yorumlarınız için çok tesekur ederım herkese.ben 20 yasndaym sizlerden yorum almak istedım sizde böle dsnuyrsunuz bendn buyuksunuz yrdımlarnız içn sagoln uyguluyacagım.
meraba ben bryle tanıstm çocuk benm yasadıgım sehrde unıversıte okuyr brda tanıstık bnla bulusalım dedık oda dedı bulusalım sevgılı bıle oluruz belkı benmde zaman gecrmeye ihtycm var hata gzl zmn gecrrz senle dedı bnde dedm amcn zamn gecrmkse bsver oda dedki hyr sevrsek kopmayız ben dedm sen okl bter istanbla gdnce unutrsn beni yok olrmu ole sey dedı smdı bu seneye brdan ev tutcak bu sene yurtta kalıyr dedıkı arkdsmda blsalm hm goren olmz bnde dedmnyetn amcn ne bnm amcm o olsa solerm yprm hdı eyvalah derm sana dedı şimdi sevglsnn evine gden vrmı çok kasılıyrum npmalıym nsl dvrnmalıyım ii brne bnzyr da okl btnce trk edrmı
Tabii ki bırakacak ve de tabii ki seni hatırlamayacak bile....Gün gibi aşikar....Yaşın da 20 nasıl bunu düşünemeyebilirsin bilmiyorum...Sakın yanlış bişey yapma...Yok yanlıs anlamadınız ben açık lise okuyorum.O unıvrste frkımız var bde dedı bana arkadaslarımla tanstrcam hanı dıyrum bde zaman gcrse arkdslaryla tanstrr mı falan arkds ortmyla otururuz falan dyr bılemedm acaba gdnce istanbla bırakırmı yda arkdslarıyla dlga falan gcrlermı ne bılım dusunmedn edemyrm soledklernzdn snra gtmemeye karar verdm yrdmlarnz için tesekrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?