Arkadaşım!

je_veux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
75
1
36
İstanbul
Herkese selamlar..
Ben hemen konuma girmek istiyorum :78:
Bayramdan sonra hoşlandığım çocukla bir cafede buluşacağız okey filan oynayacağız onun arkadaşıda gelicek ve benim en yakın arkadaşım buraya kadar sorun yok.
Ama arkadaşımın sevgilisinden izin alması gerekiyor(!).Şu saçmalığa bakar mısınız?Nişanlısı.sözlüsü değil...
Zaten internetten tanıştılar bir kere bile buluşmadılar.Çocukda bundan izin alıyormuş bir yere giderken(!).
Ben hep onun yanında oldum herşeyinde.Tabi gerçek arkadaşsak yanında olacağım ama 1.5-2 saatini bana ayıramıyor mu?Bunun için sevgilisinden izin mi alması gerekiyor?Çocukda demiş ki ben arkadaşımla beraber hoşlandığı kızla buluşmama izin verir miydin?O da hayır demiş konuyu kapatmışmış çocuk! :50:
Çok kırıldım ona...Bir iki kez daha konuşacakmış.Ama ben gerçekden çok kırgınım ve bu arkadaşımlar konuşmak istiyorum.Ne söylememi önerirsiniz? :59: :59:

sizin arkadaşınızda gelecek hoşlandığınız çocuğun arkadaşıda..benim sevgilimde bi arkadaşıyla ve sevgilisiyle buluşmaya gitse,kızın sevgilisi olsa açıkcası bende kıskanır izin vermem:30:

Ama tanıyorum onları öyle biri değiller ne biliyim sulanıcak yan gözle bakıcak. :19:
Çıktığı çocuğa içim ısınmamıştı zaten ne bileyim böyle olunca hep birşey çıkmıştır.Yani hoşlanmadığım birilerden.6. his olsa gerek. :50:

bana tek bişey garip geldi.netten tanışmışlar hiç görüşmemişler sevgili olmuşlar.ne kadar sağlıklı olur böyle bi ilişki bilemem.ben kendi ilişkimle kıyaslayıp yorum yaptım.

arkadaşınız bi hayal aleminde bence.bir aşk oyunu tabiri caizse.bence onu uyarın,hiç görüşmediği bi sevgili..sonu hayal kırıklığı olmasın.bi tanıdığım vardı böyle netten tanıştı,sonra görüştüler,ama oğlan hiç internetteki gibi çıkmadı.bi arkadaşım da evlendi netten tanıştığı biriyle.
bence onu uyarın.gerçek aleme dönsün.

Çevremde çok sık görmeye başladım sevgililerinden izin alanları bende pek anlam veremiyorum bu işe
Bi insan kendi kararlarını kendi verebilmeli diye düşünüyorum

sözlü değil nişanlı değil ne izni ya saçmalık bence çok yüz vermiş anlaşılan çocuğa sevgilisi kıskanıyodur oda arada kalmıştır çok fazla üstüne gitme bence ama kırılmakta hakılsın

Ekim,eylül gibi buluşacaklarmış.Yinede korkuyorum onun için ne biliyim arkadaşıma kötü birşey yapar filan diye.Ama o bunu anlamıyor.

arkadaşınız son derece zayıf karakterli ve saf biriymiş. küçük çocuk mu yahu daha bir kez görmediği bir insandan izin alıyor yani? çok garip bir durum ve pek normal de değil. ben olsam böyle bir insanla arkadaşlık etmezdim. yani bu benim fikrim...

bu ne sacmalik hic görmedigi bi insandan izin istiyor.anne ve babasindan izin istemezde hic görmedigin ne oldugu belirsiz bi insandan izin ister.yuhh...
ama anneyi babayi hic takmazlar... ne düdügü belirsiz insalarin sözlerini takarlar.aptaliga bak

Son düzenleme:
arkadaşınız son derece zayıf karakterli ve saf biriymiş. küçük çocuk mu yahu daha bir kez görmediği bir insandan izin alıyor yani? çok garip bir durum ve pek normal de değil. ben olsam böyle bir insanla arkadaşlık etmezdim. yani bu benim fikrim...

Çok haklısınız.Çok merak ediyorum evli bayanları herşey için eşinizden izin alıyor musunuz? :59:

bu ne sacmalik hic görmedigi bi insandan izin istiyor.anne ve babasindan izin istemezde hic görmedigin ne oldugu belirsiz bi insandan izin ister.yuhh...
ama anneyi babayi hic takmazlar... ne düdügü belirsiz insalarin sözlerini takarlar.aptaliga bak

Aynen öyle! Bunu ona söylemek istiyorum ama bu seferde herşeyin suçlusu ben olacağım :50:

ya arkadaşının hiç görmediği bi insana sevgili sıfatını yakıştırması ve ondan izin istemesi evet çok saçma
ama bi an kendimi düşündüm arkadaşının yerinde,
ben de benim sevgilimin kıskanacağını düşündüğüm için gelmezdim açıkçası.
çünkü bu şeye benziyo çift buluşmasına ya da çöpçatan arkadaşların yaptıkları oyunlara falan (:
gerçi tabii ki arkadaşın ben değil yani ben 4 yıldır beraberim sevgilimle (:

arkadaşın gelmek istemiyosa da bu yüzden küsme bence ya, gereksiz bi tavır.
çocukla okey oynama zaten gez dolaş havalar güzelken :10:

ya arkadaşının hiç görmediği bi insana sevgili sıfatını yakıştırması ve ondan izin istemesi evet çok saçma
çünkü bu şeye benziyo çift buluşmasına ya da çöpçatan arkadaşların yaptıkları oyunlara falan (:

Haklısın tabi :61:
Ama işte yüz yüze görüşmediği birinin düşüncelerini arkadaşına tercih ediyor. :50:

Çevremde çok sık görmeye başladım sevgililerinden izin alanları bende pek anlam veremiyorum bu işe
Bi insan kendi kararlarını kendi verebilmeli diye düşünüyorum

kesnlikle katılıyorum bende eşimle sevgili iken ne o benden izin sitedi nede ben gitmek istediğimiz yerlere gitmek istediğimiz arkadaşalrımızla gittik yeri geldi 3 kız 3 erkek olarak tatile gittiler önemli olan sevdiğinize güvenmenizde tabii bu güveni yine yaratacak olan sevdiğinizde...kıskanmaya gelince evet ben eşimi çok kıskanırım ama onu sıkmam çünkü bilirim güvenilir olduğunu allahım bozulmasına izin vermesin aramız çok iyi...tabii buradaaki mevzu arkadaşınıza kırgınlığınız gelmesin boşverin ne o sıkıntı yaşasın nede geldiğinde stresiyle size sıkıntı yaşatsın merak etmeyin gün gelir sizde onu ekersiniz...okeye 4. her yerden çıkar merak etmeyin:))

kesnlikle katılıyorum bende eşimle sevgili iken ne o benden izin sitedi nede ben gitmek istediğimiz yerlere gitmek istediğimiz arkadaşalrımızla gittik yeri geldi 3 kız 3 erkek olarak tatile gittiler önemli olan sevdiğinize güvenmenizde tabii bu güveni yine yaratacak olan sevdiğinizde...kıskanmaya gelince evet ben eşimi çok kıskanırım ama onu sıkmam çünkü bilirim güvenilir olduğunu allahım bozulmasına izin vermesin aramız çok iyi...tabii buradaaki mevzu arkadaşınıza kırgınlığınız gelmesin boşverin ne o sıkıntı yaşasın nede geldiğinde stresiyle size sıkıntı yaşatsın merak etmeyin gün gelir sizde onu ekersiniz...okeye 4. her yerden çıkar merak etmeyin:))

Haklısınız.İlan mı versem okeye 4. aranıyor diye :66:

Back
X