arkadaşım yok ki..............

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
arkdaşlar bende 27 yaşındayım ve evliyim bi kızum var benimde arkadaşım yok evlendikten sonra eski arkadaşlarımla görüşmek istemedim nedenini bende bilmiyorum inanın birden koptum
insanlara biraz kaddar mı davranıyorum bilemedim ya

"kaddar" değil de "gaddar" davranıyor olabilirsiniz...Nitekim diğer konunuzda bir çok üyeye davrandığınız gibi...

bu konuyuda uydurmuşsundur dıye bak kımse yazmıyor anla işte neden arkadaşın yok.

Sizi canlı tanımadan yorum yapmak yanlış olur sanırım gün var insan mutludur,gün var herkesi boğazlayasın gelir tabi birde mevsimim etkisi ben güneşi görmediğim vakit pek keyfim yerinde olmaz sen kötüsün diye kestirip atamam ,insanları kazanmak daha doğrudur

kötülükle alakası yok zaten ya ne bileyim insanlarla iletişime geçmek istemedim herhalde

konuşmayı sevmiyormusun? Ben herkesle konuşurum çok zevkli, ne diye kendimi geri çekeyim yaşam bir hediyedir ne alırsak o kalır bize

sizin arkadasiniz olmamasi hic sasilasi durum degil bence.
kaddar degil gaddarsiniz cünkü.

sizin arkadasiniz olmamasi hic sasilasi durum degil bence.
kaddar degil gaddarsiniz cünkü.

Ay yazmadan duramayacağım.
Tencere dibin kara benim ki senden kara.
nabim icimden geliyo
Yukarıda ki cümle size ait.
Ne yapayımın kısaltması herhalde.
Birileriyle dalga geçmeden önce kendine bakmalı insan.

Ay yazmadan duramayacağım.
Tencere dibin kara benim ki senden kara.
nabim icimden geliyo
Yukarıda ki cümle size ait.
Ne yapayımın kısaltması herhalde.
Birileriyle dalga geçmeden önce kendine bakmalı insan.

mesele kelimenin yanlis yada dogru yazilmasi degil zaten
uslup canim
kisiyi diger konulardan biliyorum
oldukca seviye sorunu olan biri
ayrica arkadasisiniz heralde yada bizzat kendisi bile olabilirsiniz

normal hayattaki arkadaşlarınada burda davrandığın gibi davranıyorsan arkadaşın olmaması çok normal ,konularını ve yorumlarını bidaha okursan daha iyi anlarsın

Hanımlar 38 yasındayım, Ankara da yasıyorum arkadas cevremi degıstırmek&genısletmek ıstıyorum..buradan tanısmak ısteyebılecek kısılerle önce yazısıp tanısabılırız.. (internetten karsıcınslerın tanısmasını cok da saglıklı bulmuyorum ama hemcınslerımle tanısmaya gercekten kafa arkadaslar edınmek ıcın sıcak bakabılırım...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…