Arkadasım Yok :(

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
merhaba ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ama hiç arkadasım yok nasıl arkadaş edinebilirim arkadaşlarım beni hep dışlamaya çalışıyorlar dışlanan hep ben oluyorum neden böle bilmiyorum çok üzülüyorum

Merhaba
Dışlanma sebebiniz ne peki?
Neyinizi begenmiyorlar?
İnsanin kotu arkadasi olmasindansa olmamasi en iyisi
Arkadasim dediyim insanlardan hep kazik yedim.
Hayatimda 2 yakin arkadasim kalmisti. 1 tanesi bir kac ay once hamile kaldi ve iletisimi kopardi ( sebebini hala bilmiyorum )
Son arkadasim da cok sacma sey yuzunden sert cikisinca sildim hayatimdan ( Hala kendime gelemedim )
Hep dusunuyorum sorun bende mi acaba. Aslinda sorun bendedir bence, deymeyecek insanlari yakinima birakiyorum.

Merhaba
Zamanımız malesef kötü,arkadaşlık tabi ki güzel birşey ama,artık insanlar birbirlerinden uzaklaştılar
Benim cevremde kimse kalmadı diyebilirim,özellikle evlendigimden beri. Sebebini bilmiyorum,davet te ediyorum evime,esimi de tanıyor mesela gelmedi hiç. Hep lafta kaldı.
Benim şuanda tek arkadaşım,yoldaşım,sırdaşım eşim..
Neden dışlandığınızı anlamadım ama? En güzel zamanlar sonucta 20 yaşındasınız
Benim o zamanlar,etrafım cok kalabalıktı ve çok eğlenirdim. Herkeste beni sever. Neden sevdiklerini de bilmiyorum cok muhteşem biri değilim ama
Allah sizi iyilerle karşılaştırsın..

Durup dururken kimse kimseyi dışlamaz. Ben de üniversite okudum. Kimse beni dışlamadı. Ve hakeza ben de kimseyi dışlamadım.

Belki yanlış anlamışsındır ya da davranışlarınla insanları itmiş olabilirsin.

Güleryüzlü olmak ve ukala olmamak önemli. Bunlara dikkat edersen sorun yaşamazsın bence .kolay gelsin.

20 yaş etrafımın en kalabalık olduğu yaştı. Sanırım 1. Sınıf değilsin. İlk sınıfta girmediysen aralarına sonradan girmek zor olur malesef. Gerçi ben 1. Sınıfta grup grup gezdim bana uygun arkadaşları bulana kadar. 2. Sınıfın başında buldum. 3sene gitti. Sen güler yüzlü olarak bi kaç gruba kaynak yapmaya çalış bakalım. Yemeğe falan giderlerken takıl. Belki dışardan soğuk görünüyosundur. Onlar da yanaşamıyodur sana. Elbet bulursun istersen üzme kendini.

dışlama sebepleri vardır illaki herkes topluca durduk yere tavır almaz birine

önce sorunun kaynağını bulman gerek

insanlar insanlara nasıl davranacağını bilmiyorlar artık herkez langur lungur. herkez karşımdaki kırılırmı diye düşünmeden konuşuyor. çok bilenleren herzaman birşeyler öğrenmek yerine kaçılıyor. insanlar da da tuhaflık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…