- 5 Eylül 2025
- 5
- -1
- 1
- 18
- Konu Sahibi merveeelin
-
Burdaki kizlar söylecegini söylemis basta kesecektin kontagini fotolarini cekmesi cok hadsizce o seni cekerken sen napiyodub allah askina? Dur bende seni cekeyim belki lazim olur diyerekten bi misilleme yapmaliydin ki anlasin. Hic tavrini koymamissin böyle ruh hastalariyla niye arkadsslik kuruyosunuz ? Yillar önce bi arkadasim vardi aynen böyleydi artik ipleri koparmistim. Psikolojisi bozuk insanlardan uzak durun .. isin icinden cikamiyosaniz sesinizi cikarcaksiniz tek yol bu.Ben iki yıllık evliyim ve dört senelik fln bi arkadaşım var evlenmeden önce yedıgımız içtiğimiz ayrı gitmezdi evlendık halende fırsat bulduğumda görüşmeye çalışıyorum yok ben artık evlıyım görüşemem sizinle diyenlerden hiç olmadım her neyse biz kaç kere buluştuk ettık ben normalde kapalı biriyim ve bu kız surklı açık olduğum yerlerde hep fotoğraflarımı çekiyor silmesini istedıgımde tamm silerim sende abartma tarzı şeyler diyor bundan rahatsız oluyorum kapalıyım ve üstüne evlıyim dıyroum ama anlamıyor her neyse ve ne zmn bi şey olsa hemen kavga etmeye çalışıyor bana karşı haset ettiği o kadar belliki sırf onun şerrinden korkuttuğum için konuşmaya devam edıyroum çünkü. g££tü başı Yerinde durmuyan biri ben desemki artık görüşmek istemıyroum salka salak şeyler yapar tüm sırlarımı millete anlatır o fotoğraflarımı yayar en ufak şeye on kat şey ekler öyle dillendirir ve ben bi kaç kere onun evıne gıttım zaten bu açık fotoları IrDA cektı gittiğim gibi haliyle yemek fln ıkram ettı bu gün bi olay oldu olayı anlatırsam çok anlaşılır kim oldugum o yüzden anlatmıyorum ama o olaydan sonra yok sen Benım evımde yıyıp içtin tarzı şeyler söylemeye başladı içimi öyle bı daralttıkı yok işte ben Şen’ın her seyını bılıyorum istersem anlatırım herkese fln kızlar napıcam bılmıyorum bu beladan nasıl kurtulacam kurtulamıyorum inşallah bundan sonra bı daha muhatap olmak zorunda olmayız biraz tavırlı bi şekilde kapattı telefonu umarım umrunda olmayan bırıyımdır onun için çok tehlikeli bı ınsna yuva yakan zevk için hep bi şeylere karışmak isteyen bi tipte ve ben bunu yenı yenı anladım anlattığım het şeye bin pişman oldum offf
Açık fotoları paylaşsa ne çıkarı olacak? İnsanlar ona kızar sana değil. Sonuçta sen evdeymişsin o fotolarda. Bildiği sırlar ne?Ben iki yıllık evliyim ve dört senelik fln bi arkadaşım var evlenmeden önce yedıgımız içtiğimiz ayrı gitmezdi evlendık halende fırsat bulduğumda görüşmeye çalışıyorum yok ben artık evlıyım görüşemem sizinle diyenlerden hiç olmadım her neyse biz kaç kere buluştuk ettık ben normalde kapalı biriyim ve bu kız surklı açık olduğum yerlerde hep fotoğraflarımı çekiyor silmesini istedıgımde tamm silerim sende abartma tarzı şeyler diyor bundan rahatsız oluyorum kapalıyım ve üstüne evlıyim dıyroum ama anlamıyor her neyse ve ne zmn bi şey olsa hemen kavga etmeye çalışıyor bana karşı haset ettiği o kadar belliki sırf onun şerrinden korkuttuğum için konuşmaya devam edıyroum çünkü. g££tü başı Yerinde durmuyan biri ben desemki artık görüşmek istemıyroum salka salak şeyler yapar tüm sırlarımı millete anlatır o fotoğraflarımı yayar en ufak şeye on kat şey ekler öyle dillendirir ve ben bi kaç kere onun evıne gıttım zaten bu açık fotoları IrDA cektı gittiğim gibi haliyle yemek fln ıkram ettı bu gün bi olay oldu olayı anlatırsam çok anlaşılır kim oldugum o yüzden anlatmıyorum ama o olaydan sonra yok sen Benım evımde yıyıp içtin tarzı şeyler söylemeye başladı içimi öyle bı daralttıkı yok işte ben Şen’ın her seyını bılıyorum istersem anlatırım herkese fln kızlar napıcam bılmıyorum bu beladan nasıl kurtulacam kurtulamıyorum inşallah bundan sonra bı daha muhatap olmak zorunda olmayız biraz tavırlı bi şekilde kapattı telefonu umarım umrunda olmayan bırıyımdır onun için çok tehlikeli bı ınsna yuva yakan zevk için hep bi şeylere karışmak isteyen bi tipte ve ben bunu yenı yenı anladım anlattığım het şeye bin pişman oldum offf
Polise şikayet et fotoğraflarını izinsiz yayamaz zaten bu bir ikincisi ne anlatırsa anlatsin elalem bu kadar umurunuzda miBen iki yıllık evliyim ve dört senelik fln bi arkadaşım var evlenmeden önce yedıgımız içtiğimiz ayrı gitmezdi evlendık halende fırsat bulduğumda görüşmeye çalışıyorum yok ben artık evlıyım görüşemem sizinle diyenlerden hiç olmadım her neyse biz kaç kere buluştuk ettık ben normalde kapalı biriyim ve bu kız surklı açık olduğum yerlerde hep fotoğraflarımı çekiyor silmesini istedıgımde tamm silerim sende abartma tarzı şeyler diyor bundan rahatsız oluyorum kapalıyım ve üstüne evlıyim dıyroum ama anlamıyor her neyse ve ne zmn bi şey olsa hemen kavga etmeye çalışıyor bana karşı haset ettiği o kadar belliki sırf onun şerrinden korkuttuğum için konuşmaya devam edıyroum çünkü. g££tü başı Yerinde durmuyan biri ben desemki artık görüşmek istemıyroum salka salak şeyler yapar tüm sırlarımı millete anlatır o fotoğraflarımı yayar en ufak şeye on kat şey ekler öyle dillendirir ve ben bi kaç kere onun evıne gıttım zaten bu açık fotoları IrDA cektı gittiğim gibi haliyle yemek fln ıkram ettı bu gün bi olay oldu olayı anlatırsam çok anlaşılır kim oldugum o yüzden anlatmıyorum ama o olaydan sonra yok sen Benım evımde yıyıp içtin tarzı şeyler söylemeye başladı içimi öyle bı daralttıkı yok işte ben Şen’ın her seyını bılıyorum istersem anlatırım herkese fln kızlar napıcam bılmıyorum bu beladan nasıl kurtulacam kurtulamıyorum inşallah bundan sonra bı daha muhatap olmak zorunda olmayız biraz tavırlı bi şekilde kapattı telefonu umarım umrunda olmayan bırıyımdır onun için çok tehlikeli bı ınsna yuva yakan zevk için hep bi şeylere karışmak isteyen bi tipte ve ben bunu yenı yenı anladım anlattığım het şeye bin pişman oldum offf
Ama bu korkunun sonu yok biliyorsunuz değilmi? Bir daha bu tarz birşey olduğunda eşinden destek isteyebilirsin. Açık resimler derken inşallah abuk subuk resimlerden bahsetmiyordurBen iki yıllık evliyim ve dört senelik fln bi arkadaşım var evlenmeden önce yedıgımız içtiğimiz ayrı gitmezdi evlendık halende fırsat bulduğumda görüşmeye çalışıyorum yok ben artık evlıyım görüşemem sizinle diyenlerden hiç olmadım her neyse biz kaç kere buluştuk ettık ben normalde kapalı biriyim ve bu kız surklı açık olduğum yerlerde hep fotoğraflarımı çekiyor silmesini istedıgımde tamm silerim sende abartma tarzı şeyler diyor bundan rahatsız oluyorum kapalıyım ve üstüne evlıyim dıyroum ama anlamıyor her neyse ve ne zmn bi şey olsa hemen kavga etmeye çalışıyor bana karşı haset ettiği o kadar belliki sırf onun şerrinden korkuttuğum için konuşmaya devam edıyroum çünkü. g££tü başı Yerinde durmuyan biri ben desemki artık görüşmek istemıyroum salka salak şeyler yapar tüm sırlarımı millete anlatır o fotoğraflarımı yayar en ufak şeye on kat şey ekler öyle dillendirir ve ben bi kaç kere onun evıne gıttım zaten bu açık fotoları IrDA cektı gittiğim gibi haliyle yemek fln ıkram ettı bu gün bi olay oldu olayı anlatırsam çok anlaşılır kim oldugum o yüzden anlatmıyorum ama o olaydan sonra yok sen Benım evımde yıyıp içtin tarzı şeyler söylemeye başladı içimi öyle bı daralttıkı yok işte ben Şen’ın her seyını bılıyorum istersem anlatırım herkese fln kızlar napıcam bılmıyorum bu beladan nasıl kurtulacam kurtulamıyorum inşallah bundan sonra bı daha muhatap olmak zorunda olmayız biraz tavırlı bi şekilde kapattı telefonu umarım umrunda olmayan bırıyımdır onun için çok tehlikeli bı ınsna yuva yakan zevk için hep bi şeylere karışmak isteyen bi tipte ve ben bunu yenı yenı anladım anlattığım het şeye bin pişman oldum offf
Ne gibi sırtınız var arkadaşında herşey anlatılmaz yakın olsa bile. Evlisin bide evligini bozacak kadar mı büyük bu sır? GüvenmeyinBen iki yıllık evliyim ve dört senelik fln bi arkadaşım var evlenmeden önce yedıgımız içtiğimiz ayrı gitmezdi evlendık halende fırsat bulduğumda görüşmeye çalışıyorum yok ben artık evlıyım görüşemem sizinle diyenlerden hiç olmadım her neyse biz kaç kere buluştuk ettık ben normalde kapalı biriyim ve bu kız surklı açık olduğum yerlerde hep fotoğraflarımı çekiyor silmesini istedıgımde tamm silerim sende abartma tarzı şeyler diyor bundan rahatsız oluyorum kapalıyım ve üstüne evlıyim dıyroum ama anlamıyor her neyse ve ne zmn bi şey olsa hemen kavga etmeye çalışıyor bana karşı haset ettiği o kadar belliki sırf onun şerrinden korkuttuğum için konuşmaya devam edıyroum çünkü. g££tü başı Yerinde durmuyan biri ben desemki artık görüşmek istemıyroum salka salak şeyler yapar tüm sırlarımı millete anlatır o fotoğraflarımı yayar en ufak şeye on kat şey ekler öyle dillendirir ve ben bi kaç kere onun evıne gıttım zaten bu açık fotoları IrDA cektı gittiğim gibi haliyle yemek fln ıkram ettı bu gün bi olay oldu olayı anlatırsam çok anlaşılır kim oldugum o yüzden anlatmıyorum ama o olaydan sonra yok sen Benım evımde yıyıp içtin tarzı şeyler söylemeye başladı içimi öyle bı daralttıkı yok işte ben Şen’ın her seyını bılıyorum istersem anlatırım herkese fln kızlar napıcam bılmıyorum bu beladan nasıl kurtulacam kurtulamıyorum inşallah bundan sonra bı daha muhatap olmak zorunda olmayız biraz tavırlı bi şekilde kapattı telefonu umarım umrunda olmayan bırıyımdır onun için çok tehlikeli bı ınsna yuva yakan zevk için hep bi şeylere karışmak isteyen bi tipte ve ben bunu yenı yenı anladım anlattığım het şeye bin pişman oldum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?