- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
- Konu Sahibi muzurtilki
-
Gelsin tabi canım bak yok yere adamı üzüyor.arkadaşlar en başta da yazdığım gibi Elif gitmek zorunda ama artık yüzü gülüyor
akşam eşi ile konuşacakmış
bana haber verecek ben de size haber vereceğim mutlaka
herkese teşekkür ediyor, iyi ki yazmışsın KK'ne diyor
en kısa sürede üye olacakmış
Eliffff hadi ara beeee.Yeter adamcağıza yaptığın.
Elif, adama defalarca özür dileterek söylediklerine pişman etmen stratejik açıdan akıllıca olmamış. Bu yüzden artık adam dürüst olmama yolunu seçip sadece senin duymak istediklerini söylerse ilişkiniz daha hızlı yıpranır ve daha çok monotonlaşır.
Adam dürüst olarak sana ilişkinizi monotonlaşmadan kurtarma şansı sunmuş, kullan o şansı.
Bence bunda kırılacak bir şey yok. Elifi de anlıyorum hangimizin eşi söylese şöyle bir durup düşünürüz artık beğenmiyor mu acaba diye. Ama bu kadar büyütülecek bir şey değil. Biz de bazen birbirimize bu olmamış, bugün güzel giyinmemişsin gibi yorumlar yaparız.
Elif yine makyajımı yapsın, süslensin püslensin ama abartmadan. Göz altları için sarı bazlı kapatıcılar kullanırsa saha hoş olur. Hatta isterse kullandığımı yazarım özelden. Şekerli parfümlere gelince hakikaten çekilmiyor. Özellikle yaz aylarında.
her koca bu soruları gerçekten dikkatle dinleyip düşünüp cevaplamaz ki...
iyi iyi ,
sen bilirsin,
tamam,
hı hı,
evet
der geçiştirir, bu tür oyunlara katılmaz bile...
kocasının kıymetini bilsin diyeceğim en kısa yoldan...
ya bu oyunun linkini atsana bana muzurtilkielif üzülmene hiç gerek yok eşin gayet dürüst davranmış bence fırsata çevir. Daha çok beğenilmek kimin hoşuna gitmezki. muzurtilki sende üzülme ve şu oyunun linkini bana bi kopyalayıver
Bu arada oyunu benımle de acil olarak paylaşmanızı rica ediyorum..Hemde çok acil
bu oyunu bende merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?