• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım

pelinyaman28

bitola moj roden kraj jas te sakam od srce znaj
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
3.095
2.708
83
35
Merhaba arkadaşlar. Çok önemli bir dert değil ama yinede sizlerle paylaşmak istedim.
Benim 10 yıllık bir arkadaşım var üniversitede tanıştık kendisini çok sever çokta iyi anlaşırım.
o 29 yaşında sanırım 30 yaş sendromunun etkisinde. Yıllardır internetten birileriyle tanışıp duruyor.
Benimde bir kaç denemem olmuştu ergenlik yıllarımda ama internetteki kişilere ilişki anlamında güvenmiyorum ve tanıştığım kişilerinde yalanlarını yakaladığım için bir daha kimseyle tanışmadım.
Her gün neler duyuyoruz internet aşkı kanlı bitti. videoları çekilipte şantaj yapılan insanlar filan. Bunları duydukça arkadaşımın başınada böyle şeyler gelşebilir diye çok telaşlanıyorum. Ona söylüyorum ama onun savunmasıda reeldede tanıştığım insan bana bunları yapabilir diyor ben fark görmüyorum diyor. Dün yine tartıştık konuyla ilgili ben bunların hepsini biliyorum sen karışma ben karar veririm kendi hayatımla ilgili gibi bir sürü şey söyledi. İnanılmaz üzüldüm. tabikide kimseye karışmaya hakkım yok ama yanlış olduğunu düşündüğüm bir konudada arkadaşlarımı yakın gördüğüm insanları uyarırım. Aman hayat senin hayatın ne halin varsa gör diyemiyorum ne yazık ki.
Arkadaşımın verdiği cevaplar hem çok üzüldüm hemde daha fazla telaşlandım ne yapmalıyım sizce.

Reel de hiç mi arkadaşınıza bakan, arkadaşınızdan hoşlanan birisi yok.. Yada arkadaşınız hoşlanabileceği.. Dikkatini o kişiye doğru çekerseniz, sanaldan kurtarabilirsiniz belki.. :26:

İnternette insanlar daha çok yalan söylemeye mailli oluyor,haklısınız kesinlikle.Ama üzerinize düşeni de yapmışsınız.Bence artık içiniz rahat olsun,canınızı da sıkmayın,üzmeyin.
Belki de ders alması için kandırıldığını görmeye ihtiyacı vardır.

Elinizden geleni yapmışsınız.
Çok da hak veriyorum düşüncelerinize.
Ben de sizin gibi düşünüyorum aynen.
Reelde de olabilir tabi ama en azından tanıyan bilen biri de uyarabilir.
Herneyse..
Siz daha fazla karışmayın. Bu biraz haddi aşmak olur.
Zaten küstahlığına da bakılırsa gerek yok daha fazla endişelenmeye..

bu çok yönlü bir durum aslında. ben de internet maceralarını onaylayan biri değilim ama hayat son derece teknolojik hale gelmişken maalesef ilişkiler de bu şekilde. çalışma ortamlarımızda insanlarla yüz yüze konuşmak yerine yan masamızdaki insana skype den yazar olduk.
yani bu şekilde tanışan bir sürü sağlıklı psikolojide insan var. tabi bir o kadar da kötü insan.
bu durumda arkadaşının alıcıları çok açık olması lazım. ve net olması lazım karşındaki insanın..
aklı başında bir insan netten de aslında anlayabilir niyetini. eğer iki kişi de o niyetle aynı ortamda tanıştıysa kısa zamanda gerçek hayatta görüşmeyi planlaması lazım. ama erkek sürekli bunu erteliyor, nedenler sunuyor vs gibi şeyler olursa kesinlikle şüpheli.
buna benzer çok örnek verilebilir.

Reel de hiç mi arkadaşınıza bakan, arkadaşınızdan hoşlanan birisi yok.. Yada arkadaşınız hoşlanabileceği.. Dikkatini o kişiye doğru çekerseniz, sanaldan kurtarabilirsiniz belki.. :26:

Kendisi işten eve evden işe bir insandır annesi rahatsız abileriyle dönüşümlü ona bakıyorlar ev durumu karışık biraz.
kendisi çok güzel çalıştığı iş yerindende onunla ilgilenenler ouyor ama o beğenmiyor.Benim ve bir kaç arkadaşımın tanıştırdığı insanlarla da olmadı nedense. Kendisi dış görünüşe çok önem veriyor istiyorki manken gibi biri olsun o yüzden bizim tanıştırdıklarımızı istemiyor :D.
nette hep profil fotosu yakışıklı olan adamlarla konuşuyor bu dikkatimi çekti. Çok denedim sanaldan çekip kurtarmayı ama başaramadım anlamadım ne istiyor?

İnternette insanlar daha çok yalan söylemeye mailli oluyor,haklısınız kesinlikle.Ama üzerinize düşeni de yapmışsınız.Bence artık içiniz rahat olsun,canınızı da sıkmayın,üzmeyin.
Belki de ders alması için kandırıldığını görmeye ihtiyacı vardır.

İşte ben daha sonra sen haklıydın denilince daha fazla üzülüyorum.

Kendisi işten eve evden işe bir insandır annesi rahatsız abileriyle dönüşümlü ona bakıyorlar ev durumu karışık biraz.
kendisi çok güzel çalıştığı iş yerindende onunla ilgilenenler ouyor ama o beğenmiyor.Benim ve bir kaç arkadaşımın tanıştırdığı insanlarla da olmadı nedense. Kendisi dış görünüşe çok önem veriyor istiyorki manken gibi biri olsun o yüzden bizim tanıştırdıklarımızı istemiyor :D.
nette hep profil fotosu yakışıklı olan adamlarla konuşuyor bu dikkatimi çekti. Çok denedim sanaldan çekip kurtarmayı ama başaramadım anlamadım ne istiyor?

Gerçekten kendi resimlerimi bakalım.. O kadar yakışıklılarsa reelden bulurlar zaten, Sanaldan neden arasınlar :1:

bu çok yönlü bir durum aslında. ben de internet maceralarını onaylayan biri değilim ama hayat son derece teknolojik hale gelmişken maalesef ilişkiler de bu şekilde. çalışma ortamlarımızda insanlarla yüz yüze konuşmak yerine yan masamızdaki insana skype den yazar olduk.
yani bu şekilde tanışan bir sürü sağlıklı psikolojide insan var. tabi bir o kadar da kötü insan.
bu durumda arkadaşının alıcıları çok açık olması lazım. ve net olması lazım karşındaki insanın..
aklı başında bir insan netten de aslında anlayabilir niyetini. eğer iki kişi de o niyetle aynı ortamda tanıştıysa kısa zamanda gerçek hayatta görüşmeyi planlaması lazım. ama erkek sürekli bunu erteliyor, nedenler sunuyor vs gibi şeyler olursa kesinlikle şüpheli.
buna benzer çok örnek verilebilir.

ya tabi muhakak iyi örneklerde vardır ama yinede ne bilim çok daha riskli bir durum bu.

Gerçekten kendi resimlerimi bakalım.. O kadar yakışıklılarsa reelden bulurlar zaten, Sanaldan neden arasınlar :1:

Haklısın aynen öyle diyorum bende ama o zaman ben çirkin miyim beni niye bulmuyorlar reelde diyor seni buluyorlar sen beğenmiyorsun diyorum :D yaa ergende değil 30 yaşında insan bu çok kızıyorum çok.

ya tabi muhakak iyi örneklerde vardır ama yinede ne bilim çok daha riskli bir durum bu.

arkadaşını evde kalma psikolojisi sarmış. o yüzden de bu şekilde hani olur mu diyor sanırım. sonuçta net üzerinden bir çok insanla aynı anda konuşabilir. biri olmazsa biri olur mantığıyla düşünüyor galiba.

arkadaşını evde kalma psikolojisi sarmış. o yüzden de bu şekilde hani olur mu diyor sanırım. sonuçta net üzerinden bir çok insanla aynı anda konuşabilir. biri olmazsa biri olur mantığıyla düşünüyor galiba.

evet aynen öyle seçenekleri arttırmak istiyormuş. Hem yakışıklı, hem zengin, hem iyi niyetli birine aşık olmak istiyorum diyor sorduğumda.

Back
X