• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım uyuyakalmış

Konu sahibi de bi değişik madem ilk kez olmuş böyle bişey ne diye bu kadar tantana yapıyorsun ki tolerans edilebilir yani
Her zaman diyorum insanogluyuz saniyemiz saniyemizi tutmaz başımıza ne geleceğini bilemeyiz bu kadar evham yapılacak bi durum söz konusu değil hele hele yok şöyle yok böyle bilmem ne diyenleri de anlamıyorum ölüm kalım olmadığı sürece herseyini çözümü vardır şu hayatta … bunu bilir bunu yaşarım

İlk kez olmussa takılacak büyütülecek bir sey yok, bazıların uykusu cok agır oluyor. Bu durum sürekli tekrarlansa bile bitirmeye sebep degil sadece tekrar sözlesmemek, randevulasmamak lazım.

Bazen insan kötü bir olay yaşar, uyuyarak atlatmak ister gayet doğal. Arkadaşı bilmez o gün ya da önceki gün yaşadığını. Belki evinde bir tartışma yaşadı, belki işinde. Belki halsizdi ya da sebepsiz uyuyakaldı. Ayol bu sebeplerden arkadaş silinir mi? Devamlı ve bilerek yapıyorsa önce uyarılır sonra da silinir.
Bende aynı şeyi diyorum zaten silsin demedim ki..

Size yazmamıştım. Arkadaşlığı hemen kes diyenlereydi lafım.🌹
Pardon ben yanlış anladım ozaman 🌸 bencede hemen kesilmez böyle şeyler için insanlar içinde evlerinde neler yaşıyor bilemeyiz.. insanların ufak defek hatalarını bazen görmezden gelmek iyidir arkadaşlıkların suyunu çıkarmadan güzel seviyeli .. ✨

bir defa olduysa ve samimiyetine güvendiğim birisi ise
affederdim

ama hep benzer davranışları yapan biri ise ve beni umursamadığını düşünüyorsam arkadaş olmazdım

Back
X