Bazı insanlar dert anlatmak için diğer insanları yanında tutar. Gerçek dostluk, arkadaşlık kıskançlıktan uzak olur. Bence bu insan sizin arkadaşınız değil. Ya da en azından onun için arkadaş değil, dert tahtasısınız.
Artık ben de öyle düşünmeye başladım. Çok ketum biri olsa, en büyük sırlarını da anlatmaz.
Bilemiyorum. Artık ben de aynı şekilde davranacağım ona, damdan düşer gibi. Ama insan içerliyor...
Benim hayatıma da böyle insanlar girdi. Sırf yalnız kalamadığı için benimle konuşan ya da üzgün olduğunda beni arayan. Onlara içim hiç ısınmamıştı. Hep mesafeliydim. Siz de arkadaşınızı pek umursamayın bence. Yaptıklarını görmezden gelin. Herkese hak ettiği gibi davranmak gerek. Bazen çok katı oluyorum arkadaş konularında.
Belki nazardan cekiniyordur.
Ya da bazi insanalr fazla ketum olur fazla dillendirmezler aldikarini sattiklarini oyle bir karakterde olabilir
nazar etme diye söylemiyor. senin fesat oldugunu içten içe kıskanıp nazar değdiripişleri bozaCAGINI DUSUNUYOR
Dogru bende olsam bozulurdum.iste herkeisn yapisi farkli demeki sizin kadr yakin gormuyor ama dererini paylasiyormus bilemedimkiBenim şartlarım ona oranla daha iyi, nazarı düşünür mü bilemiyorum.
Dertlere, sırlara gelince hiç ketum değil sadece güzel olayları saklıyor. Yakın arkadaşlıklarda bu ne kadar doğru? İnsan ister istemez düşünüyor...
işte cevap bu zaten. karşımızdakini kendimiz gibi sanmamız..Valla dediğim gibi benim hayatım ve şartlarım daha iyi ona oranla. Birçok kez kendi de dile getiriyor bunu, hatta bir keresinde ağladı bu sebepten, sen bana göre daha şanslısın diye.
İşin komik yanı, bana göre de o biraz fesat bir kişilik. Herşeyime laf sokar, alttan alta aklınca bir bahane bulur herşeyime...
Belki kendi gibi sanıyor herkesi, nasıl davranacağımı hiç bilemiyorum. Ben herşeyimi daha niyet aşamasındayken bile anlatırım, dostum diye. Ben de anlatmayı düşünmüyorum artık...
işte cevap bu zaten. karşımızdakini kendimiz gibi sanmamız..
Dogru bende olsam bozulurdum.iste herkeisn yapisi farkli demeki sizin kadr yakin gormuyor ama dererini paylasiyormus bilemedimki
Ya beni.de arklar genelde basina is gelen dertli olan gelip bulur bizim evde gece ginduz yasarlar hayatlari normale donunce ortadan kaybolurlar.aglama duvari gibi goruyorlar galibaEvet... Ya burda yazanlar olmuş, sadece dert tahtası olarak görüyor. Ya da kendi fesat olduğu için, karşısındakini de kendi gibi sanıyor...
Kişi kendinden bilir işi diye düşünüyorum. Güzel gelişmeleri size söylemiyor ki kendi gibi fesatsanız, kıskançsanız nazarınız değmesin diye.
Ya beni.de arklar genelde basina is gelen dertli olan gelip bulur bizim evde gece ginduz yasarlar hayatlari normale donunce ortadan kaybolurlar.aglama duvari gibi goruyorlar galiba
Herkes nicin fesatliktan bahsetmis anlayamadim.
Guzel gelismeleri soylemiyor degilmis ki, gercek olup oturmadan soylemiyormus.
Insanlara haber verilen guzel gelismeler kotuye gidince veya gerceklesmeyince daha cok hayalkirikligi duyuyor olabilir. Bu gayet normal.
Cunku hem kendi uzuntusuyle, hem arkadaslarinin uzuntusu ve sorulariyla basa cikacak o zaman.
Bence bu kotu bir huy degil.
Bende de vardi oyle sinsi biri
Benden cikmazdi beni konustururdu dertlerimi dinlemeye bayilirdi kendi asla bise anlatmazdi sonra dusmanlarimdan biri oldu..boyle insanlara dikkat et arkadasim sirtindan vurmaya cok megillidirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?