Arkadaşım sırlarımla beni tehdit ediyor

Sadece açık seçik resimlerinizi çekti diye bu kadar korkmuş olamazsınız..Farklı şeyler var gibi geldi bana bu yüzden korkuyorsunuz.

Kimseyle istemediğiniz halde konuşmak zorunda değilsiniz resim çekmek izinsiz suç şikayet edersiniz telefonuna el koyulur görür gününü bitirin arkadaşlığınizi evlenip görüşmeye devam etmeseniz bu toksik tiple ne olur kime ne .Eşiniz size güvenmez mi ne gibi sırlar biliyor hadi oradan canına okurum tavrında olun biraz niye yüz veriyorsunuz boş insana .Ayrıca elinden geleni ardına koyma der hayatını kaydiririm onun ben bir kere konuşur çok ciddiyim .Sizde böyle olun kedi bile köşeye sıkıştır gözünü oyar niye böyle sindiniz

boyle tıplerden yaka zor kurtarılıyor. Yıllar once lısede boyle bır arkadasım vardı. Kininden kurtulmam bir yıl falan sürmüştü.
Mahkemeye verin teknolojik aletlerine el koyuyorlar. Temizleyip eline veriyorlar

Başlığı okuyunca iki liseli restleşiyor sandım. Mevzu bambaşka. Sınırlarınızı koruyamamışsınız fazla yüz göz olmuşsunuz. Korkmayın anlatırsa anlatsın. Hem daha iyi. İftira atıyor diyerek muhabbeti kesersiniz. Bir daha özelinizi kimseye anlatmayın.

Zaten bana büyük bi ders oldu bundan sonra kendi kardeşlerim dahi hiç kimseyle dertleşemiycem

Ama bu korkunun sonu yok biliyorsunuz değilmi? Bir daha bu tarz birşey olduğunda eşinden destek isteyebilirsin. Açık resimler derken inşallah abuk subuk resimlerden bahsetmiyordur
Abuk subuk çekmeye çalışıyordu hamamda mayoyla Allah bilir çekmiştirde ama normal saçım açık tshortlu eşofmanlı hallerım genelde başka türlü mılletın yanımda oturmam zaten

Evliliği bozacak sırlar degıl çünkü gecmsımde olan şeyler ama nasıl tepkı verılcegını bılmıyorum
Evliliginl bozacak kadar degilse önemseme. O kızı da bu kadar ciddiye alma duyulsa bile eşin geçmişte olan bir şey için sana tavır alacaksa hayır bekleme o işten

Evliliği bozacak sırlar degıl çünkü gecmsımde olan şeyler ama nasıl tepkı verılcegını bılmıyorum
E o zaman niye korkuyorsunuz? Evlenme esnasında eşinizle konuşmadığınız şeylerse kimseyi ilgilendirmez ki zaten. Ama eşiniz size bunları sormuş ve siz gerçek dışı cevap vermişseniz o zaman iş değişir. Hangisi? Ama her halükarda tehditlere boyun eğmem.

Abuk subuk çekmeye çalışıyordu hamamda mayoyla Allah bilir çekmiştirde ama normal saçım açık tshortlu eşofmanlı hallerım genelde başka türlü mılletın yanımda oturmam zaten
Gidin savcılığa, benim resimlerimi çekti, yaymakla tehdit ediyor diyin ve telefonunda olduğunu söyleyin. O telefonu bi alsınlar. İncelesinler. Zaten haberli mi çekildi habersiz mi anlaşılır.

Hayır ne o sordu ne ben geçmişle alakalı sorsa belki soyelrıdm ama sormadı

Eğer bunu yapabilecek karakterde bı insansa siz eşinize ondan önce anlatın durumu hatta iftira atar felan diye korkuyorum da deyin.Esiniz açık fotolarinizi sorun etmez herhalde.En azından eşiniz yanınızda olmuş olur.ondan duyarsa durum daha içinden çıkılmaz hal alır.

Ne kadar ifşalanacak boyutta fotoğraflarınızı çekmiş olabilir ki? Ayrıca nereye, kime ifşalayacak, eline ne geçecek? Eşinize göndermesinden korkuyosunuz diyelim, e müstehcen fotoğraflarınız yoksa açıklamasını da yaparsınız. İçinden çıkılamayacak bi durum değil
Sırlarınızı da paylaşmasaydınız.
Herkese herşeyin söylenmeyeceği anlamışsınızdır..

çok saçma ne biliyor da bu kadar korkuyorsun ? açık fotoların yayıldı diyelim arkadaşımın evinde açılmıştım dersin ne anlam yükleyip yayacak ki ?

ay bir de evliler sanıyor ki tüm bekarlar evlilileri kıskanıyor , hasetlikten çatlıyorlar. Sen kimsin kimle evlisin ki hasetlensinler ya amannn...

Bırak anlatsın bş olmaz.. Yalan dersin soran olursa.. Seni bilen bilir zaten.. Bence muhattap bile olma hiç.. Tehtit etmesinden de hiç korkma göt gibi kalsın. Korkup istediğini yaparsan daha da götü kalkar. Hatta öyle sağda solda seni anlatacak olursa.. Sende onun sırlarını dökersin olur biter.

Aynen öyle yapmalı bence de..

herkes anlatsın bir şey olmaz filan demişte konu sahibide konunun bu kadar basit bir şey olmadığını biliyor. benim kadar her şeyi kafayı takan ileri derecede evhamlı biri değilse ki sanmıyorum bahsettiği fotoğraflarda muhtemelen öyle evde basit başı açık çekilmiş şeyler değil. evde yaşanan olaydan sonra arkadaşı evimde yedin içtin vs demiş demekki konu sahibinin de ona karşı bir yanlışı olmuş ki bu kadar çok sinirlenmiş ve konu fotoğraflara sırlara kadar gelmiş. neyse olmuşla ölmüşe çare yok boşver duyulsun herşey ne olacaksa olsun elinde koz kalmaz korkuylada yaşanmaz kocanda duyarsa duysun sende kurtul bu dertten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…