• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim ve kocasi ....

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kızlar konu su geçen bnden uzak bir arkadasimla konustuk turkiyeden tanisiyoruz ...
Arada konusuruz hep haftada 2 gun falan ...
Bi gün konu eslerden açıldı bana dediki havin esim çalıştığı yerden bi kadınla haftada kac kez paydosta kahve oturup iciyorlar ve banada soyluyo gecen gunde kadına bnim yanimda sarki soyledi ama bir gun olsun bana söylemedi ...kadınin kızı arada oraya gider bir seyler yer annesiyle esimde dahil olur..gecen gün kızı aradi istedigin gibi yapmismiyim siparisini senin böyle böyle sosları sevdigini biliorum dedi..
Kiza diyorum sen ne yapiorsun esin böyle yapinca cok sinir oluyorm dedi sadece kiskanmiyormus esini bunda kötü bir sey yokmus falan söyledi...
Kizlar ben cok tuhaf oldum bana diyorki hatta kadinla bni tanistirdi o bize gelir biz ona gideriz ben esime kiziyorum insanlara böyle deger veriyor bana niye vermiyor diye...
Dünden beri düşünuyorum arkadasim kocasinin yaptiklarini normal karsiladi gercekten NORMAL mi ????bnmi fesadim???

siz bir erkek arkadaşınızla oturup kahve içemez misiniz? arkadaşlık edemez misiniz?
bu ilişkide normal olmayan iki şey var: birincisi, adamın arkadaşına, eşine verdiğinden daha fazla değer vermesi,
ikincisi, sizin bunu burada konu açacak kadar dert etmeniz.

Bence arkadaşın senin ağzını arıyor, farklı farklı insanlar var bilirsin. Son zamanlarda çıkan sapıklıklardan sonra bana normal gelmiyor böyle şeyler.

size neden konu açtırdı ki bu?
sadece arkadaşınızı dinlemişsiniz ayrıca kimsenin aile ilişkilerini uzaktan bilemezsiniz. yorum yapıp eleştirmek doğru değil, ayrıca dedikoduya da giriyor bu bence

Slm kızlar konu su geçen bnden uzak bir arkadasimla konustuk turkiyeden tanisiyoruz ...
Bi gün konu eslerden açıldı bana dediki havin esim çalıştığı yerden bi kadınla haftada kac kez paydosta kahve oturup iciyorlar ve banada soyluyo gecen gunde kadına bnim yanimda sarki soyledi ama bir gun olsun bana söylemedi ...kadınin kızı arada oraya gider bir seyler yer annesiyle esimde dahil olur..gecen gün kızı aradi istedigin gibi yapmismiyim siparisini senin böyle böyle sosları sevdigini biliorum dedi..
Kiza diyorum sen ne yapiorsun esin böyle yapinca cok sinir oluyorm dedi sadece kiskanmiyormus esini bunda kötü bir sey yokmus falan söyledi...
Kizlar ben cok tuhaf oldum bana diyorki hatta kadinla bni tanistirdi o bize gelir biz ona gideriz ben esime kiziyorum insanlara böyle deger veriyor bana niye vermiyor diye...
Dünden beri düşünuyorum arkadasim kocasinin yaptiklarini normal karsiladi gercekten NORMAL mi ????bnmi fesadim???

valla çok karışık yazmışsın burda kocanın rolü tam olarak ne, hepsi mi arkadaş, bu ilişkiyi normal karşılamasına mı bozuldun
ben normal göremedim valla, kim normal karşılar kocasının başka bi kadına şarkı söylemesini yaw, bayağı fantastik yani.. kocan normal buluyorsa, başka bir erkeğe şarkı söylesem hoş karşılar mısın diye sor bakalım, hoşgörü nereye kadarmış

Her ilişkinin dinamiği farklidir.
Size ne? Niye dert ediyorsunuz bu ilişkilerin normal olup olmamasini?

aralarındaki ilişkiyi bilemezsiniz.
belki gerçekten ailecek çok yakınlar.
kadın hisseder eğer başka bişey olsa.
ben de erkek arkadaşlarımla oturup yemek yiyip kahve içiyorum.
siz karışmayın bence onlar halleder.

bana göre normal değil tamam oturur kahve içer ama şarkı söylemek nedir ya

Ben bunu normal kabul etmem. Çok kıskancım.
Ama bazı hanımlar normal karşılıyor.

Siz boşverinnnn. Herkes mutlu hayatından.. :)

Back
X