arkadaşım

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
meraba ben bryle tanıstm çocuk benm yasadıgım sehrde unıversıte okuyr brda tanıstık bnla bulusalım dedık oda dedı bulusalım sevgılı bıle oluruz belkı benmde zaman gecrmeye ihtycm var hata gzl zmn gecrrz senle dedı bnde dedm amcn zamn gecrmkse bsver oda dedki hyr sevrsek kopmayız ben dedm sen okl bter istanbla gdnce unutrsn beni yok olrmu ole sey dedı smdı bu seneye brdan ev tutcak bu sene yurtta kalıyr dedıkı arkdsmda blsalm hm goren olmz bnde dedmnyetn amcn ne bnm amcm o olsa solerm yprm hdı eyvalah derm sana dedı şimdi sevglsnn evine gden vrmı çok kasılıyrum npmalıym nsl dvrnmalıyım ii brne bnzyr da okl btnce trk edrmı

Niye bu kadar kısalttın ne zor oldu anlamak

Bence ilk buluşmya eve gidilmez Dışarıda görüşün..Terk eder mi etmez mi anlarsın tanıdıkça biz ne desek saçma olur ki tanımıyoruz etmiyoruz çocuğu

dogru soluyorsun zaten dıcem blusmaya gıdınce bak nıyetın cıdıyse eger okul btnce btmcksem zamn gecrmekse amcn hç bslama bn sana drste çlstrrm dyr sankı brz arkdsı ykta bnle gbı gldı ne blm unvrstede insann arkdası olmzmı bıde matemtk okuyor ben lıse okuyorum sorun çıkabilir dıye dusundum

anladığım kadarıyla adam " sevgılı bıle oluruz belkı benim de zaman gecirmeye ihtiyacım var hatta güzel zaman geciririz senle dedı " cümlesiyle kendini belli etmiş
hiç bulaşmayın derim.

Boşver ilk buluşmada eve gitme tanımıyorsun etmiyorsun sonuçta o sana ilgi duyuyorsa zaten dışarda görüşsende fark etmez...Diyelim eve gittin yani ister istemez yakınlaşmalar olabilir.

yok o zaten dısardada blusuruz srn olmz dedı de işte dgru soluyrsunuz nyetını anldm bn bu cmlelerıyle kfm krstı

Öğrenci sonuçta yani bence o kadar kaptırma kendini sen ...Yarın en ufak bir tartışmada ayrılırsınız yani üzülen sen olursun canım bırak böyle eve davet edenleri...Eğer gideceksende kabalık arkadaş gruplarıyla git..Tek başına gitme sakın....

Bir erkek neden eve çağırır?Dışarda yapamadıklarını evde daha rahat yapabilmesi için...Sende akıllı bir kıza benziyorsun..... Yakışıklıdır filan bilmen ne kapılma bence tanıyacaksan arkadaşlarına sor soruştur bakalım kimi nesi kimin fesi...Hele de üniversite ortamındaki erkekler kızları kullanmak için neler yapıyor...Benden sana abla tavsiyesi...Umarım anlamışındır canım dikkat et..

inan yazdıklarını okumakta çok zorlandım ama anladığım kadari ile sevgili olmadığın daha arkadaşlık içinde olduğun biri eve çağırdı
ne işi varmış evde! saçmalama lütfen akıllı kız

Tabii ki bi erkeğin evine , hele de tanımadığın ve ''barda'' tanıştığın birinin evine gitmeyeceksin....Her lafıyla belli etmiş niyetini açıkça...Kimse görmez yok arkadaşın evine gidelim vs.Tipik erkek oyunu işte...Senle eğlenmek niyetinde...Yaşın çok küçük belli....Dikkat et kimseye güvenme....Yazık olur sonra sana..

Kelimeler neden bu kadar kısaltılarak kullanılıyor anlamıyorum. Ayrıca noktalama işaretleri olmadan, yazı diliyle anlaşmak çok zor. Neticede okuyamadım...

yorumlarınız için çok tesekur ederım herkese.ben 20 yasndaym sizlerden yorum almak istedım sizde böle dsnuyrsunuz bendn buyuksunuz yrdımlarnız içn sagoln uyguluyacagım.

ilk buluşmanın evde olmasını istemesi insanı şüpheye düşürüyor.
anladığım kadarıyla söylediği şeyler de pek güven verici değil
bence hiç buluşmayın...

yorumlarınız için çok tesekur ederım herkese.ben 20 yasndaym sizlerden yorum almak istedım sizde böle dsnuyrsunuz bendn buyuksunuz yrdımlarnız içn sagoln uyguluyacagım.

lise okuyorum demişsiniz 20 yaşında nasıl oluyorsunuz ben mi yanlış okudum acaba

kız ne işin var elin adamının evinde. tipik saf kızı kandırma taktiği seversek kopmayız. 20 yaşında kucuk değilsin başına ne geleceğini biliyosundur o evde. şimdi birbirimizi kandırmayalım. gitmezsen bırakacak seni buyuk ihtimalle cunku eve gideni bulacak sen işine yaramazsın.

sakın gitme..!!!
hatta dışarda bile buluşma görüşme bu adamla ne demek belki sevgili bile oluruz..
hem mezhebi bu kadar geniş hem de ilk buluşma evde olsun kimse bizi görmesin diyo umrundaymış gibi.. asla asla asla gitme

Yok yanlıs anlamadınız ben açık lise okuyorum.O unıvrste frkımız var bde dedı bana arkadaslarımla tanstrcam hanı dıyrum bde zaman gcrse arkdslaryla tanstrr mı falan arkds ortmyla otururuz falan dyr bılemedm acaba gdnce istanbla bırakırmı yda arkdslarıyla dlga falan gcrlermı ne bılım dusunmedn edemyrm soledklernzdn snra gtmemeye karar verdm yrdmlarnz için tesekrler

Tabii ki bırakacak ve de tabii ki seni hatırlamayacak bile....Gün gibi aşikar....Yaşın da 20 nasıl bunu düşünemeyebilirsin bilmiyorum...Sakın yanlış bişey yapma...

Bunlar iyice kolaylaştırdı işlerini yaa Paşa beye de bakınız..
İlk buluşmada kızı eve davet ediyo üstüne niyetim kötü olsa yaparım da eyvallah derim
ne bilelim öyle yapmayacağını bunu dedin diye bak hepimiz güvendik şimdi sana
Allah'ım yaaa sen aklımı koru.. Yaşınız kaç sorabilir miyim?
Bu arada aklın varsa ilk buluşmaya eve gitme mümkün olduğunca kalabalık bir mekanda görüş derim
Ben hiç hoşlanmadım bu tipten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…