Sevgilimle beni arkadaşım tanıştırdı.Üzerinden 10 ay gibi bir zaman geçti. Arkadaşım sevgilimle olan ilişkimize çok karışıyor yaptığımız herşeye yorum yapıyor bilmek istiyor. Tartışsak hemen sevgilime yöneliyor vs. Sevgilimde aramıza bu denli girmeye çalışmasından rahatsız olduğu için yaptığı şeylerden dolayı tartıştı. Ve hiç barışamayacak bir şekilde küstüler.Ertesi gün kız bana sevgilin senden önce bunları bunları yaşadı diye bir sürü şeyler söyledi.Ben bunu sevgilime sorduğumda öyle birşey olmadığını söyledi. Ben kıza soğuk davranmaya başladım. Sonrasında bana bir erkek yüzünden bana böyle davranıyorsun o senin arkandan bunları dedi şunları yaptı diye yine başladı bir şeyler anlatmaya anlattığı şeyler yenilir yutulur cinsten değil ama anlattıklarıda hep çelişkili şeyler. Bende üstüne geldim madem böyle bir insandı beni niye tanıştırdın diye. Sonrada bana değiştiğini düşündüm. Belkide yapmamıştır. Seni geçmişi ilgilendirmez. Ben aranız bozulsun istemiyorum. Ona karşı iyi düşün ayrılma vs demeye başladı. İki lafından biri sevgilime olur olmadık laflar söyleyip ardından aranız bozulmasın demeye başlıyor.10 ayda 6 sevgili değiştirmiş bir kızdan bahsediyorum.Benim aklıma gelen tek şey bu kız benim evlilik yolunda ilerleyen ilişkimi kıskanıp ayrılmamız için elinden geleni yapmak. Arkamdanda benim annemi arayıp sevgilimi istese götüleyeceğine dair şeyler söylediğini duydum. Annemle konuştum hepsini sorunları var kıskanıyor dedi. Hem yurtta aynı odada kalıyoruz hemde aynı sınıftayız şu an çok konuşmuyorum suratına da bakmıyorum pek ama ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım? Önümüzdeki dönem müdüre söyleyip odamı değiştirtmeye çalışacağım. Ama çok tuhaf davranışları. Yurtta herkes sevgilimi kötü şeyler yapmış beni de bir erkek yüzünden arkadaşını satmış olarak görüyor. Ne yapmam gerekiyor bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum bir öneriniz var mı?