Buralardan edin guvenebiliyosannMerhaba arkadaşlar ben okul hayati boyuncada hep sanssiz biri oldum lisede sinifta pek kiz yoktu ve üniversiteyide baska ülkede okudum evlendim ve simdide esimin isinden dolayi calisma hayatima son verdim , bu ev süreci ne kadar aktif insanlar olsakta beni biraz yalnizlik pskolojisine soktu ...
Calisma hayatim boyuncada arkadaslik edinebilecegim bir ortam olmadi , maddi durumdan okulumuda yarida biraktim suan arkadaşlarim dis hekimi oldular ve herkes baska bir ülke veya il de ....
Bu gece esime icimi döktüm bu sefer seni arkadaslarimin esleriyle tanistiriyorum ama arkadas olmuyorsun dedi ...
Kizlar arkadaslarinin eslerinin cocuklari var ve ortak konusabilecek birseyim bir sure sonra kalmiyor , ben pek dedikodu yapayim kahve iceyim belden asagi konusayim boyle biride degilim cok cikmazdayim ... Sosyal bi ortam kurs vs suan bunuda yapamiyorum ne yapicam bilmiyorum
Hangi şehirde sin başlık aç toplansın konuya o şehirdekiilerMerhaba arkadaşlar ben okul hayati boyuncada hep sanssiz biri oldum lisede sinifta pek kiz yoktu ve üniversiteyide baska ülkede okudum evlendim ve simdide esimin isinden dolayi calisma hayatima son verdim , bu ev süreci ne kadar aktif insanlar olsakta beni biraz yalnizlik pskolojisine soktu ...
Calisma hayatim boyuncada arkadaslik edinebilecegim bir ortam olmadi , maddi durumdan okulumuda yarida biraktim suan arkadaşlarim dis hekimi oldular ve herkes baska bir ülke veya il de ....
Bu gece esime icimi döktüm bu sefer seni arkadaslarimin esleriyle tanistiriyorum ama arkadas olmuyorsun dedi ...
Kizlar arkadaslarinin eslerinin cocuklari var ve ortak konusabilecek birseyim bir sure sonra kalmiyor , ben pek dedikodu yapayim kahve iceyim belden asagi konusayim boyle biride degilim cok cikmazdayim ... Sosyal bi ortam kurs vs suan bunuda yapamiyorum ne yapicam bilmiyorum
Hayır öyle bel altı muhabbet açmaya çalışan kadın sayısı az falan değil. Bayılıyor çoğu yatak odası muhabbeti yapmaya ama dik durup hoşlanmadığınız belli ederseniz mecbur susuyorlar. Bunun konu sahibinin takıntılı olması ile bir ilgisi yok siz konu sahibine gereksiz çıkış yapmışsınızPavyon kulisinfen bahseder gibi . Niye bel altı konuşulsun? Siz tuhaf olabilir misiniz? Arkadaşlarım var çok yakınız ama kimse bel altı konuşmuyor onlar niye sürekli bunu konuşsun? Takıntılı olabilir misin? Gıcıklığına yazmıyorum biraz kendini de sorgula diye yazdım
böbrek karaciğer elden gitmesinnnBuralardan edin guvenebiliyosann
ben çok rastlamadım. Genç de değilim desem ki çok kişi görmedim. Sizlere öyle denk gelmiş demek. Ya da algıda seçicilik söz konusuHayır öyle bel altı muhabbet açmaya çalışan kadın sayısı az falan değil. Bayılıyor çoğu yatak odası muhabbeti yapmaya ama dik durup hoşlanmadığınız belli ederseniz mecbur susuyorlar. Bunun konu sahibinin takıntılı olması ile bir ilgisi yok siz konu sahibine gereksiz çıkış yapmışsınız
Bize niye öyle denk gelsin yahu. Sanki biz +18 muhabbet peşindeymişiz iması nedir. Algıda seçicilikmiş. Neyin seçiciliği..ben çok rastlamadım. Genç de değilim desem ki çok kişi görmedim. Sizlere öyle denk gelmiş demek. Ya da algıda seçicilik söz konusu
Evet kesinlikle var öyle kadınlar. Benim annemin bir arkadaşı vardı. Küçükken onun evine gittiğimizde sürekli bel altı konuları açardı. Kocasıyla yaşadığı şeyleri gülerek anlatırdı. Ben de küçüğüm tabi o zamanlar. Annem uyarırdı çocuk var diye. Aman ne olacak o da büyüyüp evlenmeyecek mi derdi pişkin pişkin. En son tartıştılar annem de konuşmayı kesti.Hayır öyle bel altı muhabbet açmaya çalışan kadın sayısı az falan değil. Bayılıyor çoğu yatak odası muhabbeti yapmaya ama dik durup hoşlanmadığınız belli ederseniz mecbur susuyorlar. Bunun konu sahibinin takıntılı olması ile bir ilgisi yok siz konu sahibine gereksiz çıkış yapmışsınız
Sen kimle Nasıl istersen öyle konuş ne saldırıyorsun. Bana çok rastlamadı diyorum yalan mı söylüyorum. Senin üzerinde ne etkisi yarattığım çok da mühim değil bir çabam da yokBize niye öyle denk gelsin yahu. Sanki biz +18 muhabbet peşindeymişiz iması nedir. Algıda seçicilikmiş. Neyin seçiciliği..
Yaşadığınız ülkede kadınlar öldürülüyor çocuklar ve hayvanlar tecavüze uğruyor. Dizilerin hepsi ensest temalara sahip. Siz kadınların cinsellik konuşmasına mı takıldınız ?
İsteyen bel altı konuşur isteyen bel üstü .. ha cinsellik konuştu diye de insanlar namussuz olmuyor. Tıpkı sizin şu yorumu yapınca namuslu mükemmel bir insan etkisi yaratmadığınız gibi...
Sen arkadaş değil dost istiyorsun lakin bu yaştan sonra dost kazanılmaz kahve muhabbetleri de fena değil bence takıl eşinin iş arkadaşlarının eşleriyleMerhaba arkadaşlar ben okul hayati boyuncada hep sanssiz biri oldum lisede sinifta pek kiz yoktu ve üniversiteyide baska ülkede okudum evlendim ve simdide esimin isinden dolayi calisma hayatima son verdim , bu ev süreci ne kadar aktif insanlar olsakta beni biraz yalnizlik pskolojisine soktu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?