• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım sevgilisine bakireyim diye yalan soylemis durumlar karışık...

Bu nasıl iş ne diye böyle düşünen bir bekar biriyle evlenmek istiyor ki ailesi biliyor nede olsa zaten boşanmış saklanacak şeyi yokki çocuktan saklıyor ya herşeyi açıklayacak yada terkedecek madem çocuk üzerindeki elbisenle yollarım diyor ikinci bir kez rezil olmak istemiyorsa bu işi burada bitirmeli gün gelir herşey ortaya çıkar

Sizin yaşadığınız kafayı bir türlü çözemedim... Kolayınıza veya işinize geldiği için mi kafanızda normalleştirdiniz bu durumu merak ediyorum. Değerlendiren bakire veya değil diye değerlendirmiyor zaten, yani mesele o değil hedef şaşırtıyorsunuz. Evlenmeden önce ilişkiye giren biriyle güvenilirlik konusunda sorun yaşamak muhtemeldir. Yok hataydı, yok evleneceğiz diye kandırdır beni vs. safsatalar bahaneden ibaret. Evlendikten sonra da kandırılmaya müsaittir bu kişi... Evlenmeden önce her naneyi yedikten sonra evlenmenin ne anlamı var? İnsan eşine bir şeyler saklar değil mi? Kaldı ki erkekler için bu onur kırıcı bir şeydir çünkü sizinle ilişkiye giren biri şöyle yaptım böyle yaptım diye gururlanır, hele ayrıldıysan burada yazıp kırmak istemeyeceğim şeyler söylenir arkadan.. Kaldı ki memlekette pis insan dolu, bunun hastalığı var hamile kalma riski var var oğlu var.. Bekaret önemi bu, başka bir şeyden değil ha kanamış ha kanamamış. Şu ince ayrıntıyı bir türlü kafanıza sokamadınız, sokmak istemediğinizden olsa gerek. Ben erkek olsaydım bırak erkeği kız halimle bile kaldıramıyorum eşimin başka biriyle olma düşüncesini, bir erkek için çok ciddi bir mesele olsa gerek...

Terbiyesizleşmeyin!!
Ne demek bu şimdi?
İnsanların tercihlerinden aldatacakları sonucuna varamazsınız.
Haddinizi bilin.
Ben bakire evlenmedim ve eşime gayet sadık bir insanım. Ve ömrüm boyunca da sadık kalacağım bundan eminim. Bir gün başkasına ilgi duyacak olursam da aldatma gibi çirkinliklere başvurmam boşanmak isterim.
İğrenç fikirlerinizi burada kusamazsınız.
Haddinizi bilin

Terbiyesizleşmeyin!!
Ne demek bu şimdi?
İnsanların tercihlerinden aldatacakları sonucuna varamazsınız.
Haddinizi bilin.
Ben bakire evlenmedim ve eşime gayet sadık bir insanım. Ve ömrüm boyunca da sadık kalacağım bundan eminim. Bir gün başkasına ilgi duyacak olursam da aldatma gibi çirkinliklere başvurmam boşanmak isterim.
İğrenç fikirlerinizi burada kusamazsınız.
Haddinizi bilin

Aldatma imasını yeni gördüm
Bence aksine gözü açılmamış sığırcık yavrusu gibi evlenenler daha kolay aldatır ille kıyas yapacaksak

Ay az müge anlı izlemek yeterli, baksan iyi aile teyzesi yengesi kızı diyeceğin tipler ondan bundan hamile, pazartesi evdeydim bir kadına kv kp dna testi isteriz torun için diyolardı5

Sizin yaşadığınız kafayı bir türlü çözemedim... Kolayınıza veya işinize geldiği için mi kafanızda normalleştirdiniz bu durumu merak ediyorum. Değerlendiren bakire veya değil diye değerlendirmiyor zaten, yani mesele o değil hedef şaşırtıyorsunuz. Evlenmeden önce ilişkiye giren biriyle güvenilirlik konusunda sorun yaşamak muhtemeldir. Yok hataydı, yok evleneceğiz diye kandırdır beni vs. safsatalar bahaneden ibaret. Evlendikten sonra da kandırılmaya müsaittir bu kişi... Evlenmeden önce her naneyi yedikten sonra evlenmenin ne anlamı var? İnsan eşine bir şeyler saklar değil mi? Kaldı ki erkekler için bu onur kırıcı bir şeydir çünkü sizinle ilişkiye giren biri şöyle yaptım böyle yaptım diye gururlanır, hele ayrıldıysan burada yazıp kırmak istemeyeceğim şeyler söylenir arkadan.. Kaldı ki memlekette pis insan dolu, bunun hastalığı var hamile kalma riski var var oğlu var.. Bekaret önemi bu, başka bir şeyden değil ha kanamış ha kanamamış. Şu ince ayrıntıyı bir türlü kafanıza sokamadınız, sokmak istemediğinizden olsa gerek. Ben erkek olsaydım bırak erkeği kız halimle bile kaldıramıyorum eşimin başka biriyle olma düşüncesini, bir erkek için çok ciddi bir mesele olsa gerek...
Midemi bulandırdınız.
Keşke kız halinizle o güzel beyninizi bu kadar yormasaydınız. Eşiniz düşünür yorum yapardı. Yazık güzelim nöronlarınıza :)

Bu konuyu arkadsm icin aciyorum kendisi cok sıkıntı icinde... 2 yıl önce, üniv de tanistigi sevgilisine kacti ailesi izin vermedigi icin.. nikah yaptılar ve 1 ay kadar oğlanın ailesiyle yasadi kiraya cikacaklardi düğün yapacaklardı arkadaşım geri geldi. Cunku sevgilisi ile evlenince cok sorun yasamis ailesi vs... cocuk cok değişmiş iste pişman olup geri döndü kiz ailesi sahip çıktı... geri geldikten sonra 3-4 ay icinde bosandi.. ise falan girdi... kafasini topladi biraz ve yeni birileriyle tanismaya başladı yeniden duzgun bi evlilik yapmak icin ve karşısına çıkan butun erkekler gecmisini sorun ettiler ve iliskileri hep bitti... genelde bakire olmamasisini sorun ediyorlar bu yuzden gitmis kızlık zarini diktirmis. Simdi yeni biriyle tanışmış. Ona başından gecenleri anlatmis sadece cinsel anlamda birsey yaşamadık demiş... iliskileri baslamis guzel gidiyormus hersey... cocuk ailesine kızı farkli anlarmis. Nisan döneminde nikah olmus sorun cikinca ayrilmis hic bi araya gelmemişler demis. Oğlanın babası kizi arastirmis kacarak gitti falan diye hepsini duymus. Oğluna demis bu kiz bakire degildir kandirmis seni demis. Rapor cikarsin kizlik raporu demis.. oğlanda babasina "kıza kizlik raporu cukar diye denir mi baba" demis... iste bu durumdan sonra cocuk aekadasima surekli "yalani sevmem eger ilk gece kandirildigimi anlarsam seni ustundeki kiyafet ile geri yollarim babanın evine" demis... arkadaşım da oğlanın bu tavırlarından sonra biraz soğumuş ve ona yalan soyledigi içinde vicdan azabi duyuyor. Cocuk da daha once ki sevgilisi bakire degil diye görüşüp konusup kizi kullanip ayrilmis... simdi arkadaşımdan bakirelik bekliyo... ben "ayril yeni biriyle yalansız temiz bi sayfa acarsın sana bakire misin diye sorması bile agir bence" dedim ama arkadasimin kafasi cok karışık. Hem vicdan azabi duyuyor hem de cocugun ve babasının tavirlarina sinir oluyor... bu olanlardan ayri hersey güzel gidiyormuş.. 14 subatta nisan dusunuyorlarmis... siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Arkadasin eceline susadiysa olmek icin yollar ariyorsa hemen evlensin daha diyecek söz bulamadim bu kafadaki insanlarin ailesine gelin gitmek icin bu kadar cabalamasi olmayani oldurmaya calismasi beni şok etti.

Aldatma imasını yeni gördüm
Bence aksine gözü açılmamış sığırcık yavrusu gibi evlenenler daha kolay aldatır ille kıyas yapacaksak

Ay az müge anlı izlemek yeterli, baksan iyi aile teyzesi yengesi kızı diyeceğin tipler ondan bundan hamile, pazartesi evdeydim bir kadına kv kp dna testi isteriz torun için diyolardı5

Geçen de bir kadın vardı öyle çocuğunun babası kim bilmiyor görsen yurdum teyzesi, beyaz yaşmaklı falan.
Bu işlerin genellemesi olamaz.
Edepsizlik bu en hafif tabiriyle.
Çok sinirlendim ya

İğrenç bi konu bu nedir yav
Kızlık zarı diktiren bir çeşit akılsız kız
Kızın kızlık zarını diline dolayan kaynata !
Kızlık zarı olmazsa babasının evine geri yollayacağını söyleyen adam kılıklı mahlukat !

ahaha ben var ya ben her gün başka erkekle aldatıyorum eşimi ne olacak benim bu halim :işsiz:

yalan üzerine evlilik kurulmaz. kız evlenmiş ve ayrılmış. herkesin başına gelebilir. bu ne ayıp, ne de günah. ama eşini kandırmak çok çirkin. üstelik k.peder de ayrıca tuhafmış. bütün bunlar o kızın kulağına nasıl geliyor? şüphe zihne bir kez girdiyse, o işten hayır gelmez.

bu kafa yüzünden kızlar anal, oral, sürtünme, her yola giriyorlar, vajinali seçenler de diktiriyorlar, oh iyi yapıyorlar :KK53:

Yalan üzerine ilişki kurulamaz. Baştan fiyasko da zaten. Adam da babası da kendilerine bakmadan beklediklerine ,konuştuklarına bak.
Sen eğer dokunulmamış bir eş istiyorsan sen de öyle olmak zorundasın. Ben her naneyi yiyeyim ama evlendiğim kız bakire olsun. Hayır bu salak kafa yüZünden zaten kızlar bütün cinselliği yaşayıp bakire kalabiliyorlar buysa mesele.
Ben evlilik dışı ilişkiye kesinlikle karşıyım,her şekilde yanlış ama sadece kızların evlilik dışı ilişkisi mi yanlış. ya sanki kız kendi kendine mi ilişki yaşıyor te Allahım.
Bunu yapan erkeğin babası zaten adam olsa döner oğluna der ki sen neysin de ne bekliyosun,hadSiz.

Erkeklerimiz kaldıramıyor eşinin başkasıyla ilişki yaşamasını,kadın çünkü özellikle ilişki yaşamış birini arıyor!!. Elime ne tükürdün ki yüzüme onu süreyim bre hadsiz.

arkadaşın yalan söyleyerek yanlış yapmış ama nişanlısı ve babası da pislikmiş. insan oğluyla böyle mahrem şeylerin muhabbetini nasıl yapar anlamam. bence bu saatten sonra gerçeği de söylemesin açıklama yapmasın ayrılsın. yoluna baksın.

Sanırım kusacağım.
Oğlan tam bir şerefsizmiş.
Eski sevgilisi bakire değilmiş kullanmış nedir ya?
Kız da tam bir gerizekalıymış.
Daha önceki evlilğinden ders mi alamamış.
Vallahi bazılarına müstehak. Ne yaşıyorsa müstehak!

Eşine sevgi ve saygı saklasın yeter

Her türlü yalanı söy çeşit çeşit atraksıyon hallet ama bakire ol ne önemi var

Birliktelik ve evlilik çok farklıdır evlilik salt cinsellikten ibaret değildir ki

Birlikte olmak istediğin ama evlenmek istemediğin insanlar olabilir hayatında

Neden konu sahibine yüklendiniz bak kız korkup konuyu silmiş :bicak:

Kızlar konuda bahsi geçen insana bakirelik ne ki dik dur istediğin kişiyle istediğini yaşarsın yazıyoruz ama bakın konuda kadın bir üye bile yani kadın olduğunu varsayıyorum, kendinizi kocanıza saklayindan tutun da bakire evlenmeyenlere aldatma potansiyeli yüksek diye laf bile çarpmış.

Şimdi etrafta erkek beynini bir kenara bırakıyorum böyle binlerce kadın 'beyni' varken ve bu düşüncelerle etrafa ey kadın kendini kocana sakla diye mesajlar yayarken yayarken ki bu mesajların içerdiği asıl anlamlar çok feci, bu sözleriniz çok havada kalıyor.

Ne demişler kimine göre beyin zarı önemlidir onunla hareket eder kimine göre de başka zarlar önemlidir onun için yaşar.

Adam midemi bulandırdı. Babası daha da iğrenç.

Back
X