Arkadaşım vefat edince.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sağ olsun, annemin de lisede beraber yatılı okuduğu kardeş gibi gördüğü arkadaşı vefaat etmişti, arkadasında 18lik bir kız bırakmıştı. Annem hep ilgilendi, kız Amerikaya okumaya gittikten sonra bile hep görüntülü aradı :KK200:Evlenirken yanında oldu, hep yanında oldu yani. Sizin de yapacağınız en iyi şey arkada kalan çocuğunun yanında olmak olur naçizane fikrim, sevigiler:KK69:

Başınız sağolsun
Mekanı cennet olsun inşallah.
Böyle ölümler çok zor, insan inanamiyor. Yakıştıramiyor ama hayat malesef öyle.
Geride kalan bi şekilde hayatına devam ediyor tabiki, inşallah oğluda toparlar. Ona destek olacak bir ailesi varmı? Anneanne, babaanne, hala, teyze vs? Yalnız kalmaması için ilk zamanlar çok ihtiyacı olacak. Sizde olursunuz tabii ama sizin kendi düzeniniz aileniz var, heran koşamayabilirsiniz ihtiyacı olduğunda.
Allah güzel yazılar yazsın inşallah, kıymet bilen insanlar ile karşılaşsın.

Benim eşim de annesini kaybetmiş daha 7 yaşındayken kadıncağız daha 36 yaşında göğüs kanserinden vefat etmiş en küçük 3 yaşında 4 erkek çocuk bırakmış geride daha bugün annemin sesini bile hatırlayamıyorum dedi,hastane süreçleri olmuş son zamanlarında da doğru düzgün yaşayamamışlar anneleri ile,gerçekten evi yuva yapan anne hiç yuva olamamış evleri

Çok matah bir sey değilse o zaman neden yaşıyorsunuz ? Ölen kişi yapamadıkları yaşayamadıkları ile toprağın altına girer en önemlisi en kıymetli parçasını dünyada bırakıp göçüp gitmiştir.Geride kalan bir şekilde hayatını devam ettirmek zorundadır bir anasına birde evladına alışması kabullenmesi zor gelir.
Genel diyorum yaşamak baya bi uğraş gerektirio cogu insan çile çekiyor gün yüzü göremeden de gidiyor. Benim hayatim güzel olduğu için yaşıyorum mutlak bi mutsuzluğun icinde olsam yaşamam zaten. Ha en başta da sorsalardi gelmek istemezdim. Ben de rahat edene kadar uğraştım değer miydi emin değilim.

Vay ben toprağın altına girdim şimdi durduk yerde! mi diyo ölen kişi yani ahiret inancınıza göre. Benimkinde tamamen bir shut down oluyor çünkü :) geride kalanlar bir ömür boyu acısını cekio. Gündelik hayatin akışına karışıo diye insanlar içten içe acı çekmedikleri anlamına gelmiyor.

Bu gün sadece sima olarak tanıdığım birinin beyin kanaması geçirdiğini öğrendim.karısını tanımıyorum,kaç çocuğu var bilmiyorum.bizim okulda üst sınıflardaydı.kuzenimin sınıfından.daha çok genç tahminim 36 37 yaşında.çok üzüldüm durumu ağırmış.aklımdan çıkmıyor lütfen bir şey olmasın diye dua ediyorum.sizin ne kadar çok etkilendiğinizi üzüldüğünüzü tahmin ede biliyorum.ben yakınım olmayan birine bu kadar çok üzülürken.Allah sabır versin😥

Benim eşim de annesini kaybetmiş daha 7 yaşındayken kadıncağız daha 36 yaşında göğüs kanserinden vefat etmiş en küçük 3 yaşında 4 erkek çocuk bırakmış geride daha bugün annemin sesini bile hatırlayamıyorum dedi,hastane süreçleri olmuş son zamanlarında da doğru düzgün yaşayamamışlar anneleri ile,gerçekten evi yuva yapan anne hiç yuva olamamış evleri
Ağlattı bu beni.benzer şeyler yaşadım.5 buçuk yaşında kayb ettim annemi aynı hastalıktan.resimler olmasa yüzünü hatırlayamazdım belki.sesini ben de hatırlamıyorum.😥

Başınız sağolsun. Geride kalanlara sabır dilerim. Genç ölümü gerçekten acı oluyor. İnsan hem kişinin yaşayamadıklarına hem de geride bıraktıklarına üzülüyor. Ama en çok geride kalanlar can yakıyor. Anne olduktan sonra en büyük korkum çocuklarımı büyütüp, işe sokmadan, düzenlerini kuramadan ölmek. Ben öldükten sonra benim için her şey bitecek ama çocuklarım için çok zorlu bir hayat başlayacak. Keşke kimse anne baba sevgisine, desteğine muhtaçken bu kayıpları yaşamasa.

Ağlattı bu beni.benzer şeyler yaşadım.5 buçuk yaşında kayb ettim annemi aynı hastalıktan.resimler olmasa yüzünü hatırlayamazdım belki.sesini ben de hatırlamıyorum.😥
Mekanları cennet olsun inşallah,bebek denecek yaşlar gerçekten çok üzücü ama yapacak bi şey yok Allah’ın takdiri sizin de başınız sağ olsun

Allah rahmet eylesin.Başka ne diyebilirim bilmiyorum.Bir komşumuz 15 aylık bebeği arkasında bırakarak vefat etti covidden.Çok acı ama ölüm hak.Arkada kalanlara sabretmek düşüyor.

Gidenlerin mekanı cennet olsun, kalanlara Allah' ım sabır versin inşallah. Çok zor, çok...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
size de sabırlar versin Rabbim

elinizden geldiğince o çocuğa destek olmaya çalışın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X