arkadaşınız son derece zayıf karakterli ve saf biriymiş. küçük çocuk mu yahu daha bir kez görmediği bir insandan izin alıyor yani? çok garip bir durum ve pek normal de değil. ben olsam böyle bir insanla arkadaşlık etmezdim. yani bu benim fikrim...
bu ne sacmalik hic görmedigi bi insandan izin istiyor.anne ve babasindan izin istemezde hic görmedigin ne oldugu belirsiz bi insandan izin ister.yuhh...
ama anneyi babayi hic takmazlar... ne düdügü belirsiz insalarin sözlerini takarlar.aptaliga bak
ya arkadaşının hiç görmediği bi insana sevgili sıfatını yakıştırması ve ondan izin istemesi evet çok saçma
ama bi an kendimi düşündüm arkadaşının yerinde,
ben de benim sevgilimin kıskanacağını düşündüğüm için gelmezdim açıkçası.
çünkü bu şeye benziyo çift buluşmasına ya da çöpçatan arkadaşların yaptıkları oyunlara falan
gerçi tabii ki arkadaşın ben değil yani ben 4 yıldır beraberim sevgilimle
arkadaşın gelmek istemiyosa da bu yüzden küsme bence ya, gereksiz bi tavır.
çocukla okey oynama zaten gez dolaş havalar güzelken
Çevremde çok sık görmeye başladım sevgililerinden izin alanları bende pek anlam veremiyorum bu işe
Bi insan kendi kararlarını kendi verebilmeli diye düşünüyorum
kesnlikle katılıyorum bende eşimle sevgili iken ne o benden izin sitedi nede ben gitmek istediğimiz yerlere gitmek istediğimiz arkadaşalrımızla gittik yeri geldi 3 kız 3 erkek olarak tatile gittiler önemli olan sevdiğinize güvenmenizde tabii bu güveni yine yaratacak olan sevdiğinizde...kıskanmaya gelince evet ben eşimi çok kıskanırım ama onu sıkmam çünkü bilirim güvenilir olduğunu allahım bozulmasına izin vermesin aramız çok iyi...tabii buradaaki mevzu arkadaşınıza kırgınlığınız gelmesin boşverin ne o sıkıntı yaşasın nede geldiğinde stresiyle size sıkıntı yaşatsın merak etmeyin gün gelir sizde onu ekersiniz...okeye 4. her yerden çıkar merak etmeyin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?