arkadaşım

yorumlarınız için çok tesekur ederım herkese.ben 20 yasndaym sizlerden yorum almak istedım sizde böle dsnuyrsunuz bendn buyuksunuz yrdımlarnız içn sagoln uyguluyacagım.

bu arada takdir ettim fikir aldın ve büyüklerimsiniz dinleyeceğim demen hoşuma gitti..
Yani konu açıp bildiğini okuyup sonra burda ağlayan beni yargılamayın lütfen diyen saf kızlarımızdan
değilsin.. Arkadaşlardan gerekli uyarıda bulunmuş sakın gitme

okumakta baya zorlandım...

tmm gtmeyecegm hataya dusmeyecegmcnku sızde sevmez dıyrsunuz yasımda 20 sagoln yrdmlarınız için tecrubelerinizden faydalanmk ıstedm

Canım ben küçüğüm 19yaşındayım ama bence asla ilk bulusmada hele de oype biriyle asla eve gidilmez, tabi ki dünya gorusunu inancını falan bilmiyorum ama bu konularda hassas bi insansan asla öyle bisey yapma bi cafede oturuverin eğer illa da tanışacaksan ama ben hic tanışma derim yani. Gerçi çocuk da hakli tanimadan etmeden sevgili olunmaz kendini kız duskunu gibi tanıtmak istememiş de olabilir bu yüzden belki sevgili de olabiliriz demis olabilir amacı arkadaşlık tir belki ama eve çağıran biri de bilemiyorum yani:)

dogru eve cagrması umıdımı kırdı brde sorun dıyrku senın ıçın kımse gormesın dıye dıyrbde bn kskancm bu unverste hayatı gce dsarı çıkcak halıyle ben olmucam yanında bde bana blkı brlkte kalrız demsi tmam sevglı aynı evde klrda ne bılım urktm brde cevresı unıvrstede kız dolu nedn ben acaba

Çevresindeki kızlar onun nasıl biri olduklarını bildiği için guvenmezler ama seni kolay lokma saniyo. Bi de kendi aklınca üniversitedeki kızlar daha gözü acik falan diye dusunuyo olabilir canım sakin kanma üniversiteli erkekler liseli kızların büyük erkek düşkünlügunu kullanmaya çalışır bak ama sen anladığım kadarıyla öyle degilsin kanma sakin

Klavyenizde eksik tuşlar mı var (!) Harf İnkilabı' nın 84. yılında Türkiye.Emeklere yazık.

ahh ahh bi de okuyabilsem naçizane fikir beyan ederdim amma okuyamadım. ancak arkadaşların yorumlarından anladığın kadarıyla vakit geçirmek isteyen bir delikanlı var seni evine çağırıyor gideyim mi diye soruyorsun? sanırım sen de bu gençle vakit geçirmek istiyorsun. eğer niyetin vakit geçirmek takılmaksa git kızım ne diyeyim

ben olayı bastan anlatayım simdi brda unıversıte okuyan bırıyle tanıstım oda bana dedıkı evde bulusalım yada sen ıstersen dsarda bulusuruz dedı bde dyr senı arkadaslarımla tanıstırırım gezerız tozarız eve gelr kalrsın falan dıyor bnde dusunuyrum smdı ıstanbula gıdnce benı unutur bu çocuk etrafı kız dolu yanı supe uyandrdı bndebnde gtmemeye karar verdm hoslandm ama genede gtmıcem ben eve ftgrafları falan var kızlarla yanı amcı ne dye sormustum sıze hrkez sevmez dynce gtmemeye karar verdım bde ben bısey ypcak olsam kız dolu etrafımda yda sana yprım eyvallah derım dıyor bgnde facende unutamadım senı yazıyordu

Türkçe ye ne olmuş böyle, yazılan hiçbir şeyi anlamadım!!

anlamdgnızı sorun anlatayım

İnsanlar anlamadıklarını sormasınlar bence, siz harfleri yerli yerinde kullanarak, gereksiz kısaltmalar yapmayarak anlatabilirsiniz. Ben sizin yazı dilinizin kesinlikle "Türkçe" olmadığı kanısındayım. Açtığınız konu boyunca ziyaretçiler yazı dilinizi anlamadıklarını ifade etmişler. Benim fikrimce ya Türkçe yazmaya çalışın ya da cevap vermeme hakkınızı kullanıp Türkçe yazı diline saygı gösterin.

anladığım kadarıyla adam " sevgılı bıle oluruz belkı benim de zaman gecirmeye ihtiyacım var hatta güzel zaman geciririz senle dedı " cümlesiyle kendini belli etmiş
hiç bulaşmayın derim.

Bencede.Niyetini baştan söylemiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…