arkadasim olsun istiyoruum

esraziz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
57
38
8
Hayat o kadar cekilmez bir haldeki suan evliyim ve bir cocugum var. Esim yutdisinda calisiyor bende annemlerde yasiyorum oglumuda ise girebilmek icin anasınıfı na gonderdim ama calismama izin vermedi esim. Evde oturmaktan o kadar sikiliyorumki hic arkadasim yok. Dertlesip bizbirimize gelip gidebilecegimiz ne bilim ona ikramlarda bunulup kendimi onda buldugum bi arkadasim arkadaslarim olsun istiyorum cok mutsuzum.....

Niye çalışmanıza izin vermiyor.Böyle bir söz hakkı yok istiyorsanız çalışın.

Bu ara forumda aynı buna benzer konular açılıyor sanki. Dikkatimi çekti de.
Bir arkadaş daha vardı Büyükçekmece de oturan. Konu sahibi onunla bir iletişime geçin isterseniz

Canim belediye kurslarına yazıl bence orda kendine arkadaşlar edinebilirsin hatta çocuk gelişimi için de veriyolarmis duyduğum kadarıyla hem çocuğuna da yardımcı olursun aklıma bu geldi

Hayat o kadar cekilmez bir haldeki suan evliyim ve bir cocugum var. Esim yutdisinda calisiyor bende annemlerde yasiyorum oglumuda ise girebilmek icin anasınıfı na gonderdim ama calismama izin vermedi esim. Evde oturmaktan o kadar sikiliyorumki hic arkadasim yok. Dertlesip bizbirimize gelip gidebilecegimiz ne bilim ona ikramlarda bunulup kendimi onda buldugum bi arkadasim arkadaslarim olsun istiyorum cok mutsuzum.....

eşiniz neden izin vermiyor.
kursa filan da mı gidemezsiniz yemek, dikiş vs çevreniz olur.

Benimde reel hayatta arkadaşım yok istemiyorum hatta ayni insana oturdugum sitede denk gelsem yolumu degistiriyorum..insanlardan okadar biktimki...burasi yetiyor bana :KK55:

Ya bende aynı dertten mustaribim etimesgutta oturuyorum ama sincanda annemgil oturuyor bende sıkıntıdan sık sık gelip kalıyorum istersen arkadaş olabiliriz

Uzue cnm benimde yok ama BURDA zaman çok çabuk geciyir

Back
X