Arkadaşım

Hzza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
54
18
88
31
Öncelikle herkese Merhaba. Doğrudan konua girmek gerekirse; sorun arkadaşım. Arkadaşıma A diyelim. Biz A ile 3 yıldır çok yakınız sürekli beraberiz. Evet iyi arkadaşız falan ama şu son 2-3 haftadır ondan çok soğuduğumu hissediyorum. Yanına gitmek veya yanıma gelmesini istemiyorum. Yanıma geldiğinde gönderemiyorum da.
Ayrıyeten şöyle bir durum var; etrafımda çok yakın arkadaşım diye bileceğim 4 kişi var. Biri A diğer 3 kişiyi de grup olarak alalım. Onlarda C olsun. A ve C kavgalılar. Birbirlerini sürekli çekiştiriyorlar sürekli arada kalıyorum. Herkesten soğudum. Ama özellikle de A'dan inanılmaz soğudum. Ne yapmam gerekir biliyorum. Umarım anlatabilişimdir.

Öncelikle herkese Merhaba. Doğrudan konua girmek gerekirse; sorun arkadaşım. Arkadaşıma A diyelim. Biz A ile 3 yıldır çok yakınız sürekli beraberiz. Evet iyi arkadaşız falan ama şu son 2-3 haftadır ondan çok soğuduğumu hissediyorum. Yanına gitmek veya yanıma gelmesini istemiyorum. Yanıma geldiğinde gönderemiyorum da.
Ayrıyeten şöyle bir durum var; etrafımda çok yakın arkadaşım diye bileceğim 4 kişi var. Biri A diğer 3 kişiyi de grup olarak alalım. Onlarda C olsun. A ve C kavgalılar. Birbirlerini sürekli çekiştiriyorlar sürekli arada kalıyorum. Herkesten soğudum. Ama özellikle de A'dan inanılmaz soğudum. Ne yapmam gerekir biliyorum. Umarım anlatabilişimdir.
A ile arkadaşlığını bitirme ama fazlada samimi olma. A'dan eğer yeterince emin olsaydın C olmazdı

Birbirlerini sürekli çekiştiriyorlarsa bence iki tarafa da mesafe koyun.En güzeli.

sevmiyorsanız soğuduysanız aranıza mesafe koyun. zamanla arayı iyice açın ve görüşmeyin.

Soğudu isen iletişimi azalt

Arkadaş bu zorla olunmaz ki

Direkt istemiyorum diyemezsen de bahane uydur o da anlar bir süre sonra istenmediğini

Birbirinizi bana çekiştirmeyin arada kalıyorum diyebilirsin. Benim iki tarafla da sorunum yok gibi. Bu arada soğuduysan mesafe koy

Bence B grubuna yönelin . A ve C den bi halt olmaz . Bu arada D yide düşünebilirsin :KK53:

A dan soğumuş olmanız A ile C arasındaki çatışmada A tarafını ağırlıkla haksız bulduğunuzun göstergesi bence ki eğer böyle düşünüyorsanız yavaştan araya mesafe koymanız en sağlıklısı

Şöyle konuları açarken sözelcileri de düşünseniz :olamaz:

Neyse A kişisinden soğuduysanız C grubundan da soğumanız lazım zira onlar da dedikodu havuzunu dolduruyolar. :KK53:

Siz kendinize Ğ bulun.Ğ iyidir zarar gelmez :dondurma:

Soguduysan mesafe koy. Kimseye mecbur değilsin kimse de sana muhtaç değil. Bile bile niye acı cekiyorsun

Onlar birbirini çekiştiriyo sen hepsini nasıl olacak bu iş?

Öncelikle Sözelcilerden özür diliyorum :D
Ve arama mesafe koyamıyorum işte anlamıyor sanki mesafe koymaya çalıştım ama bir türlü anlamıyor.

Back
X