• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım uyuyakalmış

umutluveumutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
576
Puanlar
103
Kızlar bu sabah 11-11.30 gibi arkadaşımla kahvaltıya gidecektik. Mesaj atıyorum açmıyor arıyorum dönmüyor en son şimdi aradı uyuyakalmış. O kadar sinirliyim ki ne yapmalıyım sizce bekle ben hemen geliyorum dedi, beklemeli miyim?

Siz evden çıkmış mıydınız ?
Bunu hep yapıyor mu ?
Tek seferlık ise olabilir yani çok takılmamak lazım
Ben buluşacağımız yere gelmiştim maalesef.. dakik biri olduğumda hep pişman oluyorum

Kızlar bu sabah 11-11.30 gibi arkadaşımla kahvaltıya gidecektik. Mesaj atıyorum açmıyor arıyorum dönmüyor en son şimdi aradı uyuyakalmış. O kadar sinirliyim ki ne yapmalıyım sizce bekle ben hemen geliyorum dedi, beklemeli miyim?
Aynısı başıma geldi
Ben epey kızdım
Saydirdigim vatsap sesleri attim fılan derken eşimde kendisini çok sorumsuzca buldu. On-on beş güne bitirdim arkadaşlığımı da.
Zaten cocuklu. Birisi nasıl uyanamamış olabilir. Sürekli ustu mu açıldı nefes alıyo mu vs vs ya da birlikte yatiyosak çok kipirdadi vs dıye uyanıyor insan yani. aradigimda açmaması bı bucuk saat sonra uyanamamışım. Demesi bana geçmedi yani. Yerinizde olsam değil yerinizde oldum, arkadaşlığımı bitirdim

Ben buluşacağımız yere gelmiştim maalesef.. dakik biri olduğumda hep pişman oluyorum
Ben basar giderim şahsen böyle bir olayda. İki tane alarm kurmak zor olmasa gerek.
Zaten laf aramızda uyanmayacak kadar saatlerce uyuyanlara da gıcık oluyorum. :KK53:

Özensizce davranmış.Beklemezdim kesinlikle ve sağlam bir bahanesi yoksa arkadaşlığımı da sürdürmezdim.

Özensizce davranmış.Beklemezdim kesinlikle ve sağlam bir bahanesi yoksa arkadaşlığımı da sürdürmezdim.
Uyuyakalmanin bahanesi mı olur
Direkt bitirmek lazım. Ozensizlik gercekten

Daha öncede böyle hareketler yapmışsa evinize gidin ilk defa oluyorsa doğru söylüyor olabilir.
İlk defa olduğu için şans vereceğim bir kere daha olursa arkadaşlığımı bitiririm. Daha önce sürekli geç kalan bir arkadaşım vardı çok hoşgörülü davrandım sonra arkadaşlığımız daha kötü bir şekilde bitti

Ben basar giderim şahsen böyle bir olayda. İki tane alarm kurmak zor olmasa gerek.
Zaten laf aramızda uyanmayacak kadar saatlerce uyuyanlara da gıcık oluyorum. :KK53:
Gerçekten sorumsuz insanlardan nefret ediyorum ya.. istesem de bu saatlere kadar uyuyamam bu arada 😂😂

Kişisine göre değişir bence. Mesela benim kuzenim uykusu çok ağır biridir. Uyanamadığı için kaç sınav kaçırdı. Bunu anlarım derim ki zaten kendi önemli olaylarında bile böyle. Bir kere de benimle buluşacağında uyuyakalmış olabilir derim. Kızıp saydırırm tabii ama arkadaşlığımı bitirmem.

İlk defa olduğu için şans vereceğim bir kere daha olursa arkadaşlığımı bitiririm. Daha önce sürekli geç kalan bir arkadaşım vardı çok hoşgörülü davrandım sonra arkadaşlığımız daha kötü bir şekilde bitti

Buradan aldığınız yorumlarla gaza gelip arkadaşlığı bitirmeye kalkmayın. Sınır çizebilirsiniz. İnsanlar hata yapabilir önemli olan bunu devam ettirmemesi.

arkadaşın hayat koşullarına göre değişir yaptığı iş, içinde bulunduğu durum , psikoloji vs vs ona göre karar verirdim. Mesela benim eski bir arkadaşım önemsemediği insanlar için özenmez, ikindiye kadar uyur, uyanınca açıklama bile yapmaz, acele etmez , geç kalır, umursamaz ,iptal eder...bu konuda aşırı sinir bozucu biridir yazarken içim şiişti yine ama sevdiği önemsediği biriyse 3 gün uyumadan güne devam eder başkası tarafından uyandırılınca migreni şak diye tutanın hiç migreni tutmaz falan😂

Evden çıkmadan aramadın mi? Telefona bakmadıysa evden çıkmazdım ben olsam. Gittiysem de beklemem kalkar giderim, çünkü zaten sinirlenmişim artık o insanla oturup normal muhabbet edemem

Kadınlar arkadaşlığını bitirmek için bahane arıyor, sonra da buraya arkadaşım kalmadı diye yazıyorsunuz. Erkekler ise dolandirılmadığı sürece umursamıyor. genelde de evli kadınlar böyle vefasız davranıyor. Bir kere insan uyuyakaldı diye bu kadar sinirlenilmez. Ayrıca kafe kötü bir yer değil ki. Yiyip içip eve gelseydiniz.

Kadınlar arkadaşlığını bitirmek için bahane arıyor, sonra da buraya arkadaşım kalmadı diye yazıyorsunuz. Erkekler ise dolandirılmadığı sürece umursamıyor. genelde de evli kadınlar böyle vefasız davranıyor. Bir kere insan uyuyakaldı diye bu kadar sinirlenilmez. Ayrıca kafe kötü bir yer değil ki. Yiyip içip eve gelseydiniz.
Sana hak vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi 🫶

Sürekli sorumsuz davranan biri değilse açıklamasını dinlerdim ben. Uyuyakalmanin bahanesi de olur evet kötü bir gece geçirmiş olabilir sabaha karşı uyumuş olabilir kullandığı bir ilaç yüzünden uykusu ağırlaşmış olabilir fark etmeden alarmı yanlış kurmuş olabilir. Olabilir yani insanlik hali. Ama hep bu tarz davranışları varsa ve size karşı özensiz davranıyorsa orda dur denir.

Gece bir sebepten geç uyumuştur,uykusunu alamamıştır vs.
O anlamda söylemiştim.
Bende beste uyuyorum keyfi
Ama dokuzda randevum var mesela diyelim
Gerçekten kırk kere uyanıyorum alarm çaldı mı geç mi kaldım. Dıye.
Biyolojimiz uyandırıyor
Uyanamadım diyene asla inanmam
Alarm duymamayi da anlamam sağır mısın mesela.
Alkol almadıysan kendinden geçecek kadar derin Bi uykun olmaz ya.

Back
X