yorumlarınız için çok tesekur ederım herkese.ben 20 yasndaym sizlerden yorum almak istedım sizde böle dsnuyrsunuz bendn buyuksunuz yrdımlarnız içn sagoln uyguluyacagım.
meraba ben bryle tanıstm çocuk benm yasadıgım sehrde unıversıte okuyr brda tanıstık bnla bulusalım dedık oda dedı bulusalım sevgılı bıle oluruz belkı benmde zaman gecrmeye ihtycm var hata gzl zmn gecrrz senle dedı bnde dedm amcn zamn gecrmkse bsver oda dedki hyr sevrsek kopmayız ben dedm sen okl bter istanbla gdnce unutrsn beni yok olrmu ole sey dedı smdı bu seneye brdan ev tutcak bu sene yurtta kalıyr dedıkı arkdsmda blsalm hm goren olmz bnde dedmnyetn amcn ne bnm amcm o olsa solerm yprm hdı eyvalah derm sana dedı şimdi sevglsnn evine gden vrmı çok kasılıyrum npmalıym nsl dvrnmalıyım ii brne bnzyr da okl btnce trk edrmı
dogru eve cagrması umıdımı kırdı brde sorun dıyrku senın ıçın kımse gormesın dıye dıyrbde bn kskancm bu unverste hayatı gce dsarı çıkcak halıyle ben olmucam yanında bde bana blkı brlkte kalrız demsi tmam sevglı aynı evde klrda ne bılım urktm brde cevresı unıvrstede kız dolu nedn ben acaba
meraba ben bryle tanıstm çocuk benm yasadıgım sehrde unıversıte okuyr brda tanıstık bnla bulusalım dedık oda dedı bulusalım sevgılı bıle oluruz belkı benmde zaman gecrmeye ihtycm var hata gzl zmn gecrrz senle dedı bnde dedm amcn zamn gecrmkse bsver oda dedki hyr sevrsek kopmayız ben dedm sen okl bter istanbla gdnce unutrsn beni yok olrmu ole sey dedı smdı bu seneye brdan ev tutcak bu sene yurtta kalıyr dedıkı arkdsmda blsalm hm goren olmz bnde dedmnyetn amcn ne bnm amcm o olsa solerm yprm hdı eyvalah derm sana dedı şimdi sevglsnn evine gden vrmı çok kasılıyrum npmalıym nsl dvrnmalıyım ii brne bnzyr da okl btnce trk edrmı
anlamdgnızı sorun anlatayım
anladığım kadarıyla adam " sevgılı bıle oluruz belkı benim de zaman gecirmeye ihtiyacım var hatta güzel zaman geciririz senle dedı " cümlesiyle kendini belli etmiş
hiç bulaşmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?