arkadaşım gerçekten de diğer kızın şehrine yanına gitmiş ve bana asla söylemiyor o kadar konuşmamıza rağmen , hayır insan yoldayım knk biz gidiyoruz falan da der gittiği gün bile konuştuk gelince görüşelim der yani , bende onun gittiğini arkadaşımın attığı fotoğrafla öğreniyorum ve o gece ağladım bide , aptalım resmen niye ağladıysam. Sonra ben uzun uzun mesajlar attım ona sonra sildim onları , bana yazmış Nolfu falan diye orda ztn ipler koptu , ona anlattım herşeyi şuan trip atmadığımı ama biz aynı şehirde yaşıyoruz ve arkadaşsak nasıl hiç buluşmuyoruz ve birbirimizle hiçbir şey paylaşmıyoruz diye sitem ettim ve çok kırıldım ona onunla dışarıda çıkmak istediğimi kaç kere dile getirdim hep görmezlikten geldi , sonra bana asıl sen benimle görüşmek istemiyorsun okul zamanı hiç dışarıyla çıkmadın dedi , ya biliyor ne kadar yorulduğumu hem iş hem okul ona rağmen böyle konuşuyor hani ben herkesle çıksam onlar çıkmasam neyse sonra biz baya uzun uzun tartıştık oraları yazamicaö şimfi ama kuzenimle staj zamanı dışarıya çıktığımın bile lafını ettti bana. O günden beri de konuşmuyoruz . Ve şuan gene sosyalmedyada yazıştığı bir kız vardı o kızda baya uzakta oturuyordu galiba . Onun yanına gitmiş sonra şuan en besti o habire story atıyor öne çıkanlara falan ekliyor kısaca kendine yeni knka buldu yanındakini yoldakine değişti bir şey söylemiyorum sadece tartışmamız biraz saçma diyorum acaba gidip yazsam mı çocukça davranmayim bir de aynı sınıftayız bütün sene görücem hani ve ortak arkadaşımız diğer kızda var hani nasıl olucak okul açılınca falan diye de düşünüyorum ? Sizce napmalıyımmmm , yardım edinnnnnn
Hesabını hatırlamıyorum ama rahat olabilirsiniz 13 yıllık hikayeleri oluyor özellikle yeni hikaye okumuyorKonuyu tiktok kısmına kadar okudum da…
Burada ifşa olmaktan tutuştuğumuz yetmedi bi de tiktok mu çıktı başımızaKızın hesabı ne ? Ne anlatıyo ?
Bzm sınıfımızda biraz soğuk bir ortam var herkes gruplaşıyor o yüzden pek fazla kimseyle görüşmüyorum. Evet bncede katılıyorum , sadece acaba haksızlık mı yaptım diye endişe etmiştim teşekkürler…Öncelikle şunu sorayım okul başlayınca onlar haricinde takıldığın kimse var mı sınıfta? Ben arkadaşını fazla soğuk ve itici buldum. Ben bu tip insanlarla karşılaşınca yalnız olmak pahasına uzaklaşırım. Sana da bunu tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim iyi niyetlerin içinnn )))Ya bence sal. Çünkü sen o kadar buluşalım falan demişsin. Okul olduğu zaman yorgunmuşsun tek onunla değil başkalarıyla da hiç buluşmamişsin ama o bunu umursamayarak seninle aynı şehirde olmasina rağmen bulusmamis ortak arkadasinla bulusmus taaa baska şehre gitmis sana soylemeye tenezzül bile etmemiş böyle biri için ağlamaya değmez demicem çünkü bende buna benzer şeyleri yaşadım ve insan üzülüyor ama dediğim gibi umursama. Yazmiyor mu yazma. Bulusmak mi istemiyor daha fazla uzerine gidipte suralara gidelim buralara gidelim falan da deme her seyden önce tekrar barışma gibi bir ihtimal olursa iki güzel soze kanipta hemen iyi olma ne kadar kötü hissettiiğini ve tekrar ne kadar kötü hissedebileceğini goz önünde bulundur ve mesafeni belirt. Umarim senin için en hayırlısı olur:)
Adı edami bu tiktokta paylaşan bayanınÖncelikle buraya yazmaya Tiktok uygulaması üzerinden Kadınlar Klübündeki yazıları okuyan bir kız var ondan sonra burada içimi dökmek ve bana napmam gerektiğine yardımcı olmanız için yazıyorum.
bdv yazan konuları okuyor genelde yorumluyorKonuyu tiktok kısmına kadar okudum da…
Burada ifşa olmaktan tutuştuğumuz yetmedi bi de tiktok mu çıktı başımızaKızın hesabı ne ? Ne anlatıyo ?
Eceydi galibaAdı edami bu tiktokta paylaşan bayanın
Teşekkür ederimmböyle insanlar çıkar için birileriyle arkadaş olurlar seni umursamıyo ve buluşmak istemiyorsa istemesin bırak tekrardan yazman konuşmak istemen falan egosunu tatmin eder ya da seni ezik biri gibi görmeye başlar asla umursama ve hayatında hiç öyle biri olmamış gibi yaşamaya devam et okul bittikten sonra bir daha görmeyeceğin bir yüz için bu kadar üzülüp ağlamana değmez kendi değerini kendin belirlersin biri sana değer vermiyorsa o kişiyi hayatından direkt şutla bu şansı ona verme sen yap ve emin ol tekrar arkadaş olursanız falan okul zamanı arkandan konuşur ve aynı şeyleri tekrar yapar arkadaşı kalmazsa senin yanına gelir seni istediğinden değil arkadaşı olmadığı için yalnız hissettiği için böyle bir şey olursa sakın kanma insanlar bu kadar kolay değişmez umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?