• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım sevgilisine bakireyim diye yalan soylemis durumlar karışık...

Başkası adına konu açmak var mı ya...
Konuya gelince ayrıl ayrıl ayrıl...
Yalan varsa bir ilişkide hayir bekleme

baba bile kızın bakireliğini mi sorguluyor. konunuzdaki her kişi tuhaf geldi bana.

Bu konuyu arkadsm icin aciyorum kendisi cok sıkıntı icinde... 2 yıl önce, üniv de tanistigi sevgilisine kacti ailesi izin vermedigi icin.. nikah yaptılar ve 1 ay kadar oğlanın ailesiyle yasadi kiraya cikacaklardi düğün yapacaklardı arkadaşım geri geldi. Cunku sevgilisi ile evlenince cok sorun yasamis ailesi vs... cocuk cok değişmiş iste pişman olup geri döndü kiz ailesi sahip çıktı... geri geldikten sonra 3-4 ay icinde bosandi.. ise falan girdi... kafasini topladi biraz ve yeni birileriyle tanismaya başladı yeniden duzgun bi evlilik yapmak icin ve karşısına çıkan butun erkekler gecmisini sorun ettiler ve iliskileri hep bitti... genelde bakire olmamasisini sorun ediyorlar bu yuzden gitmis kızlık zarini diktirmis. Simdi yeni biriyle tanışmış. Ona başından gecenleri anlatmis sadece cinsel anlamda birsey yaşamadık demiş... iliskileri baslamis guzel gidiyormus hersey... cocuk ailesine kızı farkli anlarmis. Nisan döneminde nikah olmus sorun cikinca ayrilmis hic bi araya gelmemişler demis. Oğlanın babası kizi arastirmis kacarak gitti falan diye hepsini duymus. Oğluna demis bu kiz bakire degildir kandirmis seni demis. Rapor cikarsin kizlik raporu demis.. oğlanda babasina "kıza kizlik raporu cukar diye denir mi baba" demis... iste bu durumdan sonra cocuk aekadasima surekli "yalani sevmem eger ilk gece kandirildigimi anlarsam seni ustundeki kiyafet ile geri yollarim babanın evine" demis... arkadaşım da oğlanın bu tavırlarından sonra biraz soğumuş ve ona yalan soyledigi içinde vicdan azabi duyuyor. Cocuk da daha once ki sevgilisi bakire degil diye görüşüp konusup kizi kullanip ayrilmis... simdi arkadaşımdan bakirelik bekliyo... ben "ayril yeni biriyle yalansız temiz bi sayfa acarsın sana bakire misin diye sorması bile agir bence" dedim ama arkadasimin kafasi cok karışık. Hem vicdan azabi duyuyor hem de cocugun ve babasının tavirlarina sinir oluyor... bu olanlardan ayri hersey güzel gidiyormuş.. 14 subatta nisan dusunuyorlarmis... siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kırmızı kısımdan sonra midem bulandı okuyamadım. Kız arkadaşın hemen bu adamdan kurtulsun.

Bu kızlar bu erkekleri çok arıyor mu acaba?
Kan düşkünü vampir bulmak cidden zor mu?
Bile isteye cinsellik yaşamış arkadaşın da ne diye şimdi olmadığı biri gibi davranıyor? Bu konuda kırmızı çizgileri olan biriyle neden yani? Hadi onu bunu geçtim, kayınbaba gelinin bekaret kaygısına düşüyorsa bu en beteri zaten pes! Millet çocuğum mutlu olacak mı der, bu adam bekaret derdinde. Ne ilginç babalar var ya!
Sonuç olarak evlenmesin bu adamla arkadaşın. Bela geliyorum diyor, bugün bekarete karışırlar yarın nelere nelere!
He demeyi unuttum, başka bir kızı üstelik arkadaşınla aynı durumda olan bir kızı KULLANMIŞ bir adamı nasıl kabullenebilip de eşi olarak görebilmiş hayret! Ben olsam içim almazdı. :KK12:

Son düzenleme:
Diğer evliliginden ne farkı olacak bunun yapilacak sey belli kosarak uzaklasmak bu çürük zihniyetlerden kafa yapisi duzgun biri cikana kadar beklemekli boşuna yipratmasin kendini

Forum yine kızlıktan yıkılıp gidiyor

Bence ayrılsın arkadaşın...ve doğruları söylemeye devam etsin ki doğru insana denk gelebilsin...yoksa böyle çürük zihniyetin elinde kalır

Kilit nokta bu işte, kişi kendisi anlam yuklerse bu duruma hayatına da o kafada insanları alır. Kullandım attın diyebilen bir adamla evlilik düşündükten sonra yaşadıkları anormal değil.

kız doğru değil ki oğlan doğru olsun. burdan kastım bakire olup olmaması değil. Kocaya kaçması birinci saçmalığı. bakireyim diye yalan atması da ikinci. tencere kapak ikisi de.

Birincisi üniversite okumuş birinin kaçmasına takıldım. Niye ilim irfan öğrenemiyoruz biz, adamın birinin peşinden gidecek cehaleti niye yenemiyoruz? Kınamıyorum, yanlış anlaşılmasın. Benim annem de babama kaçmış ama ilkokul mezunu, köyde yetişmiş ve 17 yaşındaymış. Bizlere hep siz bu hataya düşmeyin diye öğütlediler. Eş iyi çıkar kötü çıkar o kısmet ama herşeyin bir yolu yordamı var.

İkincisi de illa evlenmek zorunda mı arkadaşınız? Acı bir tecrübe yaşamış ve belli ki henüz o olayla imtihanı devam ediyor. Kendisiyle ilgilensin, çalışsın, keyfine baksın biraz. Adam adam değil ki, kendi gönül eğlendirmiş, evlenip ayrılmış birinden hesap soruyor!

Cocuk da daha once ki sevgilisi bakire degil diye görüşüp konusup kizi kullanip ayrilmis..

arkadaşın bu durumu biliyor ve ayrılmıyor
senin arkadaşın sapık kardeş kendine de sapık koca bulmuş ooh ne güzel inş ayrılmazlar

Back
X