Arkadaşım Sevgilisini Aldatıyor Mu?

MutlulukVeSevgi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
31
5
1
26
Merhaba çok konu açtığım için kızanlar olmus ama aklima takilanlari sorma ihtiyaci hissediyorum. Yakin bir kiz arkadasim var. Çok iyi ve düzgün bir insan. Bir ilişkisi var. Bir de ortak bir erkek arkadaşimiz var o çocuk pek sağlam pabuç degil her şey beklenir ondan. Bu ikisi birkac gundür disari cikip geziyorlar. Sordum arkadasima dedim ki ne yapiyorsunuz ne konuşuyorsunuz? Dedi ki ailevi ozel problemlerini anlatiyor bana. Arkadaşımın sevgilisi de çok iyi bir insan. Arkadaşım çok iyi ondan hiç beklemem böyle bir şey. Sizce?

Merhaba çok konu açtığım için kızanlar olmus ama aklima takilanlari sorma ihtiyaci hissediyorum. Yakin bir kiz arkadasim var. Çok iyi ve düzgün bir insan. Bir ilişkisi var. Bir de ortak bir erkek arkadaşimiz var o çocuk pek sağlam pabuç degil her şey beklenir ondan. Bu ikisi birkac gundür disari cikip geziyorlar. Sordum arkadasima dedim ki ne yapiyorsunuz ne konuşuyorsunuz? Dedi ki ailevi ozel problemlerini anlatiyor bana. Arkadaşımın sevgilisi de çok iyi bir insan. Arkadaşım çok iyi ondan hiç beklemem böyle bir şey. Sizce?
arkadaş gibiler abartmayın yahu

Şüphelendim ben. İkisinin pek samimiyeti yoktu birkaç gündür dışarı cıkıp yalniz ikisi geziyorlar.
Ya kıskandınız ...

Ya da sırf konu açmak için insanların günahını alıyorsunuz ..

1 erkek ve 1 kadın da normal şeyler konuşup arkadaş olabilir

Size ne? Aldatıyorsa size ne, aldatmıyorsa size ne? Şu, mahallenin muhtarı gibi insanlardan yıldım cidden.
O kadar gerçekten yakın arkadaşınızsa zaten gelir sizle paylaşır... Pes cidden.
Aldatıyorsa bana ne mi? Peki sevgilisine yazık değil mi? Bunun muhtarlikla ne ilgisi var?

Aldatıyorsa bana ne mi? Peki sevgilisine yazık değil mi? Bunun muhtarlikla ne ilgisi var?

Sizi ilgilendiren neresi bu konunun tam olarak? Diyelim ki sevgilisini aldatıyor. Siz mi gidip erkek arkadaşına "arkadaşım seni aldatıyor" diyeceksiniz? Velev ki, aldatmıyor. Bu şekilde aldatıyor mu gibisinden ihtimaller ortaya atıp, ilişkilerini bulandırmak sizi mutlu mu edecek?

Bu 2 kişi arasında bi mesele. Siz 3. kişi oluyorsunuz. Aldatsa dahi, sizi ilgilendiren bi şey yok.

Size ne! neden bu kadar müdahilsiniz kızın kiminle ne amaçla görüştüğüne hemen de aldatıyor diye damgalıyorsunuz? ortak arkadaşınızmış.olabilir görüşebilir muhabbet edebilirler neden rahatsız oldunuz dert ettiniz de buraya konu açıyorsunuz. Ne kadar yaftalamaya meraklısınız bir de yakın arkadaşınız kim görürse ama hiç de yakın değilmiş arkasından bunları düşündüğünüzü bilse tek kalemde siler sizi.Diyelim aldatıyor yine size ne? 3 kişi.arasında sizin vicdanınıza ne oluyor duyarsa erkek arkadaşı ayrılır kıskanç mısınız acaba biraz?

Size ne! neden bu kadar müdahilsiniz kızıx kiminle ne amaçla görüştüğünr hemen de aldatıyor diye damgalıyorsunuz? ortak arkadaşınızmış.olabilir görüşebilir muhabbet edebilirler neden rahatsız oldunuz dert ettiniz de buraya konu açıyorsunuz. Ne kadar yaftalamaya meraklısınız bir de yakın arkadaşınız kim görürse
Sözlerinize dikkat edin. Evet ortak arkadasimiz ama bugüne kadar doğru dürüst hiç muhabbetleri olmamisti.Birkac gundur biz dışari ciktigimizda yanimizdan ayrilip ayri bir yere geciyorlar konusmak icin. Bana normal gibi gelmedi sizi ilgilendirmez.

Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?
Sen Superman misin? Kendini kötüleri cezalandırmaya, iyilerin yanında olmaya mı adadın?

Ayrıca 2 arkadaşınız hakkında böyle bir yakıştırma yapmak çok çirkin ve ahlaksız.

Sözlerinize dikkat edin. Evet ortak arkadasimiz ama bugüne kadar doğru dürüst hiç muhabbetleri olmamisti.Birkac gundur biz dışari ciktigimizda yanimizdan ayrilip ayri bir yere geciyorlar konusmak icin. Bana normal gibi gelmedi sizi ilgilendirmez.

Sizi ilgilendirmez asıl eee beraber görüşüyormuşsunuz tek değil yanii ve demek ki bazı dertleri var ona anlatmak istedi kız salak değil ya sizin yanınızda onunla flört etsin ayrı saklı gizli görüşür aldatıyor olsa!!

nasıl dost arkadaşsınız yazık yani hemen aldatıyor mu falan nasıl kondurabilir insan iki gün konuştular diye en yakın arkadaşına bunu? keşke kız bilse bu fesat düşüncelerinizi de sizinle arkadaşlığını bitirse..

çok tehlikelisiniz gidip sevgilisine bile bunları saçmalayabilirsiz!! o çocuk zatem daha önceden hayatınızdaymış istese daha önce onunla çıkardı yani ha diyelim ona karşı birşey hissetti öbüründen ayrılır bunlar da sizi hiç alakadar etmez!!!

Bence siz o çocuktan hoşlanıyorsunuz onunla dertleşiyor diye kıskanmışsınız olay tam olarak bu!!

Nasıl bana ne? Nasıl bir vicdanınız var ki? Arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Çocuk o kadar mutlu ki. Yazık değil mi peki ihanete uğrasa?
Ahlak asansörüm yukarı çıkmaya programlanmış inemeyeceğim size. Vicdanımı sorgulamak size düşmez. Açık açık söyleyin adamdan hoşlanıyorum diye anlarız. Onun dışında size ne derim.

Son düzenleme:
Back
X