• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim ve kocasi ....

Bence arkadaşın normal değil cnm sende çok arkadaş olma böyle birisiyle bı tabir var zegonu geniş diye böyle insanlara herşey normal gelirler...

Arkadaşınızın özel hayatı için burda konu açmak biraz garip değilmi. Sizinle arkadaş olduğunuz içşn anlatmış ama eğer bilseydi bir kalemde bir sürü kadının okuyacağını ne hissederdi diye düşündüm bir an

Bana konu garip geldi.
Kiskanmayan ve normal karsilayan kadin neden size kizinin soslu siparisinden bahsediyor? Bu kadar ayrinti verir mi?

Slm kızlar konu su geçen bnden uzak bir arkadasimla konustuk turkiyeden tanisiyoruz ...
Arada konusuruz hep haftada 2 gun falan ...
Bi gün konu eslerden açıldı bana dediki havin esim çalıştığı yerden bi kadınla haftada kac kez paydosta kahve oturup iciyorlar ve banada soyluyo gecen gunde kadına bnim yanimda sarki soyledi ama bir gun olsun bana söylemedi ...kadınin kızı arada oraya gider bir seyler yer annesiyle esimde dahil olur..gecen gün kızı aradi istedigin gibi yapmismiyim siparisini senin böyle böyle sosları sevdigini biliorum dedi..
Kiza diyorum sen ne yapiorsun esin böyle yapinca cok sinir oluyorm dedi sadece kiskanmiyormus esini bunda kötü bir sey yokmus falan söyledi...
Kizlar ben cok tuhaf oldum bana diyorki hatta kadinla bni tanistirdi o bize gelir biz ona gideriz ben esime kiziyorum insanlara böyle deger veriyor bana niye vermiyor diye...
Dünden beri düşünuyorum arkadasim kocasinin yaptiklarini normal karsiladi gercekten NORMAL mi ????bnmi fesadim???
Bana yapmadığını nasıl başka bir kadına yapar asla müsaade etmem midesi genismis arkadaşının

arkadasının sana guvenıp anlattıgı derdını burda uluorta anlatman hos degıl

Back
X